regedit ile oynayarak geridönüşüm kutusunun ismini değiştirmiştim ama tekrar kitlememiştim. kardesim geri dönüşüm kutusunu boşalt yerine sile tıklamış!.geri dönüşüm kutusunu şilmiş.bende kardeşimi sileyim mi napayım? bu komik ve saçma olay için yardım edermisiniz acep
masaüstünden...... özellikler------> masaüstü------------->masaüstümü özelleştir e bak oradan geri dönüşüm kutusuna tik koy. Eğer olmazsa kardeşini silebilirsin
Tweak Ui programını yükle Menuden desktop a gir Geri dönüşüm kutusunun yanındaki kutucuğu işaretle ok yapıp çık
Çok ilgin. çünkü geri dönüşüm kutusuna sağ tıklayarak geri dönüşün kutusunu sil diyemez. Böyle bir seçenek yok.
Ayrıca Kür-Şad kardeş o dediğin yere hiç baktın mı? Olmayan birşeyin yanına tık koyulamaz sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
Çok ilgin. çünkü geri dönüşüm kutusuna sağ tıklayarak geri dönüşün kutusunu sil diyemez. Böyle bir seçenek yok.
Ayrıca Kür-Şad kardeş o dediğin yere hiç baktın mı? Olmayan birşeyin yanına tık koyulamaz sanırım.
Regedit den içeriğini değiştirirsen silinir ayrıca haklısınki TIK konulacak yer yok Kürşat çuvalladın.
Geri Dönüşüm Kutusu'nu (Recycle Bin) masaüstüne (desktop) koymak için, Regedit'e girin ve " HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicrosoftWindows\Curre ntVersion\ExplorerDe sktop\NameSpace\" anahtarina gidin, burada "{645FF040-5081-101B-9F08-OOAA002F954E}" degeri verin,bukadar (registry de yapacaginiz degisiklikler sizin sorumlulugunzdur)
quote:
Orjinalden alıntı: vozer