Bildirim
Gereksiz Itunes'ten Kurtulmak :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaslar bende de iPhone 1 var. Maalesef i tunes den müzik film atmayı bceremedim.braz cahilim bu konuda yardımlarınızı rica ederim. -
iPhone 1 -
valla ben iphone 4 kullanıcısıyım. 1 kez bile itunes kullanmadım mp3 yada oyun atmak için. "iphone pc suite" diye bir program var kullanımı çok kolay ve çok zevkli, nokia pc suite'a benziyor. google'a arat bulursun. yalnız ipad'de de çalışır mı bilmiyorum. -
BENDE İFUNBOX KULLANIYORUM ODA ÇOK KOLAY AMA IPADA YARAMI BENDE BILMIYOM. -
hocam ben sharepod diye bişey kullanıyorum çok süper ama ipad e olurmu bilemem -
SharePod kullanıyordum ben de bir ara iyiydi o. -
quote:
Orijinalden alıntı: RhiFaT
hocam ben sharepod diye bişey kullanıyorum çok süper ama ipad e olurmu bilemem
Sharepot denedim müzikleri geri bilgisayara atabiliyoruz fakat bilgisayardan ipad'e yükleme olmuyor sanırım bunun hali hazırda bir programı yok o kadar da araştırdım teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: devito
BENDE İFUNBOX KULLANIYORUM ODA ÇOK KOLAY AMA IPADA YARAMI BENDE BILMIYOM.
ifunbox ile muzık nasıl atıyorsunuz -
apple milleti nelerle uğraştırıyor yaw halbuki tak telefonu pc ne harici disk olarak görsün yükle istediğin herşeyi.androidi bu yüzden çok seviyorum ya -
Basta ben de cok sovuyordum itunes a ama adami cidden duzene sokuyor keske istege bagli olsaydi diyorum ama tabiki..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hemre_
quote:
Orijinalden alıntı: devito
BENDE İFUNBOX KULLANIYORUM ODA ÇOK KOLAY AMA IPADA YARAMI BENDE BILMIYOM.
yarar yarar yaramaz mıhemde canavar gibi yarıyor...
IPADIM OLMADIĞI İÇİN BİLMİYORUM MAALESEF -
quote:
Orijinalden alıntı: OlguErhan
quote:
Orijinalden alıntı: RhiFaT
hocam ben sharepod diye bişey kullanıyorum çok süper ama ipad e olurmu bilemem
Sharepot denedim müzikleri geri bilgisayara atabiliyoruz fakat bilgisayardan ipad'e yükleme olmuyor sanırım bunun hali hazırda bir programı yok o kadar da araştırdım teşekkürler.
hocam sanırım müzik atabilmek için bilgisayarda itunes kurulu olması gerekiyor ondan kaynaklanabilir. -
Kurulu yaw -
Eğer jailbreakli bir cihaz kullanıyorsanız tavsiyem cydia' dan Pwntunes programını yüklemenizdir.
Program sayesinde, ekstra hiçbir başka programı bilgisayara yüklemeye ihtiyaç kalmadan, bağladığınız her bilgisayarda cihazınız usb bellek olarak görebiliyorsunuz.
Program sayesinde cihaza resim, müzik, video atmak ve de cihazı usb bellek olarak kullanmak mümkün. -
quote:
Orijinalden alıntı: trapattoni11
Eğer jailbreakli bir cihaz kullanıyorsanız tavsiyem cydia' dan Pwntunes programını yüklemenizdir.
Program sayesinde, ekstra hiçbir başka programı bilgisayara yüklemeye ihtiyaç kalmadan, bağladığınız her bilgisayarda cihazınız usb bellek olarak görebiliyorsunuz.
Program sayesinde cihaza resim, müzik, video atmak ve de cihazı usb bellek olarak kullanmak mümkün.
Off kurdum gerçekten mükemmel ötesi bir program size nasıl teşekkür etsem azdır hatta ipod kısmını açınca ipad2 de otomatik olarak listeye ekliyor yüklenen şarkıları bundan iyisi şamda kayısı :) Fakat crack yapmak gerekli şimdi araştırmaya başladım elinizde varmı yada hangi kaynaktan kırıldığını bana özel msj atarsanız çok mutlu olurum çook ama çok teşekkür ederim süper ötesi yaaa :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: trapattoni11
Program sayesinde cihaza resim, müzik, video atmak ve de cihazı usb bellek olarak kullanmak mümkün.
süpermiş teşekkürler haberim yoktu bundan. jailbreak yapar yapmaz ilk yükleyeceğim şey bu olcak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X