Şimdi Ara

Gerekçe, ABD krizi mi; TRT, Western – Kovboy kuşağını kaldırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT), 1980'lerden beri yayınladığı Western – Kovboy filmi kuşağını kaldırdı. Bu pazar kovboy filmi yerine 'Beni Böyle Sev' dizisinin tekrarını yayınlayan kanal, bundan sonra da Pazar günleri aynı saatlerde 'Ev Sineması' kuşağı yayınlayacak. Kararda, ABD ile Türkiye arasındaki gerilimin etkili olduğu iddia edildi.

http://t24.com.tr/haber/gerekce-abd-krizi-mi-trt-western-kovboy-kusagini-kaldirdi,687213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Ağustos 2018; 9:1:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllardır her pazar izlerdim. Hatta 2-3 kez izlediğim filmleri bile tekrar izlemekten keyif alırdım. Hangi sivri zekalının fikriyse artık.
  • Eee kraldan cok kralcı zıhnıyet olduğu surece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Ağustos 2018; 10:34:4 >
  • Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin Devlet kanalının uğraştığı işlere bak.
    Hollandayı protesto için portakal bıçaklayan zihniyetin devamı.
    Atv olsa bir şey denmez sonuçta adamlar açıktan yandaş.Ama TRT her kesimden vergi topluyor.
    Tarih bunları komedi ve acizlik olarak yazacak.
  • Onu bunu bilmem arkadaş Bu müziği Trt'de duyamıyorsam listeden silerim bu kanalı olur biter.
    Klasiktir abi Trt western kuşağı, pireye kızıp yorganı yakmayın, aa tabiki "Şeh uçmaz murid uçururur"un canlı tezahulu TRT'Den farklı birşey beklemek saçmalık olurdu
    Bakalım stüdyolarına acaba kameraları hangi meşeli, kullandıkalrı yazılım nerenin malı? Hele bir deyiversinlerde bilelim

Ceplerindeki iphone kırsınlar önce

TVem' de hemen hemen her sabah western kuşağı vardır, bildiğim kadarıyla Western TV'de vardı Türksatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 28 Ağustos 2018; 11:6:49 >

• İyi olmuş. Zaten çoğu seri üretimden çıkmış, kalitesiz filmlerdi. Asıl devlet kanalının her hafta sonu kültürümüzde yeri olmayan kovboy filmlerini göstermesi saçmaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 28 Ağustos 2018; 11:28:30 >
  • Bir avuç dolar, birkaç dolar için, iyi kötü ve çirkin filmleri hariç alayı beş para etmez filmler, izlemeye değmez 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

İyi olmuş. Zaten çoğu seri üretimden çıkmış, kalitesiz filmlerdi. Asıl devlet kanalının her hafta sonu kültürümüzde yeri olmayan kovboy filmlerini göstermesi saçmaydı.
    Tabi tabi..
  • Ülkeyi vuğncin evırsıkay yaptılar ; diyecek laf yok . Durmak yok bize MÜSTEHAK !!!

• Eskiden tek TV TRT iken Pazar günlerini iple çekerdim.
    Çoluk çocuk yataktan kalkar kalkmaz kahvaltı yapmadan TV nin önüne otururduk.
    Aşağı yukarı 20 yıldır TRT yi pek izlemiyorum.
    Hele son 4-5 yıldır hiç açmadım desem yeridir.
    Demek hala devam ediyormuş Kovboy Kuşağı...
    İlginç...
    Şimdi de kaldırmış.
    Umurumdaydı sanki.
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Tamam GATIRCAN gardaşım

• DARK KING kullanıcısına yanıt
    cuneyt arkınlı fılmler verelım abımıze sılmeyınız.
  • Amerikalı haydutların kızılderilileri mütemadiyen öldürüp kahraman gibi gösterildiği diziler başından beri hiç yayınlamamalıydı zaten. Güzel bir gelişme
  • Bu nasil bi komplo teorisi arkadas. Resmen k.cından uydurmuş adam. Varla yokla arasında reytinglet icin 2 saat harcaniyor.
    Ev sineması kusagini kesinlikle destekliyorum. Dogru ve gec kalınmış bir karar. Bu sayede yeni yonetmenler ve oyuncular destklenmis olacak.
    Ayrica, benim anlamadigim sey, bu memlekette kimse tv izlemiyor. Kimse trt izlemiyor ama herkes her kanala hakim.nasil oluyor cozemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 29 Ağustos 2018; 10:45:18 >
  • brokeback mountaini trt 1 de izleyemeyecek miyiz yani.

• "TRT kendisini kapatsın, sırf israf, zarar."
  • Amerikalı müslümanın suçu ne? emin olun onlarda müslüman olarak Türkleri sevmiyorlar.
  • aha bu iş kötü oldu babam her pazar kovboy izler hastasıdır. şimdi yedik ayvayı babam kesin beni erken kaldırır bilgisayarı aç ben kovboy filmi izlicem der ulan sizin yapacagınız işinizi.
  • trtde sürekli mehter marşı çalsın duygular okşansın toplanan vergiler cukkalansın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.