Şimdi Ara

GERDEĞE GİRMEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önemli olmadığını düşünürdüm ama artık önemli olduğuna inanıyorum
    Ayrıca erkek bakir değilse bunu karşısındaki insandan istemeye hakkı yok, çok aptalca bir istek olur.
    Katılıyorum erkek o kızın şeyini bozunca yiğitlik olur ama kız hamile falan kalırsa kızın hayatını mahfemiş olur hamile kalmasa bile evlilik dışı zina oluyor ve bunun bedeli ödenemeyecek kdr büyük.."Hadi canım dünyaya bir kere geldik gönlümüze göre yaşayalım" türden düşünenler çok günümüzde..Şimdiki kızlarda da beyin denen organ yok galiba onla bunla yatmayı bişi sanıolar ve dediğiniz gibi temiz namuslu bi kıza "Ezik,süt" diyolar

Orjinalden alıntı: e_d_a

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Kesinlikle bakire kız ile evlenmem.

Sebep?

Uğraş dur sonra. Ortalık kan gölü götürsün. Batsın her taraf. Sonra acıyor dediği için orda bırakırsın. Bir yığın tantana vesaire.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: e_d_a

quote:

Sebep?

Uğraş dur sonra. Ortalık kan gölü götürsün. Batsın her taraf. Sonra acıyor dediği için orda bırakırsın. Bir yığın tantana vesaire.

İlginç bi bakış açısı.. Seviyorum DH'yı
    Beni sensiz bıraktın, beni bensiz bıraktın.

• namus kavramı degersizleştirilmeye ve çag dışı bir kavram olarak gösterilmeye gençlere club kültürü aşılanmaya devam ediliyor .

ama

yermiyiz yemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 15 Ağustos 2008; 6:50:32 >

15-16 yaşlarında , evlilik dışı ilişkiye tamamen karşı olan kızların , 17 yaşına geldiklerinde ''bekaret bir anlam ifade etmiyor'' dediklerine şahit oluyorum...

Yani bu yaşlarda , ergenliğin getirdiği hormonal aktiviteler sürekli farklılık gösteriyor.Erkek çocuklarında , cinsellik isteği 13-14 yaşlarında başlarken , kızlarda ise 16-17 yaşlarında ağır basıyor.

Bir çoğu , bekaretinin bozulduğuna sonradan pişman oluyor ve hormonlarını kontrol edememenin cezasını ileride vicdanıyla ödüyor

"Sence bekaret önemli mi? bir röportajında önemli demişsin halbuki sen çok madern birisin nasıl böyle bir şey söyledin?"

Modernlik gelişmişlik onun bunun altına yatmaktaysa bu kadının ne kadar modern olduğunun filmide vardı sanırım dimi?
  • Bence hem erkek hemde bayan kendisini bu olaya saklamalı. Bekaret tabikide çok önemli hatta hayattaki en önemli şeylerden biri, evlendiğin kişinin daha önce başkasıyla ilişkiye girmesini bırak dudaklarının bile başkasını öpemesini kaldırabilecek olan var mı? Mide meselesi bunlar, aynı şey bayan içinde geçerli oda kaldıramaz bu yüzden ikiside saklamalı kendini.

Çevremizde görürüyoruz bizim neslimizde hem erkeğin hemde bayanın hiç bir ilişkisi olmadan evlenmesi az olur.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.