Şimdi Ara

GERDEĞE GİRMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekaret önemli tabi ki, gerçekten güvendiğim insanı bulduğum ana kadar kendimi sakladım ve karşımdaki insanında böyle olmasını bekledim. evlilik şart değil ama %100 sevdiğinden emin olmadan da yapılacak iş değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: midye_tava

quote:

Orjinalden alıntı: mustang

bu konuda fikrimi söyleyeyim.

bekaret zarın arkasındaki kanın gelmesi peki bu ne demek bir ilişki yaşanması

ama bu kimseyi kandırmasın çünkü dikilebilen birşey.

ama şöyle bir yanı var aslında eğer biri bunu sadece eşine vermek istiyorsa çok anlamlı sahiden çok anlamlı

ama vermişsede dünyanın sonu değil gibi geliyor hani

şu soruyuda sormalı insan

ilk durakmı olmalıyım yoksa son durakmı?

o zoman ölene kadar başkalarıyla yaşaylımher akşam eve döndüğümüzde eşimiz zaten sondurak sayılır

yanlış anlamada kardeşim şaka gibi mesajın

ilk durak: ilk birlikte olduğu erkek mi olmak?

son durak: hayatına zamanında adeti belli olan yada olmayan 1 yada 100 erkek girdikten sonra seni sevip kendini

sana adayıp,onun son erkeğimi olmak hayatındaki? demektir.

• ya bu kızlar böle hep neden erkek bakirliğini bozmak zorundamı lise hatırlıyorum 1.snftayım daha yeni yeni aklımıza geliyo adam akıllı öle şeyler kaşarın biri sormuştu bana yattını hiç birisiyle die daha ben ağzımı açmadan öteki kaşar cvp verdi aa bu yaşta olmaz mı,nasıl bir düşünceyse artık kendilerini küçük düşürüyolar bence bekaret önemli.
  • quote:

quote:

quote:

bu konuda fikrimi söyleyeyim.

bekaret zarın arkasındaki kanın gelmesi peki bu ne demek bir ilişki yaşanması

ama bu kimseyi kandırmasın çünkü dikilebilen birşey.

ama şöyle bir yanı var aslında eğer biri bunu sadece eşine vermek istiyorsa çok anlamlı sahiden çok anlamlı

ama vermişsede dünyanın sonu değil gibi geliyor hani

seks yapmakla aşkı karıştırmayalım seksin bi süresi vardır ve biter akşam yine son durakta kocanın altında eşinin üstünde inersin yani seks yapılır ve biter hergün yeni bir sayfadır veya her eş son duraktır
    şu soruyuda sormalı insan

ilk durakmı olmalıyım yoksa son durakmı?

o zoman ölene kadar başkalarıyla yaşaylımher akşam eve döndüğümüzde eşimiz zaten sondurak sayılır

yanlış anlamada kardeşim şaka gibi mesajın

ilk durak: ilk birlikte olduğu erkek mi olmak?

son durak: hayatına zamanında adeti belli olan yada olmayan 1 yada 100 erkek girdikten sonra seni sevip kendini

sana adayıp,onun son erkeğimi olmak hayatındaki? demektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

ya bu kızlar böle hep neden erkek bakirliğini bozmak zorundamı lise hatırlıyorum 1.snftayım daha yeni yeni aklımıza geliyo adam akıllı öle şeyler kaşarın biri sormuştu bana yattını hiç birisiyle die daha ben ağzımı açmadan öteki kaşar cvp verdi aa bu yaşta olmaz mı,nasıl bir düşünceyse artık kendilerini küçük düşürüyolar bence bekaret önemli.

adres alabilir miyim

niye yaw benim orta 1 den beri geliyor herkese de öyle ama lise 1 de erkekler duruluyor kızlar

bekaret önemli ama erkeğin bekaretinin bozulduğu anlaşılır mı? sadece bakarak tabi

son durakta bi durağa her gün uğrarsın demi fazla yüklenmek olmasın kaldıramazsın o kadarını bin bin dayanmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: trizor

quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

ya bu kızlar böle hep neden erkek bakirliğini bozmak zorundamı lise hatırlıyorum 1.snftayım daha yeni yeni aklımıza geliyo adam akıllı öle şeyler kaşarın biri sormuştu bana yattını hiç birisiyle die daha ben ağzımı açmadan öteki kaşar cvp verdi aa bu yaşta olmaz mı,nasıl bir düşünceyse artık kendilerini küçük düşürüyolar bence bekaret önemli.

adres alabilir miyim

niye yaw benim orta 1 den beri geliyor herkese de öyle ama lise 1 de erkekler duruluyor kızlar

bekaret önemli ama erkeğin bekaretinin bozulduğu anlaşılır mı? sadece bakarak tabi

son durakta bi durağa her gün uğrarsın demi fazla yüklenmek olmasın kaldıramazsın o kadarını bin bin dayanmaz

yav ztn benim bakirliğimi koruduğum fln yokda hatta hayat felsefem var verene merhaba vermeyene elveda gibi ama fazlada avrupalı olmamak lazım işin garip yanı bide kızlar konu erkekler olunca 17 yaşından sonra kesin yatmıştır diye bakıyo azcık şöle eli yüzü düzgünsen kendilerine gelince istisnalar hariç hayatta evlenmeden yapmam diyolar ulan ben biriyle yatmışsam kimle yatcam gay diliz ya anasını satıyım yha türk kızlarıyla takılmıyorum ztn 3 senedir vizyon kişilik 0 üniye giden türk kızlarına bakın allah aşkına ne hale geliyo evrimleşiyolar türk kızlarını sevmiyorum..

• ben en çok italyanları seviyorum italyan gördümmü dibim düşüyo
  • quote:

ben en çok italyanları seviyorum italyan gördümmü dibim düşüyo

konu yine amacından saptı birazdan rus alman resimleri eklenir
  • abi latinler manyak vida guerra favorim.tirinidattobagodan var bikaç kız konuşuyorum resimelrini fln yolluyolar lan bi vucut var kum saatti gibi.
  • Bence bakir olmayan birinin bakire kız diye tutturması ikiyüzlülük oluyor biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

Bence bakir olmayan birinin bakire kız diye tutturması ikiyüzlülük oluyor biraz

en güzeli erkeklere bi takip sistemi ayarlamak heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

Bence bakir olmayan birinin bakire kız diye tutturması ikiyüzlülük oluyor biraz

o laf bana oluyo heralde ya türk kızları sizin olsun kardeşim boş koy.
  • Zina olarak geçer evlilik dışı ilişki erkeklere takip sistemine gerek yok sadece gönülleri rahat olabiliyorsa yapsınlar..
  • Hala neyin bakireliği tartışılıyor anlamadımki iki insan birbirini sevdimi olay bitmiştir kardeşim Bikere bakireliğin tanımı nedirki kişiden kişiye değişir benim için bir anlamı yoktur başkası için el ele tutuşması bu işi bitirir. Bazı kafası çalışmayan insanlarda bakireliği ordaki et parçası olarak algılıyor, şimdi kardeşim sanki bir insan "kız" ordaki et parçası dediğimiz şeyi korkuyarak bazı şeyleri yapamayacak e neyin bakireliği ozaman? Sen karşındaki insana güvenip o olayı kafana takmayacakmısın yoksa karşındaki insana güvenmeyip kafanamı takacaksin ? hadi bakalım...
  • gerdek olayının anlamını yitirmesinin iyi yönleride var

söyleki gerdek gecesi olmıyıcagından sırtınıza kimse vurmaz

saat 6 ya geliyo farkındayım sacmalıyorumdimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: firstarmy

gerdek olayının anlamını yitirmesinin iyi yönleride var

söyleki gerdek gecesi olmıyıcagından sırtınıza kimse vurmaz

saat 6 ya geliyo farkındayım sacmalıyorumdimi

yok saçmalamıyon. Zaten o işler biraz geride kaldı. Ben evlenirsem resmi ve modern bir düğün yaptırıcam. Eğer öyle bişi olursa Sırtıma vuranın dönüp suratına sağlam bi tane asılırım, ben gerdeğe o komaya girer, akraba falan tanımam

• Erkekler yaptığında ''ooo milli olmuş kardeşim'' gibi tepkilerle karşılaşır ama aynı işi bir kız yaptığında erkek arkadaşıyla ''tüüü görüyonmu bak melahatın kızı böyle böyle yapmış o***pu olmuş kötü yola düşmüş evde kalcak yazık olcak'' gibi tepkilerle karşılaşır.

Bana sorarsanız örf ve adetlerimize göre gelinde damatta daha önce bir deneyim yaşamamamış olmalı.Ama duruma bakacak olursak artık kızında erkeğinde kiminle yatıp kalktığı önemli değil.

Bu sene barışarock'a giden oldumu bilmiyorum ben gittim açıkçası konsere mi gittik genel eve mi gittik bilemedim.Her çadırda aynı muhabbet her kuytu köşede aynı manzara.

Son olarak bu tür olayları maharetmiş gibi anlatırız bi halt yediğimizi zannederiz o yüzden daha çok kafa yorar ve peşinden gideriz bu tür işlerin soruyorum size 85 90 yılları arasında doğmuş kişiler özellikle cevap versin hanginiz bir deneyim yaşasanız ertesi gün mahallede tanıdıklara hava atmazsınız? Ben söyleyeyim 10da 9unuz atarMesele bundan ibaret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 15 Ağustos 2008; 5:59:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Erkekler yaptığında ''ooo milli olmuş kardeşim'' gibi tepkilerle karşılaşır ama aynı işi bir kız yaptığında erkek arkadaşıyla ''tüüü görüyonmu bak melahatın kızı böyle böyle yapmış o***pu olmuş kötü yola düşmüş evde kalcak yazık olcak'' gibi tepkilerle karşılaşır.

Bana sorarsanız örf ve adetlerimize göre gelinde damatta daha önce bir deneyim yaşamamamış olmalı.Ama duruma bakacak olursak artık kızında erkeğinde kiminle yatıp kalktığı önemli değil.

Bu sene barışarock'a giden oldumu bilmiyorum ben gittim açıkçası konsere mi gittik genel eve mi gittik bilemedim.Her çadırda aynı muhabbet her kuytu köşede aynı manzara.

Son olarak bu tür olayları maharetmiş gibi anlatırız bi halt yediğimizi zannederiz o yüzden daha çok kafa yorar ve peşinden gideriz bu tür işlerin soruyorum size 85 90 yılları arasında doğmuş kişiler özellikle cevap versin hanginiz bir deneyim yaşasanız ertesi gün mahallede tanıdıklara hava atmazsınız? Ben söyleyeyim 10da 9unuz atarMesele bundan ibaret...

Dediğin gibi kızlar kaldımı bilmiyorum . Ama benim bulunduğum ortamda yok . . Gayet memnunum . Ayrıca ben lise 1 de hiç durgun değildim .

• Kesinlikle bakire kız ile evlenmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Kesinlikle bakire kız ile evlenmem.

Sebep?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.