Şimdi Ara

Gerçekten bu kadar kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı ilk aldıpımda Intel HD Graphics vardı, bugun Skyrim yükledim,rezil bir oyun bile geçiremedim.Ayrıca HD Graphics yazıyor,ben low da bile oynyamıyorum valla artık GTA SA da bile kasacak sanırsam,NFS Carbonda bile kasmaya başladı,kartım mı eskidi yoksa gerçekten berbat mı?
    bu arada siteye baktım,güncelle falan dyor,hiç gunceleeme yapmadım fakat sitede
    Gelişmiş grafikler ve oyun teknolojisi ile hemen oyuna başlayın

Yeni 3. nesil Intel® Core™ işlemcilerin sunduğu gelişmiş grafik teknolojisiyle ayrı bir grafik kartına ihtiyaç duymadan mükemmel performans ve çarpıcı 3D görsellerin ayrıcalığını yaşayabilir, üstelik popüler ve basit oyunlarda rakiplerinizin sırtını yere getirebilirsiniz.

Artık Intel HD Graphics1 teknolojisi için optimize edilmiş aşağıdaki oyunlarda sürükleyici2 bir deneyim yaşayabilirsiniz:

Star Wars: The Old Republic
    Call of Duty*: Modern Warfare* 3
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    Batman: Arkham City
    bu yazıyor :D
    ben skyrime giremiyorum bile girince de ekran bozuk oluyor
     Gerçekten bu kadar kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAF -- 14 Eylül 2014; 13:52:56 >

• lütfen cevap ya1
  • Intel hd graphics ailesi oyun oynamak icin tasarlanmamistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle bir kart yok islemcinin icindeki onboard gpu'yu kullaniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouChpX

Intel hd graphics ailesi oyun oynamak icin tasarlanmamistir.

napıyım yani değiştirmem mümkün mü_
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

oyle bir kart yok islemcinin icindeki onboard gpu'yu kullaniyorsun.

nasıl yani bu işleri hiç bilmiyorum biraz safım biraz daha açık anltmnız mümkün mü?
  • dostum bilgisayarın masaüstümü öyleyse eğer ekran kartı alarak sorununu çözebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

dostum bilgisayarın masaüstümü öyleyse eğer ekran kartı alarak sorununu çözebilirsin

dizüstü :S yani bunnlla idare etmek zorundayım ha ? off yapabilecceğişm başka bir şey yok mudur yeni bir laptop dışında :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summers

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

dostum bilgisayarın masaüstümü öyleyse eğer ekran kartı alarak sorununu çözebilirsin

dizüstü :S yani bunnlla idare etmek zorundayım ha ? off yapabilecceğişm başka bir şey yok mudur yeni bir laptop dışında :/

malesef kardeşim üzgünüm masaüstü olsa parça değişimi ile performans artardı ancak dizüstüne yapılabilecek birşey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci modelin ne tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

işlemci modelin ne tam olarak

Intel Core I3 yazıyor
  • i 3 de dostum onun bir marka dodeli vardır. bilgisayarı sağ tıkla özelliklerde orda işlemci yerinde ne yazıyor
  • Laptopun harici ekran kartı yoksa 7670m yada GT740M gibi o zaman oyun felan oynanmaz. İntel HD görüntü vermekten başka hiç bir işe yaramaz.
  • Ekran karti alicaksin.

• notebooklarda harici kart olmadan sadece işlemci içindeki kartla satıyorlar mı?çok ucuz bir makine mi tam modelini yazabilirsen sitesinden bakalım belki harici kart var sürücüsünü kurmamışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

notebooklarda harici kart olmadan sadece işlemci içindeki kartla satıyorlar mı?çok ucuz bir makine mi tam modelini yazabilirsen sitesinden bakalım belki harici kart var sürücüsünü kurmamışsındır.

Dostum dizustu bilgisayarimin modeli HP G62 dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Summers

quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

notebooklarda harici kart olmadan sadece işlemci içindeki kartla satıyorlar mı?çok ucuz bir makine mi tam modelini yazabilirsen sitesinden bakalım belki harici kart var sürücüsünü kurmamışsındır.

Dostum dizustu bilgisayarimin modeli HP G62 dir.

g62'den sonra baya alt modeli var.mesela bu bulduğumda harici kart varmış 5430 ama bu da çok güçsüz bir model derdine çare olmaz aktif etsen bile.g62'ler demek ki ofis için dizayn edilmiş baya da ucuz bir model oyun için değil.notebook'ta oyun oynayabilmek problemdir zaten 2500-3000 liralık aletler alman gerekir.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02099622

• Bence Troll

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.