Şimdi Ara

GERÇEKMİ YOKSA HİLEMİ PEs2012 onlinede 1.2.3 türklerden oluşuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 10 da hep 3-5 tane türk vardı şimdi baktım 1.2.3. olmuş bizimkiler acaba hile felanmı yaptılar bitanesi notuna sertaccaner gol.emregool cheater yazmış
    Eger hile yoksa ki bence yok. Yüzbinlerçe kişi arasında türklerin olması gurur verici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Nisan 2012; 17:08:37 >

• demekki neymiş bu oyunu biz türkler gerçekden süper oynuyoruz. yabancılarla kapışdıgımda acayip belli oluyo. ama internet baglantısı iyi olunca gercekden süper oluyo. artık konami anlamıştır biz türkleri süper ligi koyarlar artık pes 13 e .
  • bizbizeyeteriz nickli ilk 5 te oynayan arkadaş ile bikac defa oynamıştım cok sağlam oynuyor. hile falan olduğunu sanmıyorum
  • Ee Playstation kafelerde pes oynaya oynaya büyüdük,dünyada bizim kadar pes oynayan millet yoktur bırakında olsun o kadar.
  • Ne kadar gurur duysak azdır
  • ilk 5 de olmaları gayet güzel ancak o arkadaşlarla sıralama maçı yaptım iki-üç tanesiyle kadrolarında ilk 11 de 6 tane messi var.Defanslarında pesliginden 90 ovlik iki tane adam var.Neyse maça geliyim ben yenilceğimi bildiğim için interi seçtim sadece defans yapmak için ilk yarı 0-0 bitti.İkinci yarıya bir başladılar 6 tane messi çıktı yerine 6 tane messi oyuna girdi.Bunedir ya.Son dakikalarda golü attı ama golde oyunun bug ı yani.Messi uzun mesafe füzesi adlı kart ile uzaktan nereden vurursanız vurun top ağlara gidiyor.Ben bunu biliyorum ve normalde oynarken böyle şutlar çektirme fırsatı vermiyorum ama sahada 6 tane messi olunca hangi birini tutabilirsiniz ki.Çoğu böyle oynuyor arkadaşlar ilk 10'dalar ancak nasıl zevk alıyorlar anlamış değilim.Bende bir ara ilk 60 çıkmıştım ama sonra düştüm yeniyorum yeniliyorum zevkli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Gökhan -- 23 Mayıs 2012; 2:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

ilk 5 de olmaları gayet güzel ancak o arkadaşlarla sıralama maçı yaptım iki-üç tanesiyle kadrolarında ilk 11 de 6 tane messi var.Defanslarında pesliginden 90 ovlik iki tane adam var.Neyse maça geliyim ben yenilceğimi bildiğim için interi seçtim sadece defans yapmak için ilk yarı 0-0 bitti.İkinci yarıya bir başladılar 6 tane messi çıktı yerine 6 tane messi oyuna girdi.Bunedir ya.Son dakikalarda golü attı ama golde oyunun bug ı yani.Messi uzun mesafe füzesi adlı kart ile uzaktan nereden vurursanız vurun top ağlara gidiyor.Ben bunu biliyorum ve normalde oynarken böyle şutlar çektirme fırsatı vermiyorum ama sahada 6 tane messi olunca hangi birini tutabilirsiniz ki.Çoğu böyle oynuyor arkadaşlar ilk 10'dalar ancak nasıl zevk alıyorlar anlamış değilim.Bende bir ara ilk 60 çıkmıştım ama sonra düştüm yeniyorum yeniliyorum zevkli oluyor
    O da güzelmiş.Valla iyi güldüm hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 messi nasıl oluyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

6 messi nasıl oluyor ya

düşün ben adamın kadroya baktım düşünücek zamanım olmadığımdan herkesi defansa koydum ileride adam bırakmadım gol atma düşüncem olmadı hiç.Cambiasso,lucio,cordoba herkese defansa.Benim asıl şaşırdığım altı messi oyundan çıktı 6 messi oyuna girdi orada takımın morali bozuldu golü yedik

Soruna gelicek olursam galiba masterlig takımına istediğin kadar adam alabiliyosun diye biliyorum öyle yapmış olabilirler.Sen o ilk 10 daki arkadaşlarla bir sıralama maçı yap ne demek istediğimi iyi anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

6 messi nasıl oluyor ya

düşün ben adamın kadroya baktım düşünücek zamanım olmadığımdan herkesi defansa koydum ileride adam bırakmadım gol atma düşüncem olmadı hiç.Cambiasso,lucio,cordoba herkese defansa.Benim asıl şaşırdığım altı messi oyundan çıktı 6 messi oyuna girdi orada takımın morali bozuldu golü yedik

Soruna gelicek olursam galiba masterlig takımına istediğin kadar adam alabiliyosun diye biliyorum öyle yapmış olabilirler.Sen o ilk 10 daki arkadaşlarla bir sıralama maçı yap ne demek istediğimi iyi anlarsın

Güzel birşey değil ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.