12-13 arası ama iş cidden zor kafanı bile kaldıramazsın çalışan arkadaşlarım var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (47. sayfa)

-
-
Hocam 55 zam aldıkları hali mi bu , bu arada başlayan arkadaş tanıdık vasıtası ile girdi 😃 bireysele alırlar zamanla dedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çalışma saatleri nasıl?
Hocam lokasyon Türkiye'mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılımda en iyi maaşları fintech mi veriyor? Aradılar ancak daha yeni bir yerle anlaştığımdan dolayı kabul edemedim. Yeni mezuna kaç veriyorlar biliyor musunuz?
En iyi diye bir şey yok da, iyi olur genelde.
Yazılım
1,5 yıl
Kocaeli
23500
Detay:
Yazılım Mühendisi
1,5 Yıl Tecrübe, Junior (Çalıştığım kurumda 0-2 yıl arası Junior olarak değerlendiriliyor, tabi juniorlar da kendi içinde ayrılıyor.)
Kocaeli/Gebze
23500 olacak net maaş bu ayki zamla bir aksilik olmazsa.
Aynı alanda şirket değiştirdiğimde ortalama maaş şu anki bilgi ve deneyimime göre ortalama 28K.
Ne bekliyodunki kanka yazılım sektörü hariç para kazanan mı var
sabah 9 akşam 5 değil. Çoğu zaman 22-23 gibi eve geliyorum. Mesela şu an hala ofisteyim.
-
Evet
-
Hocam gomulu yazilim hakkinda ne düşünüyorsun
Gariban eecilerin genelde yoneldigi alan
Sizdeki gibi cilgin maaslar biraz zordur ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
allah kolaylık versin hocam
bir kaç ay önceye kadar başka bir sektörde de ben de bu tempoda çalışıyordum sonra savunmaya kaçtım şimdi kafam rahat en azından.
yok mu şöyle saat olarak değil de to-do bazlı remote +$2500 veren bi yer :D
ya ben 7 gün çalışayım ama akşam 7 gece 2 çalışmak istiyorum yav. 8-5 benim hayat tarzıma uygun değil.
-
Onları sizden ayıran faktörler neydi hocam başlangıç maaşı için konuşursak? Ortalamanın 3 ve üstü olması şart kı yüksek maaşla başlayabilmek için? Neye bakıyor işverenler
1500-2000 dolar alıp günde 8 saat çalışmayı tercih eder miydiniz? Özel değilse nedeni nedir?
Ben zaten çok çalışmaya alışkınım, üniversitedeyken günlük rutinim şöyleydi; sabah okula gidip tüm dersleri düzgünce dinler bireysel olarak akşam 10-11'e kadar ders çalışırdım. Şirketteki hemen hemen herkes 4.00'a yakın ortalamaya sahip. Neden bu kadar ortalamaya takıntılılar diye düşünürdüm daha sonra anladım ki o ortalamayı yapamayanlar bu şirketin çalışma temposuna adapte olamaz. Aslında bahsettiğim miktar çok değil çünkü 2 döneme göre 3 kişilik çalıştığım oluyor.
Ama olay sadece maaş değil, mesleki tatminliği yüksek ben şu an mühendislik yapmıyorum, 3.5 senelik eleman olmama rağmen sorumluluklarım fazla, projelere olan etkim az değil, önüm de açık o sebeple buradayım.
-
Hocam ben elektrik-elektronik mühendisliği olan bağımı mezun olunca kestim. Bilgisayar ve EE mezunu mühendislik yapan okuldan arkadaşlarım arasından yurt dışına remote çalışarak 2-4 bin dolar arası kazananlar var. hatta bir tane eleman iki tane işten birden çalışıp ayda 120 bin liraları görüyordu ama burn-out olup birini saldı.
-
Yeni Elektrik Elektronik mezunu olarak gömülü yazılım alanında çalışmak istiyorum. Bu alan hakkında maaş bilgisi verebilecek olan var mı ?
-
Aynen ben de böyle istiyorum mesela
biraz müşterine bağlı, çalıştığın projeye bağlı vs. Günün en güzel saatleri boşa gidiyor, işten bir çıkıyorsun gün bitmiş, enerji kalmamış
23500 ocak için mi geçerli, yani asgari 8500 olurken mi?
ortalama koü mezunları bu maaşa mı çalışıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X