Şimdi Ara

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.367
Cevap
257
Favori
1.825.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok direkt bankada çalışanın aldığı en düşük maaşmış. Mühendis vs değil. Normal bankacıdır büyük ihtimalle. IT dekilerin başlangıç 27 falan olmuştur kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

YK hibrite döndü diye biliyorum full

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Kamu bankalarında o rakamlar doğru ama özel bankalarda maaşlar asgari ücret düzeyinde

• Bankalara işe girmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Ortalamaya falan mı bakıyorlar yoksa teknik testi geçmem yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F88C077EB -- 14 Ocak 2023; 22:40:43 >
  • Uzman yrd. kadrolarından bahsediyorsan süreçleri epey zor çoğu bankanin. Once ygs benzeri bir sinav, sonra ingilizve sinavi, vaka analizi, grup mulakati, ik mulakati, departman mulakati, gmy mulakati, referans kontrol vs vs derken 8 10 asamali alimlari var. Is ilanlarini incele yaziyor orada asamalar.

• @Purgatory01 hocam başlığı 2023 olarak değiştirelim mi :)

• Donnie__Brasco__ D kullanıcısına yanıt

Bunlara ek olarak ortlamanı YKB falan basta soruyor zaten 2.75 altiysa degerlendirmeye bile almiyor. Bircok bankada gpa sarti var.

• Donnie__Brasco__ D kullanıcısına yanıt

Ben şekerbankda son aşamaya geldim uzman yardımcılığı için öyle çok bi süreç olmadı genel yetenek ve ingilizcenin üstüne mülakata girdim torpil yoksa bankayı unutun

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Şekerbank uzan yardımcılığı pozisyonu için 2 yıl bende duracaksın gibi garip isteklerde bulunmuştu bana teklif aşamasında ben o yüzden kabul etmemiştim. Onun dışında bankada çalışmanın kolay yolu var aslında ilk outsource olarak girersin ardından kadro açıldıkça inhouse yapıyorlardı. Yani en azında garanti bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macorono34 -- 15 Ocak 2023; 15:4:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macorono34 kullanıcısına yanıt

Ben bankacılık ve finans mezunuyum bizim sınıf 100 kişi ve bölümle ilgili işe giren sayısı 5 ya var ya yok onlarda torpilledir

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Giren arkadaşım 0 mülakat sınavdan 60 aldı makine mühendisi kendisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Sıkıntı bu zaten makine mühendisi bankacı olabiliyor ama bankacılık okuyan biz olamıyoruz ülkede adalet yok cidden yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 15 Ocak 2023; 16:54:2 >
  • 2023 zamlarından sonra şunu net bir şekilde diyebilirim ki, yazılım öğrenmeyenler boşa yaşıyor. Çok net.

• Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt

her mühendislik dalının artık yazılım öğrenmesi gerekiyor. senin düşünce tarzını ve bilgini bilgisayarın anladığı dilden yazıp otomatiğe çevirmek senin gibi yüzlerce çalışan yaratmak demek. bu da haliyle şirketi kar ettiriyor. şirketi ne kadar kar ettirirsen de o kadar para kazanıyorsun.

özellikle digital nomad visa diye bir kavram çıktı yeni. ya bu mükemmel bir olay. Aylık gelirin remote yaptığın iş ile belli bir seviyenin üzerindeyse pek çok ülke sana oturum vizesi veriyor. her ülkenin şartları farklı. Biraz Aruba'da biraz curaçao sonra tayland sonra malta... hayatı yaşamak budur. her gün her gün bilmem nerdeki iş yerine gidip gelmek değildir yav ben papağan sesiyle uyanmak istiyorum gaağğkk gaağğkk karga sesiyle değil

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025

GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025

• bu digital nomad visa'da çoğu yer aşağı yukarı yıllık $50k brüt gelir şartı istiyor. yıllık brüt $50k büyük para değil, avrupa'daki 3-5 yıllık tecrübeli mühendis, amerika'daki yeni mezun maaşı.

TR'de de sanırım aylık nette 50 bin lira kazanıyorsan tutuyor. senior yazılımcılar bu kadar kazanıyor mu?

ben 30 yaşındayım yavaştan giriyorum bu işe :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna222 -- 15 Ocak 2023; 22:11:40 >
  • tuna222 T kullanıcısına yanıt
    Ben mid-senior olarak 43 bin alıyorum, seniorlar çok rahat 50 üstünde, ama ne kadar alıyorsun diye soramıyoruz tabi ki. Ekipte 100 bin alsa yeridir dediğimiz, saygı duyduğumuz insanlar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt

Hocam deneyim yılınız ne kadar toplamda mid-senior için, birde hangi sektör?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Bunlar brüt mü net mi?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.