sil bence :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (238. sayfa)

-
-
Niye sileyim ki. Bayraktarın yüksek lisans için gittiği okul değil mi?
Öyle bir hype yapılıyor ki okul inanılır gibi değil. Artık filmlerde dizilerde bile klişe olarak mit kullanılıyor teknoloji için. Harvard Caltech gibi süper okullar da var. Overworking culture hype'nın olduğu bir okula bu kadar sükse yapılmasını anlamış değilim. Evet en iyilerini seçiyor o ayrı, medipol üniversitesi de en iyileri seçiyor ama bu onu en iyisi yapar mı?
-
tamam Caltech dedim say adamlar ikinci olmuş kaç sefer hepsini geçmiş yani.
-
2018 bilgisayar müh. mezunuyum ara yönetici bir pozisyon için görüştüm, maaş aralığı 120-180 bin TL arasıymış. Mülakatta tanıştığım elemanların elit ve artist hareketlerine ayar olup başvurumu iptal ettirdim.
-
Hangi üniversite?
-
Team lead pozisyonu mu hocam?
Firma hangisi sektörden
5-6 yıl arası deneyiminiz var galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni başlayan için GE Aerospace maaş bilgisi var mı? SS vakfı şirketlerinden düşükmüş diye biliyorum ama CV'de kariyere GE'den başlamış olmak iyi durabilir.
bilmediğin işin nesine girişeceksin?
-
Konuda herkes çalışan o yuzden bu konuda birileri yardimci olabilirse cok sevinirim.
Onceden biletini aldigim bir seyahatim var fakat yeni is degistirdigimden izin hakkim yok ve avans izin de kullandirmiyorlar. Rapor alayim diyorum ama bir haftalik raporu verecek doktor nasil bulacağım bilmiyorum, kronik bir hastaligim da yok. Farkli bir çözüm öneriniz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ücretsiz izin de mi yok hocam?
-
Hocam onu da sordum da sadece ozel sebeplerde oluyomus egitim- dogum vs gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaslar. Baslik ilgimi cekti cunku zamaninda ben de sayisal secip muhendislik okumak ile esit agirlik secip psikoloji okumak arasinda gidip geldim. Neticede psikolojiyi sectim ve saglik bakanligina hastaneye atandim.
Kamuda muhendis maasini soranlar olmus, benim calistigim hastanede (trakyada iyi doner dagitan bir hastane) aldigim maas ekle birlikte 50 bine yaklasiyor. Ben lisansiyer olarak geciyorum, muhendis arkadaslarim da benden bir tik fazla kazaniyor. Calisma kosullari hastanede haftaici 9-16 nobetsiz calisiyoruz. Biyomedikal, elektrik, bilgisayar muhendisleri icin de bildigim kadariyla nobet yok bizim bakanlikta.
Bilgi olmasi acisindan yazmak istedim.
Herkes hak ettigi emegin karsiligini alir umarim.
Kaç yıl deneyim var senin ve bahsettiğin mühendislerin?
-
Bes yillik memurum, arkadaslarim da benimle denk. Zaten kamuda bir yillik memurla yirmi yillik memur arasinda maas farki cok azdir. B grubu memuriyet icin oyle. Dezavantaji o, ama calisma kosullari acisindan cok rahat saglik bakanligi bence muhendis icin.
-dostlar, öğretim görevlisi (kamu universitesi) (yüksek okul) baslama ve 7-8 senelik maasları ortalama ne durumda acaba
calısan bir arkadas var bir maas soyledi de inanmadım
baslangıc cok uzak değilse bir kuzenimi o yolda maddi olarak desteklicem(kursa gondercem)
bilen yazarsa makbule gecer
nette baktıgımda Öğretim Görevlisi, 2024 yılında en düşük 28.900 TL alırken, en yüksek 56.900 TL maaş alıyor. denmis ama tam bir data arıyorum tesekkurler
-
Arkadaşının söylediği maaşı da yazsana madem bi görelim
Yapici olalim oguzhan kardes 😂
Devlette ogretim gorevlisi maasi asagi yukari bellidir zaten 45-55 arasidir, net olarak kisa bir surf ile bulunabilir bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
38k hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X