Galatasaray Spor Kulübü'nün ilk renkleri kırmızı-beyaz'dır. Bayrağımızın renklerinden esinlenerek
bence Fb nin bu yil Beyaz - Sari kurulu$ formasi tasarladigi gibi
bizimde bir kurulu$ formamiz olsa çok iyi olur aslinda, parçali BEYAZ KIRMIZI veya çubuklu BEYAZ KIRMIZI kurulu$ formasinda SARI RENK kullanilmasin bence çok ho$ bir forma ortaya çikar GS li arkada$lar photoshopla bahs ettigim formayi yapabilirmisiniz ????
quote:
Orjinalden alıntı: Aerobero
Benim bildiğim FB nin sarısı ile GS ın sarısı birbirinden baya farklıdır... FB nin ki açık, tam anlamıyla civciv sarısı, GS ın ki ise turuncuya kaçan bir sarıdır...
Hatta bu renkleri "FB sarısı", ve "GS sarısı" diye tanımlasak yeridir...
Ali Sami Yen'in sözlerini okudum, bence çok anlamlı ve çok güzel... Buna sahip çıkılmalı ve vişne çürüğü kırmızı ve turuncuya kaçan sarı kullanılmalıdır... Gayet de güzel duruyor üstelik... ASY nin tasvir ettiği gibi ateşle dans gibi...
bence ölmüşte ağlayanı yok gibi.. nedense burenkler bana canaydını hatırlatıor .yani böyle söylemekistemem ama iğrenç yaaa
yukarıda elimden geldiği kadar bugüne kadar kullanılan formaları vermeye çalıştım arkadaşlar :) umarım atladığım olmamıştır...bence işin pazarlama yönünü de düşünmek gerekir..çünkü bu işin bir de gelir yönü var..ne kadar çeşitlilik olursa o kadar satış olur..her sene sadece sarı ve kırmızı ile oynayarak binlerce forma satamazlar..bu yüzden içinde siyah, gri, turuncumsu sarı veya vişnemsi kırmızı olan renkleri kullanmaları bence normal...kaldı ki Avrupa'daki birçok kulüp de benzer uygulamaya giderek bir çok forma rengini kullanıyorlar...esas rengimiz ve formamız bu sene rahmetli Metin Oktay'ın anısına çıkarılan parçalı formadır bence...bende şu anda 9 tane forma var ve hepsi farklı farklı..dolayısıyla çeşitlilikte fayda var diye düşünüyorum :))
not : son zamanlardaki çirkin muhabbetler yüzünden futbol bölümünde yorum yazmayaya karar vermiştim ama böyle güzel bir konu görünce yazmadan duramadım :))
sonradan eklediğim resimlerde neden sorun oldu anlamadım :( ve bugün Store'da gördüğüm yeni tişörtleri de sizinle paylaşmak istedim..Taffarel, Hagi ve Popescu için tişörtler hazırlanmış ve bence MUHTEŞEM olmuşlar...arkalarında HAGI 10 gibi isim ve numara da yazıyor...fiyatı : 35 ytl...
quote:
Orjinalden alıntı: vogue
not : son zamanlardaki çirkin muhabbetler yüzünden futbol bölümünde yorum yazmayaya karar vermiştim ama böyle güzel bir konu görünce yazmadan duramadım :))
Yorumun için Te$ekkürler
AYRICA FORMALARDA KAMERUN Milli TAKIMINDA oldugu gibi ASLAN RESMi KULLANSAK iYi OLUR sizce iyi fikir degil mi arkada$larK???
ayrica arkada$lar bu resmi imzamda kullanmak istiyorum ama ye$il yerine KIRMIZI renk olacak
ve 100x100 boyutunda olsun bütün GS liler bu resmi kullansin imzasinda veya gif te yapilabilir GS ARMASI ASLAN VE TÜRK BAYRAGI çok güzel olur rica ediyorum arkada$lar DH de güzel bir gif imiz olsun yaa
/>
Galatasaray'ın forması parçalıdır !
quote:
Orjinalden alıntı: ToRNaDo_1905
bu formayı geçen maçta dağıtmışlardı aldım iğrençç renkler!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ToRNaDo_1905
RENKLER GÜZEL DEGIL ayrica bu formadaki ARMA çok güzel aslinda bu armayi kullansak daha iyi olur hem TÜRK bayragi var hemde çok ho$ duruyor
formalara devam :)
yukari
quote:
bu formaya biraz sarı desen ekleseler harika olur
quote:
Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.
quote:
bu formaya biraz sarı desen ekleseler harika olur
mesela kenarlarda n şeklinde şerit var bu kısım sarı olabilirdi
Bu forma bence çok güzel ayrıca bir takım özellikleride var. Galatasaray bu forma ile Süper Kupa'yı almış, CL de çeyrek final oynamıştır. Ve ayrıca Hagi son sezonunda bu formayı giymiştir. Göğüs reklamıda bir formaya ancak bu kadar yakışabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ilhan_28
Bu forma bence çok güzel ayrıca bir takım özellikleride var. Galatasaray bu forma ile Süper Kupa'yı almış, CL de çeyrek final oynamıştır. Ve ayrıca Hagi son sezonunda bu formayı giymiştir. Göğüs reklamıda bir formaya ancak bu kadar yakışabilir.
bence tek kelimeyle iğrenç. hiç beğenmiyordum bu cırtlark renkleri. ve çubuklu forma olması ayrıca kötü. şu an ki 3 formamız oldukça güzel bence.
Galatasaray'ın kırmızısı vişne kırmızısı zaten.
Buyrun.Sarı kırmızı boyadım.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
Buyrun.Sarı kırmızı boyadım.
/>
sagol arkada$ çok güzel olmu$ valla $imdi bu imzaya kullanilmaz mi bee çok te$ekkürler
ama bir gif. olsa daha iyi olurdu GS nin BEYAZ ARMASI sonr BU ASLAN RESMi DAHA SONRA TÜRK BAYRAGI cikacak bence cok güzel olurdu
koprinniko muydu neydi o takımla yaptığımız maçın ali samiyen'de ki giydiğimiz gerçek formamız...
bugün ki renklerde doğru koyu sarı ve kopkoyu kırmızı...