Şimdi Ara

Gerçek SARI KIRMIZI Renklerimizi istiyorum(z) !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bu forma nasıl?
     Gerçek SARI KIRMIZI Renklerimizi istiyorum(z) !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

Bu forma nasıl?
     Gerçek SARI KIRMIZI Renklerimizi istiyorum(z) !!!

En güzeli bu bence..Şimdiki renklerimiz benimde pek hoşuma gitmiyor
  • formalardan daha cok gs store hakında bı kac sey dıycem. eskıden ... yaklasık 4 sene once gs store ınanılmaz guzeldı urunlerı cok kalıtelı ve cok secenek vardı. ancak artık hıcte guzel urunler cıkartmıolar... bır kac kez bunu maıllede dıle getırdım ancak yanıt alamadım. yıgıdı oldur hakkını ver demısler fenerbahce bu ısı cok ıyı yapıyor urunlerını cok ıyı pazarlıolar ve urun seceklerı cok fazla... formalara gelınce bu senekıler guzel gelıyo bana acıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Altın sarısı yanlış. Tok sarı olacak. Kırmızı da daha koyu. Bugünkü formaların renkleri doğru. Ayrıca senin koyduğun forma alternatif forma. Parçalı değil.

Galatasaray her sene senin imzanda duran parçalı formayı "birebir" yapmalı. Üzerinde ne bir reklam ne bir "adidas , lotto" vs birşey bulunmalı. arkasındaki numara siyah ile yazmalı , şortun rengi beyaz olmalı. Gs tarihinin en güzel formasıdır. Alayı hikaye.

Eski formalar gibi kalmadı vallahi yeni sponsorlar moda tasarımcısı oldu boka çevirdiler herşeyi.
  • Sıyah formamız hoşuma gidiyor.
  • şimdiki renkleri çok beğeniyorum cırtlak sarı ve kırmızı hoş değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Biraz acemice oldu ama idare edin artık.

/>
    />
    />

çok sagol arkada$im
    ama 20kb gecmeyecekti
    seninkileri 26kb forum izin vermiyor buna
    ayrica ba$ka bir TÜRK BAYRAGI kullansan daha güzel olur

• Bence de şimdiki renklerimiz güzel.

Tabi biz hala forma alacağımız GS Store TIR ını bekliyoruz o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Compadrex

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Altın sarısı yanlış. Tok sarı olacak. Kırmızı da daha koyu. Bugünkü formaların renkleri doğru. Ayrıca senin koyduğun forma alternatif forma. Parçalı değil.

Galatasaray her sene senin imzanda duran parçalı formayı "birebir" yapmalı. Üzerinde ne bir reklam ne bir "adidas , lotto" vs birşey bulunmalı. arkasındaki numara siyah ile yazmalı , şortun rengi beyaz olmalı. Gs tarihinin en güzel formasıdır. Alayı hikaye.

Eski formalar gibi kalmadı vallahi yeni sponsorlar moda tasarımcısı oldu boka çevirdiler herşeyi.

reklam ve sponsorlar olmasa kulübün kapısına kilit vururlar.

• Arkadaşlar bizim gerçek renklerimiz şu anki giydiğimizdir.
    Ali Sami Yen zamanından beri böyledir ama bir ara sapmıştır birkaç yıldır özümüze döndük
    VİŞNEDEN AÇAN KIRMIZI VE TURUNCUDAN BOZMA SARIDIR!!!
  • Şimdiki renklerimiz esas renklerimizdir. Böyle kalacaktır
  • Bunu forum kabul eder artık.

• quote:

Bunu forum kabul eder artık.

/>

çok sagol arkada$im emegine saglik
    Te$ekkür ederim
    ilerde tekrar bir gif. istersem tekrar yaparsin in$allah

• Yaparım ayıpsın. Şimdilik bıkana kadar güle güle kullan.
  • quote:

Yaparım ayıpsın. Şimdilik bıkana kadar güle güle kullan.

eyvallah dostum
  • http://www.ntvspor.net/Pages/21291.asp

formayla ilgili güncel bir yorum da yukarıdaki linkte var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

http://www.ntvspor.net/Pages/21291.asp

formayla ilgili güncel bir yorum da yukarıdaki linkte var..

I$te o bölüm

Bu maç ve geride kalan birkaç maç özelinde dikkatimi çeken ve itirazım olan bir diğer konu ise siyah forma konusu. Endüstriyel futbol bakış açısı ile takımların sezona 3-4 ayrı farklı forma ile başladıklarını biliyoruz. Bu daha fazla forma satmaya yönelik bir hareket, saygı duymak lazım. Ama takımların bir de kendi renklerini taşıyan esas formaları olması lazım. Bu Galatasaray takımında alışılmış, klasik parçalı formadır. Fena sayılmayacak bir dizayn ile bu sezon da Galatasaray'ın bir parçalı forması var. Ama nerde?

Koskoca Galatasaray takımı şanslı geliyor gibi bir komik gerekçeye dayandırılarak siyah forma ile sahaya çıkar mı? İki hafta önce Hürriyet Spor ilavesinde stoklarda hangi forma fazla ise Pazarlama A.Ş. yönetimi ile konuşup forma seçildiği gibi kulaklarıma inanamadığım bir gerekçe vardı. Anladık futbolun ekonomisini falan ama abartmaya da lüzum yok; tartışmasız bir gerçek varsa o da Galatasaray'ın formasının tek olduğudur. Hele hele sarı ve kırmızı dışındaki renklerdeki formalar (Siyah, beyaz) yıl içinde bir iki kere ya kullanılmalıdır, ya kullanılmamalı. Ama heyhat, Galatasaray seyircisi haftalardır aynı çirkin (zevk meselesi elbette, bana çirkin, belki size değil) siyah forma ile seyretmek zorunda kalıyor takımını.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.