Şimdi Ara

Gerçek SARI KIRMIZI Renklerimizi istiyorum(z) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkada$lar son yillarda çikan formalarimiz pekte SARI KIRMIZI degil de sanki bir ba$ka renkleri animsatiyor KIRMIZI kirmizi degil SARI sari degil
    Kirmizi sanki vi$ne renginde
    Sari renk ise Biraz açik turuncu renginde
    bu formayi kim tasarlayip Adidasa sunuyor bu renkleri kim seçiyor o bilinmez belki de Adidas yapiyor bunu bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa açiklar belki ??
    ama bu renklerin bu yil formamizda olmasini istemiyorum(z) SIRF BU YÜZDEN TAKIMIMIN FORMASINI almak dahi istemiyorum

2000 li YILLARDA FORMALARIMIZ YANi UEFA KUPASINI ALDIGIMIZ YIL Beyaz formamiz ve Cubuklu formamiz i$te o formadaki renklerimiz mükemmeldi TAM BiR SARI KIRMIZIYDI
    ama bu son dönemlerde sanki solmu$ renkler kullaniyoruz
    bi aralar lotto formalarimiz vardi o formalarda çok güzel SARI KIRMIZIYDI
    bu renk konusunda belki bir çok GS li taraftar farkinda ama hiç kimse gündeme getirmiyor

Bu Konu Hakkinda Sizler ne dü$ünüyorsunuz arkada$lar görü$lerinizi almak istedim???

LÜTFEN ARKADASLAR BU KONUYU CiDDiYE ALALIM

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşım sen yanlış biliyorsun. önceki yıllardaki o sarı kırmızı bizim gerçek renkerimiz değil. şimdikiler orjinal olan.

http://www.galatasaray.org/kurumsal/tarihce/kurulus.asp

Renklerin öyküsü

Galatasaray Spor Kulübü'nün ilk renkleri kırmızı-beyaz'dır. Bayrağımızın renklerinden esinlenerek seçilen bu renkler, dönemin baskıcı ve paranoyak yönetimi tarafından kuşkuyla karşılanmış ve futbolcular sıkı bir takibe alınmışlardır. Bu nedenle, sarı-siyah renkler gündeme gelmiş ama bunlar da kalıcı olmamış ve Galatasaray bugünkü renklerine kavuşmuştur. Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim:
    "Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu." Buna karşılık kuruculardan Bekir Sıtkı, söz konusu renklerin Gül Baba'nın II.Beyazıt'a verdiği sarı ve kırmızı güllerden esinlendiğini ileri sürer.

• bence yeni formanız daha güzel
  • sana %100 katılıyorum bende sarı kırmızıyı istiyorum bu iğrenç renklerde özhan canaydının başının altından çıktı.neymiş kururken burenkmiş formalr.onalr senler içinde soldu için öyle olmuş özhan bey. hey allhım ya.yılarımızı yedi yılarımızı. bukadar iğrenç bi kongresi varki galatasaryın heran afedersiniz uyuz birini başkan seçebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

bence yeni formanız daha güzel

yok yaa hiçte güzel degil

sanki solmu$ renkler gibi

o zaman neden SARI KIRMIZI diyoruz ki

TURUNCU diyelim Vi$NE Diyelim bu renkler ne yaa

SARI SARI DEGIL KIRMIZI KIRMIZI DEGIL

Ben SARI KIRMIZI istiyorum insallah yeni yönetim bunu dikkate alir

• ben acacaktım boyle bır baslık.Eskı formalarımız ve formanın uzerındekı renkler daha guzeldı. Ve Beyaz amblemımız daha yuvarlak olmalı.
  • ben gerçek renklerin şu an kabul ediln ve de formalarda kullanılan renkler oldugunu biliyorum. Vişneye calan tok kırmızı vs. vs. diye okumustum sanki biryerlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vişneçürüğü - hardal sarısı.
  • aynısı fenerbahçeye de oldu onun da renkleri eskiden cıvıktı

galatasarayın formasının renklerininde yüzüncü yılda deyiştirmişlerdi hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

bence yeni formanız daha güzel

Katılıyorum + 1905
  • Benim bildiğim FB nin sarısı ile GS ın sarısı birbirinden baya farklıdır... FB nin ki açık, tam anlamıyla civciv sarısı, GS ın ki ise turuncuya kaçan bir sarıdır...

Hatta bu renkleri "FB sarısı", ve "GS sarısı" diye tanımlasak yeridir...

Ali Sami Yen'in sözlerini okudum, bence çok anlamlı ve çok güzel... Buna sahip çıkılmalı ve vişne çürüğü kırmızı ve turuncuya kaçan sarı kullanılmalıdır... Gayet de güzel duruyor üstelik... ASY nin tasvir ettiği gibi ateşle dans gibi...
  • katılıyorum bu renkler çok hoş duruyo daha asil Galatasaray lisesininde renklerde eskiden 600 senedir böyle
  • arkadaşlar renklerimizz ATEŞİN DANSIDIR bozmayalım :D
  • Altın sarısı yanlış. Tok sarı olacak. Kırmızı da daha koyu. Bugünkü formaların renkleri doğru. Ayrıca senin koyduğun forma alternatif forma. Parçalı değil.
  • en güzel forma bu bence
  • bu olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Haythuyt

en güzel forma bu bence

• Zaten gerçek renklerimiz bu...

Tok sarı ve tok kırmızı...

Gs sarısı ile Fb sarısı arasında ki fark ı formalara bakarsan anlarsın

Gs'nın ki daha tok bir sarı
    Fb nin ki açık ve cırtlak bir sarı
  • quote:

bu olacak
    quote:

en güzel forma bu bence

Kaç senedir adam akıllı bir forma yapamıyorlar klasik parçalı olması lazım galatasaray ezelden beri parçalı fenerbahçe çubuklu formasıyla tanınır o yüzden pek sevmiyorum çubukluları

• quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

bu olacak
    quote:

en güzel forma bu bence

Kaç senedir adam akıllı bir forma yapamıyorlar klasik parçalı olması lazım galatasaray ezelden beri parçalı fenerbahçe çubuklu formasıyla tanınır o yüzden pek sevmiyorum çubukluları

bu formayı görünce aklıma Jardel geliyor ne hikmetse
    Adam ne goller atıyodu yaa

• yeni formanız çok daha güzel bence, asil bir havası var

eski formalarınız çok cırtlak duruyodu. o formaları özlüyor olmanızın sebebi takımınızın o zamanlarda başarılı olmuş olması diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.