Şimdi Ara

Gerçek Mitsubishi klima hangisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
142.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdi28

    MHİ için çakma diyorlardı. şimdi de sabancı onlardan desteğini çekti.sanko nun eteklerine sığındı diyor, bayiler.


    her ikiside sektördeki lider firmalar benim kişisel izlenimim ise mitsubishi electrik daha üstün geliyor sebeplerine gelince mitsubishi electric in cop ve eer değerleri daha iyi durumda birde görünüm ve estetik olarak tasarım olarak mitsubishi electric bariz üztün konumda hatları daha ince daha kibar ve daha alımlı göze hoş geliyor...

    mitsubishi heavy ise büyük soğutma gruplarında üstünlüğü tartışılmaz chiller grupları olsun merkezi sistemler olsun sanayi sistemleri olsun daha büyük sistemlerde farklı bir üstünlüğü var


    bireysel klimalarda
    number one : mitsubishi electric


    büyük merkezi soğutma sistemlerinde

    number one mitsubishi heavy




  • hatta ve hatta mitsubishi electric son yaptığı hamle ile ürün gamına eklediği en son teknoloji ürün ile açık ara öne geçmiş durumda

    kirigamine zen seriisi :
  • kardeş kudurmuş bunlar. yav eskiden melectric hep uygun olurdu güzel kampanyalar yapardı. şimdi kaskallıyorlar milleti. distribütörlük konusunda iklimsada hala distribütör yeni modeller onlarada geldi. ağırlık airfelde. bu arada airfelede hala ucuz olsada diğerlernden yine çünkü çok zam yaptılar. ama hak ediyoruz ille ucuz maldan şüphe duyma huyumuz olurya bunlarda onun için kaskallıyorlar basıyorlar zamı. şuna bakın ya isterse klimacıların hepsi beni aforoz etsin. servis ihtiyacım olduğunda kara listeye alsınlar isterlerse. şuna bakın melectric klasik 12000 btu liste fiyatı 1840 tl. m.heavy 1500 tl ayıp be. bence bu klimaların türk halkının kaldırabileceği rakam 1000 tlyi geçmemesi lazım daha 2 yıl önce ga serisi klasik electric klimayı 1000 tl ye aldım. ne bu ya ozamanlarda yine 2000 tlye fırlamıştı euro. şimdide 2200 ya insaflı zam yapın. iklimsa gibi tok satıcı olmayın. airfel bari siz kan emmeyin palazlanamazsınız dikkat edin ayağınıza takılır. yıllarca gree klimaları değişik adlarla millete uygun sundunuz ayıptır yani. ille bu ülkenin insanını kazıklamak şartmı ya. general iklimsaya geçtiğinde dolu yazı yazıldı alan alsın fiyat uygunken yoksa iklimsa iblissalığını yapar basar zamı bu markaya, aynen öyle oldu. ama şimdide serilerdeki sorundan dolayı satamıyorlar. biryerden takılıyor ayaklarına işte bu firmalar böyle yaptığı sürece oduna devam bani ve tekirdağlı hocam bırakalım küçük işleri itahalat firması kuralım ilk önce heavyi alalım hala japon sitesinde türkiyede distribütör gözükmüyor sadece mc dış ticaret diye tekfen tower binasın bir firma var. acaba airfelemi aittir bu firma bilinmez. olsun biz caponlara teklif sunarız millet bayram etsin ucuz satarız yav selamlarımla

    quote:

    Orijinalden alıntı: noisywan

    4 yıldır MHI SRK serisi klima kullanıyorum ve memnunum. Şimdi bir tane daha almam lazım fakat ben aldığım zaman distribütör İklimsa'ydı.
    Şimdi baktım Airfel distribütör olmuş.

    SRK HG40 için İklimsa 1632 TL liste fiyatı vermiş.
    Airfel ise aynı klimayı 1455 TL'ye satıyor.

    Bu fiyat farkı sizce neden? Benim gözümden birşey mi kaçıyor acaba çünkü klimalar aynı gibi görünüyor...
    Ayrıca İklimsa halen MHI distribütörü mü yoksa elinde kalanları mı satıyor?

    Konuyu bilenler cevap yazarlarsa sevinirim.





  • İncelemelerim sonucu Mitsubishi Hİ 'nin EER ve COP değerleri M.electric'ten daha iyi olduğunu gördüm.
    Aşağıdaki linki inceleyiniz.
    http://www.iklimdunyasi.com/pdf/mitsubishi_bireysel.pdf

    Yanılıyor muyum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drmert

    İncelemelerim sonucu Mitsubishi Hİ 'nin EER ve COP değerleri M.electric'ten daha iyi olduğunu gördüm.
    Aşağıdaki linki inceleyiniz.
    http://www.iklimdunyasi.com/pdf/mitsubishi_bireysel.pdf

    Yanılıyor muyum?



    bana mukayese yaptığınız modelleri söyleyin bakalım hemen ..

    elmayla armudu mukayese etmiş olmayalım..

    kapasiteler aynı olmalı ki sonuca bakarak hangisi doğru onu bulalım




  • mitsubishi heavy nin SRK35ZJX modeline hemen hemen karşılık gelen cihaz Mitsubishi electricte MSZ-FD35VA



    mitsubishi heavy nin SRK35ZJX:EER:4.14 COP:4.48

    Mitsubishi electricte MSZ-FD35V EER:4.46 COP:5.0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anshe

    herkes herseyı soyleyebılır...bırısının ıyı dedıgıne baska bırısı kotu dıyebılır yada tam tersı...ama bazı gercekler degıstırılemez...urunlerın acarsınız teknık katologlarını ; ses sevıyelerıne,EER ve COP sine,elektrik tüketimlerine,yaz ve kış calısma aralıklarına bakarsınız...ve bu verıler bıze sunu soyluyor EN SESSIZ EN VERIMLI EN AZ ELEKTRIK TUKETEN KLIMA MITSUBISHI ELECTRIC

    Evet arkadaşlar güzel bir anlatım olmuş isterseniz birde şu açıdan bakın hem teknik özelliklerine fiyatına ve servis kalitesine bakın
    mitsubishi klima yorumlarınızı bekliyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekirdağlı-klimacı

    mitsubishi heavy nin SRK35ZJX modeline hemen hemen karşılık gelen cihaz Mitsubishi electricte MSZ-FD35VA



    mitsubishi heavy nin SRK35ZJX:EER:4.14 COP:4.48

    Mitsubishi electricte MSZ-FD35V EER:4.46 COP:5.0





    MSZ-FD35V nin degerlerini nereden aldiniz merak ettim kendi sitesinde ERR: 4.12 COP:4:62 olarak belirtilmis


    HEAVY 20ZJX ERR/COP 5.71/5.56

    HEAVY 25ZJX ERR/COP 5.20/5.26
    ELECT FD25VA 5.15/5.25
    ELECT FD25VABH 5.15/5.33


    HEAVY 35ZJX ERR/COP 4.14 / 4.48
    ELECT FD35V ERR/COP 4.12 / 4.62

    HEAVY 50ZJX ERR/COP 3.85 /4.44
    FD50V 3.33 / 3.74


    Bu degerlerin yanina birde guncel fiyat bilgisi koyarsaniz mantik olarak Mitsu Electric daha iyi demek hic objektif olmaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tekirdağlı-klimacı

    mitsubishi heavy nin SRK35ZJX modeline hemen hemen karşılık gelen cihaz Mitsubishi electricte MSZ-FD35VA



    mitsubishi heavy nin SRK35ZJX:EER:4.14 COP:4.48

    Mitsubishi electricte MSZ-FD35V EER:4.46 COP:5.0





    MSZ-FD35V nin degerlerini nereden aldiniz merak ettim kendi sitesinde ERR: 4.12 COP:4:62 olarak belirtilmis


    HEAVY 20ZJX ERR/COP 5.71/5.56

    HEAVY 25ZJX ERR/COP 5.20/5.26
    ELECT FD25VA 5.15/5.25
    ELECT FD25VABH 5.15/5.33


    HEAVY 35ZJX ERR/COP 4.14 / 4.48
    ELECT FD35V ERR/COP 4.12 / 4.62

    HEAVY 50ZJX ERR/COP 3.85 /4.44
    FD50V 3.33 / 3.74


    Bu degerlerin yanina birde guncel fiyat bilgisi koyarsaniz mantik olarak Mitsu Electric daha iyi demek hic objektif olmaz.






    Aynen bilgiler katalog bilgleri f/p oranına baktığınzda çok daha iyi olduğunu görürsünüz MHI in.




  • Türkiye'de öteden beri Mitsubishi klima diye sevilen ve bilinen marka Mit. Heavy'dir. Electric geldi diğerine çamur atarak milletin kafasını karıştırdı biraz. Mit. Electric'te kart yakma sorunları duydum, 5 sene sonra motorunun iflas ettiğini de.
  • Yok artık o kadarda değil.asıl çamur siz böyle söylerseniz olur yada size söyleyen çamur atmış.Mit elec. ilk günden beri bilirim.Eğer çamur atılan biri varsa oda Mit.Elec.oldu.Temsa cılar yıllarca sahte Mit. dediler ama bu laf döndü dolaştı onları vurdu.İklimsa ile Mit.Hev.. iyice gözden düştü,ama şimdi tekrar Airfel Sanko ile can geldi.Piyasa da tek başına cirit atan Mit.Elec. artık ciddi bir rakip geldi,bence hatta geçtide.Ama ikisininde hakkını yemeyelim farklılıkları var ama ikiside kalite.+- lerini değerlendirmekte tüketiciye kalmış.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Türkiye'de öteden beri Mitsubishi klima diye sevilen ve bilinen marka Mit. Heavy'dir. Electric geldi diğerine çamur atarak milletin kafasını karıştırdı biraz. Mit. Electric'te kart yakma sorunları duydum, 5 sene sonra motorunun iflas ettiğini de.




  • quote:

    Japonya'nın en büyük sanayii kuruluşları arasında yer alan Heavy indurstries temellerinin atıldığı 1884 yılından bugüne ülkenin öncü firmalarından birisi olmayı başarmıştır. Yıllardır faaliyetlerine devam ettiği 12 farklı alanda gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde uluslar arası bir çok başarıya imza atmıştır. iklimsa mitsubishi klima fiyatları, A sınıfı ve üstün performansı ile göz dolduruyor.

    Mitsubishi Heavy iklimlendirme alanlarında japonya'nın ilk ısı pompalı cihazının satışını gerçekleştirdiği 1961 yılında'da olduğu gibi halen yeni teknoloji, kaliteli ürün, yüksek müşteri memnuniyeti ve yarınların çevreci anlayışı içerisinde tüm projelerinde titizlikle çalışmalarını devam ettirmektedir. Uzun yıllardır Türkiye'de yürüttüğü çalışmalarını, iklimsa'nın deneyimli satış kadrosu, yaygın yetkili satıcı ve satış sonrası servis hizmet ağı ile hız kazandırmış kendisine yeni hedefler belirlemiştir.


    Umarım faydası olmuştur
    kaynak mitsubishi klima




  • Ben bu konuyu daha öncede belirtmiştim tabiki mitsubishi electric 'in üstün olduğu yerler vardır ama mesela benim kullandığım klimayı alırken ben bu özelliklere sahip klimayı electricte bulamadım ve halada başka yerde göremiyorum, zen serisi yanına yaklaşamıyor. Buyrun kullandığım klimanın teknik değerleri. mitsubishi heavy industries.. Bu kapasitede bu değerlere sahip Mitsubishi electricte böyle bir model varsa gösterin lütfen. Bende yanlış biliyorsam düzeltiyim.

     Gerçek Mitsubishi klima hangisi
  • En yakın model Krigamine olan model oda ısısını cok hassa olcerek ısıyı yonlendıren bır sısteme sahip olan model ancak fıyat olarak 4500-5000 civarı oludugundan daha iyi değerlere sahip olması gerekirdi bence ama değil.

    zaaten asıl problem electric modelleri ülkemizde hakkından çok daha pahalı satılmakta 3-4 sene önce durum böyle değildi birden uçtular nedense.
  • adamlar a plus özelliğini bulmuş ya SRK71HE modeli çok iyi yani
  • DXK 09 Z3-S/(Z2-S) standart inverter iklimsanın 9000 btu 1980 taksitli fiyatı.Peişn indirimi yapmıyoruz dediler.
    MSZ-CHC 25VA Klimaplusun sattığı 9000 btu standart inverter 1870 taksitli fiyat-Peşinde 1650 dediler.
    Hangi klima daha iyidir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samilto

    DXK 09 Z3-S/(Z2-S) standart inverter iklimsanın 9000 btu 1980 taksitli fiyatı.Peişn indirimi yapmıyoruz dediler.
    MSZ-CHC 25VA Klimaplusun sattığı 9000 btu standart inverter 1870 taksitli fiyat-Peşinde 1650 dediler.
    Hangi klima daha iyidir?


    DXK-09 modelinin asıl disbiritörü olan cihaz SRK25ZJP-S modeli.1663 lira 9.000 Btu inverteri hepsinden daha iyi.MSH-HC serisi kademeli bir inverter tam inverter özelliğini göstermiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eina


    quote:

    Orijinalden alıntı: samilto

    DXK 09 Z3-S/(Z2-S) standart inverter iklimsanın 9000 btu 1980 taksitli fiyatı.Peişn indirimi yapmıyoruz dediler.
    MSZ-CHC 25VA Klimaplusun sattığı 9000 btu standart inverter 1870 taksitli fiyat-Peşinde 1650 dediler.
    Hangi klima daha iyidir?


    DXK-09 modelinin asıl disbiritörü olan cihaz SRK25ZJP-S modeli.1663 lira 9.000 Btu inverteri hepsinden daha iyi.MSH-HC serisi kademeli bir inverter tam inverter özelliğini göstermiyor.


    Nerelerdesin ya göremez olduk eina seni...ben de yokum artık da pek neyse...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygt07


    quote:

    Orijinalden alıntı: eina


    quote:

    Orijinalden alıntı: samilto

    DXK 09 Z3-S/(Z2-S) standart inverter iklimsanın 9000 btu 1980 taksitli fiyatı.Peişn indirimi yapmıyoruz dediler.
    MSZ-CHC 25VA Klimaplusun sattığı 9000 btu standart inverter 1870 taksitli fiyat-Peşinde 1650 dediler.
    Hangi klima daha iyidir?


    DXK-09 modelinin asıl disbiritörü olan cihaz SRK25ZJP-S modeli.1663 lira 9.000 Btu inverteri hepsinden daha iyi.MSH-HC serisi kademeli bir inverter tam inverter özelliğini göstermiyor.


    Nerelerdesin ya göremez olduk eina seni...ben de yokum artık da pek neyse...


    İş güç okul vs pek ilgilenemiyorum ki arada boşluk bulur bulmaz giriyorum siteye ancak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eina


    quote:

    Orijinalden alıntı: samilto

    DXK 09 Z3-S/(Z2-S) standart inverter iklimsanın 9000 btu 1980 taksitli fiyatı.Peişn indirimi yapmıyoruz dediler.
    MSZ-CHC 25VA Klimaplusun sattığı 9000 btu standart inverter 1870 taksitli fiyat-Peşinde 1650 dediler.
    Hangi klima daha iyidir?


    DXK-09 modelinin asıl disbiritörü olan cihaz SRK25ZJP-S modeli.1663 lira 9.000 Btu inverteri hepsinden daha iyi.MSH-HC serisi kademeli bir inverter tam inverter özelliğini göstermiyor.


    Kademeli derken anlamadım? Üzerinde inverter yazmıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.