Şimdi Ara

Gerçek Mitsubishi klima hangisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
142.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Havalar acayip sıcak 2 haftadır bende araştırıyorum. herkes mitsubishi ya da sharp diyor..

    ofis cehennem gibi.. bu iklimsa yetkli bayileri güvenilir dediler. internette araştırdım.

    http://www.mitsubishiklimalar.com/inverter-duvar-tipi-klimalar/mitsubishi-srk-52-hg-duvar-tipi-klima.html

    burda ki sitede ki ürünü tavsiye ettiler aradığım yer... % 25 tasaruf sağlıyormuş.. birde indirimde diyolar..

    sizce bu ürün 30 m ofis alanı için ideal mi ?
  • 8 senedir Mitsubishi Heavy Industries ikiz klima kullanıyoruz. Hiç sorun çıkarmadı, ve Türkiye'de bundan sessiz bir klima daha görmedim. Ses çıkarmadan, çarpmadan üflüyor. Çok iyi soğutuyor.
  • 40 metrekare salonu ısıtmak için hangi mitsubishi nin hangi modelini tavsiye ediyorsunuz.. tavsiyenize uyarak mitsubishi klima almak istiyorum. lütfen modeli belirtin. tşk...
  • 40 metrekare salon için ısıtma amaçlı almayı düşündüğüm Mitsubishi Heavy SRK 63 ZE-S1(24230btu - 3241 TL), SRK 50 ZHX-S(23200btu - 3472TL), SRK ZJ-S (2470btu - 2737 TL) hangisini tavsiye edersiniz. Uzman ve kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Yada başka bir model tavsiye edebilirler. İlginiz için teşekkürler.
  • 40 metrekare salon için ısıtma amaçlı almayı düşündüğüm Mitsubishi Heavy SRK 63 ZE-S1(24230btu - 3241 TL), SRK 50 ZHX-S(23200btu - 3472TL), SRK ZJ-S (24700btu - 2737 TL) hangisini tavsiye edersiniz. Uzman ve kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Yada başka bir model tavsiye edebilirler. İlginiz için teşekkürler.
    Fiyatları internetten airfel den aldım. taksitli fiyatlardır.
  • merhaba ben srk 50 zhx kullanıyorum ve çok memnunum. Ben izmirde ısınma amaçlı kullanıyorum, ama siz nerede kullanıcaksınız? metrekare dışında izolasyon şehir kat cephe gibi durumlarda çok önemli klima seçiminde.. onlarıda belirtirseniz yardım bulabilirsiniz.. ve birde fiyat olarak heavyde pazarlık mümkün liste fiyatı üzerinden düşünmeyin.
  • merhaba,
    ben de 14 senedir aktif olarak hem evde hem işyerinde klima kullanıyorum. ilk kez aldığım model o zamanki ismiyle Temsa'dan SRK503 mitsubishi heavy idi. mükemmel bir makinaydı. özellikle ısıtmada...
    bu yıl yeni eve taşınırken artık sarfiyatı daha düşük bir modelle yenilemek ve diğer odalara yeni klima almak istedim. o esnada çok araştırdım. forumda çok karışık ve yanlış olduğunu düşündüğüm yazılar gördüğümden bildiklerimi bir de ben paylaşayım istedim.
    mitsubishi heavy şu anda iki firmada var: İklimsa ve Airfel. ama sattıkları modeller farklı. benim aldığım DXK18'i ve o seriyi yalnız iklimsa satıyor. airfel ise daha ucuz bir seri satıyor ama sarfiyat değerleri, plastik kalitesi düşük.
    mitsubishi electirc klimaplus'ta.
    ben klima beyaz eşya gibi mallarda çok ucuz olmayan, sonrasında sorun çıkarmayacak mal seçmeyi tercih ediyorum. bunun için üç şeyi kritik olarak görüyorum:
    1. ithalatçı-imalatçı firmanın istikrarı, bilinirliği, gücü (burda iklimsa acik ara diğerlerinin önündeydi. mitsubishi electric son 10 yılda belki 5 defa distribütrör değiştirmiş. bugün aldığım klima için 5 sene sonra yedek parça bulunamıyor denme ihtimali benim icin facia olur)
    2. servis gücü, yatırımı (benim tanıdığım servis 20 senedir iklimsa ve temsa'da klima isiyle ugrasmis. soyledigine gore iklimsanın nerdeyse tüm servisleri bu şekilde deneyimli imiş. değiştridiğim SRK503'ü servise verdim. servis panelleri değiştirdiğimde nerdeyse yeni gibi olur dedi. ben de gülerek o kadar sene geçmiş panelleri bulamazsın dedim. bir hafta sonra yeni panelleri takılmış halde işyerinde benim yadigarı gördüm :)
    3. son olay ürün kalitesi (kim ne derse desin. ürünü görmelisiniz, dokunmalısınız. iyi mal ayna gibi kendini gösteriyor. mümkünse çalışan bir ürün ya da kullanan bir arkadaş çok daha fazla fikir veriyor)

    bunun dışındakiler, yani COP, ses seviyesi, bilmemne filtre özelliği, 410A, inverter teknolojisi... nerdeyse tümünde birbirine yakın. yine de dikkate alınmalı elbette ama üstte sıraladıklarım katalogdaki bilgilerden çok daha önemli diye düşünüyorum.




  • Yazılanların hepsini okudum..Karar verebilmem için sonradan yazılacakları da beklemem gerekiyor anlaşılan..

    Ya da cazib bir kampanyanın başlaması
  • Bende 2 aydir heavy kullaniyorum SRK50 ZJX Hyper Inv. Design olan modeli, Dis unitenin calistigini anlamak icin yanina gidip kulaginizi falan dayamaniz lazim, ic unitede cok sessiz plastik aksam kalitesi 10 numara COP/ERR degerleri acisindan 18000 lik daha ustun bir cihaz formedim henuz, filtreler , kendini temizleme , allergen temizleme , 3B hava ufleme gibi ek ozelliklerde var ve fiyat olarak da ucuk degil, ben Heavy daha iyidir electric daha iyidir demek bence cok etik degil ben tuketici olarak en iyi fiyata en fazlasini hangisi veriyor ona bakmak durumundayim bugun heavy cok iyi bana gore yarin bir model cikar fiyat/performans olarka cok begenirim electric alirim yani bu bir surec bugun iyi olan yarin da iyi olabiliri ama digeri cok daha iyi bir urun koyabilir ortaya guncel degerlere ve duruma bakmak lazim herzaman. benim izlenimim electrik klimalari getiren ithalatci son donemde piyasadaki bosluktan faydalanip cok asiri zamlar yapmistir Fiyat/performans orani tuketici alehine bir duruma gelmistir.

    saygilar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanu

    Bende 2 aydir heavy kullaniyorum SRK50 ZJX Hyper Inv. Design olan modeli, Dis unitenin calistigini anlamak icin yanina gidip kulaginizi falan dayamaniz lazim, ic unitede cok sessiz plastik aksam kalitesi 10 numara COP/ERR degerleri acisindan 18000 lik daha ustun bir cihaz formedim henuz, filtreler , kendini temizleme , allergen temizleme , 3B hava ufleme gibi ek ozelliklerde var ve fiyat olarak da ucuk degil, ben Heavy daha iyidir electric daha iyidir demek bence cok etik degil ben tuketici olarak en iyi fiyata en fazlasini hangisi veriyor ona bakmak durumundayim bugun heavy cok iyi bana gore yarin bir model cikar fiyat/performans olarka cok begenirim electric alirim yani bu bir surec bugun iyi olan yarin da iyi olabiliri ama digeri cok daha iyi bir urun koyabilir ortaya guncel degerlere ve duruma bakmak lazim herzaman. benim izlenimim electrik klimalari getiren ithalatci son donemde piyasadaki bosluktan faydalanip cok asiri zamlar yapmistir Fiyat/performans orani tuketici alehine bir duruma gelmistir.

    saygilar.

    Katılıyorum. Elektrik iyi olabilir ancak, bu kadar fiyat farkını da haketmiyorlar..Yamyamlığın lüzumu yok.




  • son 1 haftadır ciddi anlamda araştırma yaptım
    klima plus ; MSZ-GE35VA ' yı
    Airfel ; SRK35ZJX modelini tavsiye etti
    walla inanılmaz kararsız kaldım , benim klimayı almaktaki amacım serinlemek
    bir karar verip 2-3 haftaya kadar klima alacağım
  • uzun araştırmalar ve soruşturmalar sonucu mitsubishi electric MSZ-GE35 deluxe inverter klima aldım.. hiç mitsubishi satmayan klimacılara ve tamircilerine bile sordum.. 2 ay araştırdım diyebilirim.. mitsubishi heavy'den uzak dur dedi hepsi.. bu araştırmaya kadar ben aralarında bir fark olduğunu bile bilmiyordum.. bu kadar sessiz bir klima olamaz iddia ediyorum.. mitsubishi electricten şaşmayın..
  • İş yerime 2 klima lazım ,
    Mitsubishi MSZ-GE serilerine fiyat aldım
    GE35VA = 2,795
    GE50VA ? 3,855
    çok pahalı geldi bana iki klimaya 6.500 TL verilirmi sizce
    yani bu kadarmı fiyat farkı olur kalite farkını anladım da...
    Ne dersiniz arkadaşlar...
  • Mitsubishiyi pahalı bulan arkadaşlar MİDEA klimayı inceleyin Türkiyede uzakdoğudan gelen yada fason olarak yaptırılan 3 klimadan biri MİDEA hatta siemense bosch a iklimsaya tronik olarak etiket vurulan cihazlar MİDEA dır klimada orta segmentte lider bir markadır yıllarca mitsubishiye cihaz üretti sattı

    inceleyin:http://www.modernklima.com.tr/Kurumsal/Midea

    www.tekirdagklima.com

    http://www.midea.com.cn/midea/index.do




  • hayırlı işler...
  • teşekkür ederim ygt07

    yüce yaradan herkesin işini hayır etsin
  • Merhaba yeni bir başlık açacaktım ama forum kirliliği olmasın dedim.
    Bir süredir klima arıyordum forumda da olabildiğince tavsiye almaya çalıştım.
    2 klima alacaktım 9000 ve 18000 lik. 9000 liği koçtaştan aldım gree marka daha sıcaklar bastırmadı deneyemedim doğru düzgün.
    18000 liğide baya bi araştırdım. Panasonic ve MIH arasında kaldım.
    En son panasonic klima almak üzereydim 300 tl cebimde kalacaktı ancak cesaret edemedim
    arkadaşlar şu an için panasonic klimanın kapalı kutu olduğunu söylediler. Neyse
    Bu gün itibari ile MITSUBISHI HEAVY SRK50ZJ-S 17.060 BTU/h modelini satın aldım. Premier inverter deniyor.
    alet haftaya cumartesi takılacak populer alacaktım bütcemi biraz aştım (150tl kadar) ama 3D hava akımı (yan perdeleri klima kontrol ediyor)
    bide 2 filtre farkını bırakmak istemedim.

    Mitsubishi electric klima almak isterdim ama benzer iki ürün arasında fiyat farkı inanilmaz fazla. Birde antalyadaki mitsubishi electric bayisinden negatif elektrik alıp
    sinirlenip çıktım dükkandan.

    Mitsu electric klimaları biliyorum aletin duvarda duruşu bile bi başka. MIH sanki plastik kalitesi olarak biraz daha kötü gibi
    ama ben neticeye baktım konfor özellikleri elektrik tüketim vs. konular aynıydı zaten istesemde Mitsu electric alamayacaktım
    biraz içimde kaldı ama olsun.Büyük ihtimal aldığım bu klimadan memnun kalıcam. Saygılar.




  • 4 yıldır MHI SRK serisi klima kullanıyorum ve memnunum. Şimdi bir tane daha almam lazım fakat ben aldığım zaman distribütör İklimsa'ydı.
    Şimdi baktım Airfel distribütör olmuş.

    SRK HG40 için İklimsa 1632 TL liste fiyatı vermiş.
    Airfel ise aynı klimayı 1455 TL'ye satıyor.

    Bu fiyat farkı sizce neden? Benim gözümden birşey mi kaçıyor acaba çünkü klimalar aynı gibi görünüyor...
    Ayrıca İklimsa halen MHI distribütörü mü yoksa elinde kalanları mı satıyor?

    Konuyu bilenler cevap yazarlarsa sevinirim.
  • manyak olmamak elde değil... 16 metrekarelik L tipi bir salon için soğutma amaçlı olarak ne alınır?
  • Merhaba sevgili arkadaşlar.
    Taşınacağım yeni ev için 3 tane klima almam gerekiyor.Sadece soğutma maksatlı kullanacağım.Araştırmalarım sonucunda Mitsubishi SRK20ZJX-S serisi dikkatimi çekti.Ancak yinede size danışmak istediklerim var.
    SRK20ZJX-S ile SRK25ZJX-S modellerinin soğutma BTU değerleri sırasıyla (3.070 - 10.580) ve (3.070 - 10.920).
    Görüldüğü gibi her iki modelinde kapasiteleri benzer.EER ve COP değerleri ise sırasıyla (5,71-5,56) ve (5,2-5,26).
    Klimaları kullanacağım odaların özellikleri ;
    Ara kat,Dış cepheler yalıtım malzemesiyle kaplı,camlar çift cam,zemin parke.Odaların metrekareleri :12-14-17 m2

    Mitsubishi SRK20ZJX-S için aldığım fiyat 1900 TL.

    Sizce hangisini tercih etmeliyim? Fiyat uygun mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.