Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V60 demleme yöntemi için kahve tartısı tavsiyeniz varmı. Hario amazonda 930tl. Onun yerine markalı 300tl lere standart bir mutfak tartısı ve Süre tutma işini saatimle yapıp aynı işi görür gibi. Tavsiyeniz nedir bu tarz sistemi kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şu tartıya bakabilirsiniz kahve forumlarında herkes memnun, ben de takipteyim biraz daha uyguna düşerse ben de alıcam, şuanda da uygun aslında 450-500 bandında dolanıyor normalde, beni götüren tartım var diye acele etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

Delongiye uyumuyo demişler bendeki aliexpresden alınma makinaya uyumlu olsa iyi olur iç içe biton halka var mühürün altında iz basıyorum.
    Edit.. Bence o uymuyo diyen salak yanlış ölçü olanı aldı adam yazmış 3 ölçü diye bence iş görür gibi duruyor. Alınır
    Hocam mesajın görünmüyor.

Bildirimlere baktım yanıtladığın mesaj yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Üstad filtre kahve için makina almana gerek yok frenç pres vs vs saçma sapan metotlarla da yapabilirsin senin espresso makinası alıp espresso yapmaya ihtiyacın var bu kahveyle diğerleri ap ayrı kulvarlar. Espresso makinası bak fiyatına aldanma önümüz black friday uygun bitane al 👍 filtre kahve çamur espressoyla yapabildiğin kahvelerin yanında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Kahve yapma ve icme isinden cok az anliyorum diyelim. Aydinlatilmaya ve tavsiyeye ihtiyacim var. Özet gececek olursam evde her gun filtre kahve içen biriyim. Başta dripper ve kagit kullanarak baslamistim. Sevince makine almistim. Birkac senedir makine ile standart çekilmiş kahve alip demleyip iciyorum. Makinem sıkıntı cikarmaya basladi, acikcasi biraz da sıkıldım. Kahve isini biraz üst levele tasimak istiyorum, oyle keyfine disarda kahve 8cmeyi de seviyorum ara sira sutlu koppuklu vs. Şöyle ki ben gerekli ekipmani alsam bile her gun sutlu kopuklu kahveler yapmicam muhtemelen, filtre kahve icerek de devam edebilirim aslinda ama dedim ya biraz keyfi olarak makine falan almak istiyorum. Espresso ve amerikano da seviyorum ayrica. Neyse durum şu , co randimanli calismasa da bi filtre kahve makinem var, bir de gecen gun indirjmde yakalayip "JUMBO GLORY CAM KAHVE DEMLEME ÇELİK SÜZGEÇLİ 850 ML" ürününü aldim. Bir de espresso makinesi almak istiyorum. Ama dedigim gibi her gun sutlu kopukulu kahveler icmicrm muhtemelen, o yuzden tam otomatik makinelere cok para vermek istemedim acikcasi. Manuel makinelerden tavsiye edebileceginiz urun hangisi? Manuel almam mantikli mi?? Kapsullere hic isinamadim nedense, kapsule surekli paralar vermek istemiyorum nedense. Ayrica hassas terazi ve kahve ogutucu de almak istiyorum aslinda ama o da sonraya kalsin dedim simdilik. Fiyatta cok acilmadan (max 5-6 bin bütçe) ile ne yapmami tavsiye edersiniz? Bir de amazon yurtdisindan kahve makinesi alinir mi? Alan var mi? 2-3 bin araliginda modeller var ama emin olamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Filtre zaten tamamen demleme yöntemi olduğu için biz kahve gibi görüyoruz. 😄 Nespresso olan espresso lungo yapıyor. Tchibo da bu konuda başarılı fakat gönlüm nespresso dan yana gibi.

Ayrıca siemens in makinesi de baya kullanışlı bu arada.

Normal espresso makinası al taze çekirdekden çeker yaparsın kahve içiyorum diyorsan bunu iç 👍 ben şahsen espresso makinam gelene kadar çamur gibi filtre kahveler içmişim şuan mecbur kalmadıkça içmiyorum. Americano devam.

Örneğin hangi makineler.? Bahsettiğim kapsülü ürünlerde kötü değil.

Kapsüllülerde espresso basıyı ama plastikten basıyı kanser basıyo. Delonghi ec685 manuel bekle gelebilir heran bir indirim. Filtre kahve makinası vs para vermeye gerek yok. Al espresso makinası çekirdeğini çek güzelce kahveni iç sütlü mü karamellimi sademi keyif senin. Geçen yıl 1600e aldık amazondan kahve kültürüm oldu. Medeniyet geldi.

Şuan ki fiyatı baya güzel. 😄

Bence kaç kuruş olursa olsun kaliteli kahve için değer 👍👍 black fridaya bekle illaki kampanya olur paylaşılır buralarda.

Evimde bir çok makine var fakat bunu değerlendirme yapacağım teşekkürler hocam.

• XII.Nicksiz kullanıcısına yanıt

Ucuz Moccamaster olan Konchero Preciso modeline bakın derim.

• Mikacan kullanıcısına yanıt
    Delonghi ec685 manuel espresso makinesi bekle arada amazon kampanya yapıyor önümüz black friday.

• Merhaba sizce garantisi bitmiş ikinci el Delonghi ec685 alınır mı?

• logismile L kullanıcısına yanıt
    Amazon indirimi beklerdim olmazsa alınır illa her ay espresso makinası düşüyor.

Ecp 35.31 fln düşüyor diye biliyorum ama delonghi dışı markalar nasıldır hiçbir fikrim de yok açıkcası var mı önerebileceğiniz başka markalar ürünler atayım takip listeme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • logismile L kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde bosen Kitchen marka düştü. Düşüyor yorumlara bakmak lazım ben olsam delongi beklerim yada yüksek yıldızlı yüksek yorumlu espresso makinası düştüğünde alır geçerim tabi öğütücüde almak lazım yanında. Değiyormu değiyor üç beş kuruştan kaçmamak lazım sistemi bikere kurunca herkes bayıla ayıla kahve içmeye geliyo.

• Uzun zamandir denemek istediğim bir kahve vardı hb de indirime girince aldım bir tane, zamanında neden yemen kahvesi içtiğimiz anladım türk kahvesini (su an içtiğimiz çekirdek)

andırıyor ama daha yumuşak ve meyvemsi. Güzel bir kahve özellikle espresso çok keyifliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda delonghi övülüyor kalitesi tartışılmaz fakat nespresso ve tchibo makineleri bu kadar mı kötü. 😄 Yorum göremiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.