Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
840.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

Hocam arkadaş öğütücü hariç derken onu saymıyor, sadece kahve makinelerini sayıyor. Burdan öğütücüsü yok anlamı çıkmıyor. Siz bayağı başka yerlere gittiniz :)
    Pardon, ben yanlış anlamışım...

• Arkadaşlar fiyat performans olarak tavsiye edeceğiniz espresso makinesi varmıdır genel olarak filtre içiyorum espresso ve americano da çok severim o yüzden bir makine düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar breville bcg serisi veya baratza ikinci el öğütücü arıyorum. Satan var ise özel mesajdan numarasını iletirse iletişime geçeyim :) 3. kez yazıyorum ama umarım bulurum

• Merhaba.

Gerçek kahveseverlerin her yerde olduklarını görmek güzel. Bu sebeptenwww.hackyscoffee.com da bir indiririmimiz mevcut. Aynı zamanda foruma özel promosyon kodları oluşturduk. Dm yoluyla ya da instagram sayfamıza (@hackyscoffee) mesaj atarak promosyon kodu talep edebilirsiniz. Keyifli günler dileriz.

• e-gurme sitesi perşembe günü geleneksel %45 kampanyasını tekrar yapacakmış diye duyum aldım. Yakın zamanda buradan kahve sipariş eden oldu mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki öğütücüyü kullanan ya da nasıl olduğunu bilen var mı?

Gaggia MDF 89

Gelbura.com
    Gaggia MDF 89 Kahve Öğütücü 50mm Dişli Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/gaggia-mdf-89-kahve-ogutucu-50mm-disli

• Merhaba Arkadaşlar.

Firma profilimiz gereği kahve fiyatlarını elimizden geldiği kadar uygun tutmaya çalışıyoruz. Bir de madem kahve bu kadar keyifli bir tutku. Bu keyifte bir miktar daha payımız olsun istedik ve donanım haber forumuna özel online satış için geçerli promosyon kodları oluşturduk. Kodlara forumda özel mesaj kısmına yazarak veya hackyscoffee instagram sayfasına mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Hepinize keyifli günler dileriz.

www.hackyscoffee.com

• hackyscoffee kullanıcısına yanıt
    kaçtır konunuz siliniyor üye neden uçurulmuyor ilginç.

daha dün açtığınız konuda mesaj bile kalmamış.
  • kahve.com da kuveyttürk kartlarına %20 indirim var, ilgilenenlere duyurulur.
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Hocam neden uçurulsun istiyosunuz adam?

Kilosu 72 tlden nitelikli kahve alıyoruz. Naapalım 150 tlye mi alalım?

Dün aldığım 2 çeşit kahve 24 saat olmadan kapımdaydı. Kavrumu stabil, çekirdekler kaliteli daha ne olsun.

Ha spam ya da flood yaparsa uyarılır uygun bir dille.

Dün sıcak fırsatlarda da bir linç oldu, hadi oradakiler kahve cahili de siz bari yapmayın.

Reklam için illa ki dh'ye para dökmesi mi gerekiyor?

• albati kullanıcısına yanıt
    uçurulsun istemiyorum, mesajımı yanlış anlamışsınız.

başka bir konuda da reklam yapıyor ve birden çok keredir konusu siliniyor ilgili hesabın. ben de o sebepten kullanıcı neden uçurulmuyor diye merak ettim, bu soruyu benden önce soran da mevcut zaten. eğer sorun değilse konusunu silme, yok eğer her seferinde konusunu siliyorsan da başkasına nasıl muamele ediyorsan ona da öyle et.
  • balcis kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Üstad merhaba. Umarım iyisinizdir.

Sizden mümkünse ricam olacak. Diğer arkadaşlarımızda katılabilir tabiki.
    Elimdeki melitta filtre kahve makinası için çekirdek kahve önerisi ve referans link rica ediyorum. Tabi fiyat/performans kapsamında. Birde bugün 3 cup bialetti moka pot aldım. Henüz kullanmadım Aynı çekirdek moka pot espresso içinde uygun olur mu.? Elimde breville 820 var. Öğütmeyi kendim yapıyorum.

Çok selamlar
  • Arkadaşlar ikinci el breville bcg serisi yada baratza encore öğütücü arayışım devam ediyor. Satmak isteyen olursa yazarsa sevinirim :)

• onat kullanıcısına yanıt
    Abi merhaba, iyisindir umarım.

Son zamanlarda hatta yazdan beri Çiğli'de kavurucu bir abimizden alıyordum ben çekirdekleri.

Orda Etiyopya Dijimmah espresso ile çok uyumluydu ama öyle ahım şahım tatlar sunmuyor tabi. Gövdeli, acı olmayan, düşük asiditeli bir çekirdekti.

Kilo 100 tl olunca aynı fiyata başka alternatifler ortaya çıktı.

Ben de hackyscoffee'deki kampanyayı bahane edip denedim, 2. alışım ordan, şimdilik memnunum. F/p olarak gayet güzel.

Ama kavrumda az da olsa rahatsız etmeyen sıkıntılar var. 250 gramda 5-10 tane az kavrulmuş taneler çıkabiliyor. Onu da fiyatıyla görmezden geliyorum.

Şimdi pour over tarzı demleme yöntemlerine (ben sık kullanmıyorum) meyve, fındık, çikolata gibi aromalar güzel gider.

Bunun için Etiyopya çekirdeklerini tavsiye edebilirim.

Onun dışında çok gövdeli olmayan, nispeten daha yumuşak içimli Kolombiya olabilir.

Hackysten aldığım Guatemala çekirdeği espresso için çok hoşuma gitti.

Onu bitirdim şimdi Etiyopya Sidamo'ya geçtim bşraz vasat kaldı açıkçası. Bir çok yerden Sidamo içtim genelde çok standart bir tadı oluyor. O meyvemsi tatları pek alamıyorum.

Bütçe sorun değilse probador colectiva tarzı özel çekirdekler sunan yerleri de tavsiye ederim.

Ben önce çevremdeki kavuruculara fırsat veriyorum. Mekana gidip bir kaç dakika sohbet etmek, bilgi almak, bir tane shot içmek daha samimi ve etkili oluyor.

Sen Balçova taraflarındaydın yanlış hatırlamıyorsam. Vakit bulursan hackysin mekanına uğrayabilirsin abi.

• albati kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende son kahveleri hep Hackys cafeden aldım. Yerleri Narlıderede. Gidip görüşme ve sohbet imkanım da oldu. En son
    hackyscoffee.com
    Costa Rica La Candelilla "Miel" / Dünya Kahveleri / Online Kahve Satış Mağazası / Hacky's Coffee'de
    http://hackyscoffee.com/costa_rica_la_candelilla_miel_(urun)_(2949036295)
    ve
    hackyscoffee.com
    Dominican Barohona / Dünya Kahveleri / Online Kahve Satış Mağazası / Hacky's Coffee'de
    http://hackyscoffee.com/dominican_barohona_(urun)_(1909531314)
    kahvelerini çok beğendim. Ben filtre kahve içtiğim içim bir espresso gibi damak lezzetini bire bir yakalayamıyorum. Kahveleri genellikle aroması yüksek, dengeli ve asidesi düşük. Şimdilik memnunum. Şimdi aklıma geldi moka pot u alıp ilk denemeyi onlarla yapayım bakalım. Çok selamlar.

Bu ara bendeki at 6000 panasonic gitti. Yerine ae 4000 arıyorum. Bilgin olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 24 Ocak 2019; 1:47:35 >

• onat kullanıcısına yanıt
    Eyvallah afiyet olsun abi.

Ben de 921le vedalaşıcam ama hem kurlardan hem de hangi marka-model olacağına karar veremediğimden arada kaldım. Sen sanırım tamir ettirmiştin. Bana çift hdmi outlu avr lazım, yaza kadar bakınıyorum işte.

• Dostlar selam,

E-gurme %45 indirim kampanyası başladı yeniden.

Buradayız:https://forum.donanimhaber.com/yeniden-e-gurme-kahvelerinde-45-indirim-6-yil-ozel--136838819#136839163
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    başka bir yerden verdiğim son siparişim gecikmeye uğramıştı yeni geldi. o elime geçtiği gibi bu indirimi gördüm %35 indirim makul geldi 4 paket (1 kilo) da e-gurme'den aldım şimdi.

şımarıklık yapıp indirimi kompanse edecek şekilde bir paketi pahalı çekirdeklerden aldım bakalım .

2 haftadır kahvesizdim şimdi elimde 2kg kahve olacak.
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.