Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.682
Cevap
714
Favori
841.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kahve.com dan alışveriş yapan var mı ? Güzele benziyor denemeden sormak istedim.
  • sipariş ettiğim sidamo kahve geldi. dün kavrulmuş, 1 günde yolladı sanalbaharat ve aras kargo ile geldi (yurtiçi kullanan yerlerden sipariş vermiyorum) bol kremalı bi espresso elde ettim. daha önce starbucks ve tchibo kahvesi alarak kazıklanıyormuşum resmen. biraz sert bi kahve ama ben sütle içtiğim için sıkıntı yok. kilosu da 30 lira gerçekten çok iyi.
     '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 17 Ocak 2017; 12:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yaptım. Gerçekten düzgün insanlar. Facebooktan ulaşıp sorularımızı sormuştuk. Hemen cevaplamışlardı. Reklam gibi oldu ama alışveriş yapmayı tercih ettiğim bir site

• sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Bodum 500 mllik olanından aldım 3 kere demledim ve cok beğendim.Parcalar kolay temizleniyor cok fazla tortu olmuyor estetik açıdan da güzel.İcinden kaşık çıkması da beni memnun etti

• eediz kullanıcısına yanıt
    French presste nasıldır alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

French presste nasıldır alınır mı?

bence sert seviyorsanız güzel olur bi ara frenchpres de yaparım bodum marka bi frenchpress vardı evde arayıp buluyum
  • Kahve de eksi tat niye olur. Cok belirgin bıir eksi tat aliyorum

• lemixings kullanıcısına yanıt
    Suyun sıcaklığı ve demleme süresi ekşi tad'a neden olabiliyor. Aynı zamanda aldığınız kahvenin de etkisi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

sipariş ettiğim sidamo kahve geldi. dün kavrulmuş, 1 günde yolladı sanalbaharat ve aras kargo ile geldi (yurtiçi kullanan yerlerden sipariş vermiyorum) bol kremalı bi espresso elde ettim. daha önce starbucks ve tchibo kahvesi alarak kazıklanıyormuşum resmen. biraz sert bi kahve ama ben sütle içtiğim için sıkıntı yok. kilosu da 30 lira gerçekten çok iyi.

Tavsiye için teşekkürler. Mutlaka deneyeceğim :)

• Kahvenin aroması nasıl hocam ? Ben guatemala ve costa ricayı karıştırıp kullanıyorum. Costa rica çok güzel kakao notaların olan orta sertlikte bir kahve, guatemalanın o sert tadını kırıyor karıştırınca seviyorum baya o şekilde. Süt ve bitter çikolatayla içiyorum. Meyvemsi ve baharat notaları olan kahveleri sevmiyorum hiç yirgacheff gibi. 1kg çok bence, 2 ay sürer benim tüketmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahkehkah

Arkadaşlar Delonghi KG 79 tekrar her sitede satışa sunulmuş. Hario faciasından sonra aliexpressten çakma bir şey almıştım. Şu an için daha pahalı bir şey alamam. Benim gibi acemi bir kahveciyi her türlü tatmin eder değil mi?

Acemi olsanız da olmasanız da bütçeniz çok uygun olmadığı sürece KG79 şu an f/p ürünü. Türk kahvesinde kesinlikle etmez, espressoda kısmen tatmin eder ama diğer türlerde işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 18 Ocak 2017; 13:13:1 >
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar, torbasının ağzı açılmış çekirdek kahveyi nasıl muhafaza etmeliyiz, buzdolabına koyarsak bayatlama hızını en aza mı indiririz?

• makine433 M kullanıcısına yanıt
    Güneş görmeyen bir ortamda vakumlu kapta muhafaza en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 18 Ocak 2017; 20:25:35 >
  • V60 dripperi olmayanlara fırsat daha önce yazıldımı bilmiyorum ama görür görmez fotosunu çekip sizle paylaşmak istedim.
    metro gross markette mokka marka kahve seti 40 TL
    Paket içeriğinde 4 çeşit toplamda 800 gr öğütülmüş kahve,20 adet filre kağıdı ve porselen damlalık bulunuyor,model hario v60 ile birebir aynı.

• Kağıt filtreyi french presste kullanabilir miyim ? yapan var mı
    olur ama kahveyi ince çekip, demleme süresini kısa tutmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thawne

olur ama kahveyi ince çekip, demleme süresini kısa tutmalısınız.

nasıl yapıyoruz ?
    kahveyi filtre kahve ayarında çekip, 2:30 dakika demliyorsunuz.
  • 11 kasımda aliexpressten 11 dolara aldığım 200 ml moka pot gelmesi uzun sürünce dayanamayıp birazda meraktan espresso makinesi aldım..
    3 gün önce geldi, hiç kullanmadım.hiçbir sorunu yoktur..gayet kaliteli ürün..
    isteyene 35tlye satıyorum..
    ilgilenenler pm atabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otam -- 21 Ocak 2017; 21:31:47 >
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.