Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carouselambra

Teşhir sıkıntı olmaz di mi?

Bir de diyelim sorun çıktı. Servis ne yapar?.

Çıkan soruna bağlı. Dışarıdan müdahaleyle alakalı arızalarda servis garanti dışı bırakır. (düşme, kırma, içini açma vs.)
  • Bicakli ogutuculerle ilgili bilgisi tecrubesi olan yok mu hic? Daha once de yazdigim gibi kahve ogutmeyecegim, baska amaclarla kullanmayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kahveler net" sitesi açıldı ancak siteye yeniden üye olunamıyor."Sorulmayan güvenlik sorusuna yanlış cevap veriyormuşuz"

Dolayısıyla bilgilendirme mailide atamıyorsun. Bir yetkili burayı okuyup bir ilgilense de siteyi yeniden ayağa kaldırsak.

Saygılar,selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamkaya

Bicakli ogutuculerle ilgili bilgisi tecrubesi olan yok mu hic? Daha once de yazdigim gibi kahve ogutmeyecegim, baska amaclarla kullanmayi dusunuyorum.

ne turden, nasil tecrube aradigin ?
  • Uygun fiyatli sutluk tavsiye edebilecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Uygun fiyatli sutluk tavsiye edebilecek var mi?

Ikeada 500ml yaklasik 16 tlydi, cok kaliteli bir urun ben memnunum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realburaq R kullanıcısına yanıt
    Şu linkteki sanırım?

Tam da aradıgım gibi, teşekkürler.

• quote:

Şu linkteki sanırım?

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yemek-odalari/sofralar/bardak-ve-kadehler/50149843/mattlig-surahi.aspx

Tam da aradıgım gibi, teşekkürler.

Evet aynen bu, fiyati yaklasik demistim:) bu fiyata bu kadar guzeli yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realburaq R kullanıcısına yanıt
    Tek sorun simdi ikeaya gitmek:) kargo ucreti 13 liraymis saka gibi:)

Sutluk niyetine french pressin haznesini kullaniyodum iyi oldu bu:)

Mesaj da bosa gitmesin bir latte machiato denemesi paylasayim:

• quote:

Tek sorun simdi ikeaya gitmek:) kargo ucreti 13 liraymis saka gibi:)

Sutluk niyetine french pressin haznesini kullaniyodum iyi oldu bu:)

Mesaj da bosa gitmesin bir latte machiato denemesi paylasayim:

Kargoya gerek yok bir ugradiginizda alirsiniz ben de oyle yapmistim, o zamana kadar normal cezve kullandim aslinda baya pratik oluyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Uygun fiyatli sutluk tavsiye edebilecek var mi?

Metro markette 600ml olanı 7 TL ve oldukça kaliteli bir çeliği var.
    Ben bulmuşken 2 tane almıştım geçen sene.

• albati kullanıcısına yanıt
    Hocam metroda hala varmidir bilginiz var mi? Bir de ticari uye falan olmak gerekiyodu normal vatandas satin alamiyodu hatirladigim kadariyla metrodan?

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Köpüğünüz çok başarılı durum,biraz bilgi verirmisiniz tekniğiniz hakkında.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    Caffissimo makinem var onun kopurtucusuyle yaptim ama bi teknik kullanmadim hatta acikcasi ilk defa bu kadar guzel oldu, teknikten ziyade sans diyeyim:)

• quote:

Hocam metroda hala varmidir bilginiz var mi? Bir de ticari uye falan olmak gerekiyodu normal vatandas satin alamiyodu hatirladigim kadariyla metrodan?

Metroda girişte kimliğinizle anlık kart çıkarabiliyosunuz.
    En son 2-3 hafta önce gittim hala vardı. Endüstriyel mutfak bölümünde.
  • Az önce yaptım, Kiva Han Guatemala Washed SHB EP.
    Makine Arçelik 3185.

• Bir onceki mesajimda yazmistim ama ilk satirda "bicakli ogutucu" olunca geriye kalani dikkat cekmiyor... Kestirmeden kahvenin uzerine serpecek birseyleri toz haline getirmek diyeyim. Bilgisayar basina gectigimde bir onceki mesajimi kopyalarim, telefon sapitti kilitlenip duruyor kilitlenmeden yollayayim bunu :(

• albati kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle merhaba. internet üzerinden taze kavrulmuş kahve sipariş vermek istiyorum coffeehaus nasıl bir site güvenebilir miyim bir bilginiz var mı? veya başka nereleri önerirsiniz? zira barista sepeti biraz pahalı gibi ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: hamkaya

Bicakli ogutuculerle ilgili bilgisi tecrubesi olan yok mu hic? Daha once de yazdigim gibi kahve ogutmeyecegim, baska amaclarla kullanmayi dusunuyorum.

ne turden, nasil tecrube aradigin ?

Merhaba,
    8 Ekim'de yazdığım mesajımı alıntılıyorum:

quote:

Merhabalar,

Bıçaklı değirmen almayı düşünüyorum AMA kahve öğütmek için değil, aman baştan bunu yazayım da yanlış anlaşılma olmasın :)

Şimdi alma sebebim bitter çikolata, hazır kahve vb.leri toz hale getirip sütün üzerine serpilecek hale getirmek... Bir de toz şekerden pudra şekeri üretmek. (Marketlerde hazır satılanlara mısır nişastası katmışlar, üzerine de açık açık yazmışlar)

Bunlara özel kullanmayı düşündüğüm için de evdeki rondoyu asıl sahiplerine bırakmış olurum, onlar da rahat eder :)

Şimdi alma amacımı anlattığıma göre sormak istediğimi size danışayım. Bıçaklı öğütücü olarak sinbo bluehouse gibi ucuz ürünlerle delonghi bosch siemens gibi markalı ürünler var. Motor, bıçak ve haznellerinin kullanışlılığı açısından bir tavsiyede bulunmanız, gördüğünüz/deneyimlediğiniz cihazları değerlendirmeniz mümkün mü?

Bu arada bugün Monin şurubu tahtakaleden 27,5 TL'ye aldım. Diğer markalar da 10-12 lira civarından başlıyordu. İlgilenenlerinizin bilgisine sunarım :)

Şimdiden teşekkür ederim

Bu arada şekilli serpebilmek için birkaç şablon temin ettim. Sıra geldi süt köpüğünün üzerine serpecek malzemeleri evde öğütmeye. Yoksa kahve çekirdeği için bu bıçaklı cihazların kullanılmayacağını zaten biliyorum ;)

• Geçen perşembe akşamı coffee haus tan sipariş verdim. Cumartesi elime gecti. Ptt kargoyla gonderiyorlar. Sitede kavurma derecesini secemiyoruz. Ben brazilya santoz ve etiyopya yigcafefe siparis etmistim. Espresso olarak denedim gayet guzel krema aldim. Taze kavrulmusa benziyor. Uzerinde kavrulma tarihi yok.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.