arkadaşlar burada bir çok atıp tutan bjk li ve gs li var ama onların kendi taraftar sitelerindeki forumlara girin bi bakın neredeyse hepsi takımlarının kötü olduğunu kabul ediyo. hatta galatasaraylıların çoğunu korku almış bunlar bizi de ali samiyende yener diye. ve lincoln e atıp tutmayan yok alexin daha iyi olduğunu kabul ediyorlar ama kendi aralarında dışarıda söylemeyi kendilerine yediremiyorlar. yazılanları okumak çok eğlenceli oluyor. sizde okuyun eğlenin.
son olarak Şampiyon Fener
LINK?
Korkum olmayan tek maç gs deplasmanı. sivas-bjk-gs ile yaptığımı 5 maçta 15 puan aldık , o maçıda alırız. Takım çok formda bu ara , haftaya Kayseri'yi yenersek bu iş biter. 2.lik mücadelesini zevkle izleriz
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
LINK?
google a galatasaray forum yada beşiktaş forum yazın bir sürü çıkıyo şimdi burdan link vermiyim gidip uyarırlar
arkadaşa katılıyorum,girin eğlenin...ama bjk forumunda arkadaşlar hala akıllanmamışlar,hala çuvaldızı kendilerine batırmıyolar,bağırmayı çağırmayı şampi olmaktan öte sanıyorlar,hepsinin tavırları son derece arabesk....
e zaten bu bilinen bişey burdakiler kabul etmesede tüm türkiye kabul ediyor pek sallamayın.
Akşamüstü forzabesiktas.com a gittim baktım. 1- üyeler ad ve soyad ile kaydolnuş, bravo 2- ad soyad belli olunca seviye çok yükselmiş, 3- abuk subuk yazanları, kardeşim-arkadaşım-renkdaşım diyerek uyarıyorlar, 4- DH den farklı olarak neredeyse tümü futbolu biliyor, 5- darısı diğer forumlara.
DHFutbolda ise 1- Nickin nickini alıp ondanda fake in fake ini üreten arkadaşlar var. 2- Fake çoğalınca seviye yerlerde 3- doğru yazanlara, diğerleri "nasıl taraftarsın" sorgulaması yapıyor 5- burada futbol değil top oynamayı bilenler çoğunlukta 5- darısı buranında başına.
BJK li Forzabesiktas lıları kutlarım.
selamlar
Burda biraz daha rahat ve serbest oldukları için , inanmasalarda rahatlamak için atıp tutuyolar işte..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme