Şimdi Ara

Geow 1-2 hikayesi-özeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı günü geow 3 aldım fakat 1-2 ye param olmadığından sadece 3ü oynamaya karar verdim 1 ve 2'nin hikayesi ve özetini yani oyunda neler oldu kim kimdir falan genişçe anlatabilirmi biri not:daha 3ü oynamaya başlamadım

• Yav ne hikayesi birsürü locust vurduk bazen boss locust vurduk üçtede locustlara lambent lar ekleniyor onları vuruyoruz takma bu kadar hikayeye
  • Anlamadığım bişey olmaz yani dimi dostum
  • Oyunun hikayesi var tabii ki,hikayeye dikkat ederek oynuyorsanız Geow 3 ü anlamanız zor.
  • Hocam adam hikaye konu derken ne yani bu locustlar ? Nerden çıktı ? Biz nerdeyiz falan bu tür şeyler. Banada lazım konusu. Yani hikayesi locust vurmak olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

Hocam adam hikaye konu derken ne yani bu locustlar ? Nerden çıktı ? Biz nerdeyiz falan bu tür şeyler. Banada lazım konusu. Yani hikayesi locust vurmak olamaz

ağzımdan aldın dostum aynen
  • Hocam biraz bakındım bulduğum kadarı ile olay şu ;
    İnsanlık sera adlı gezegende, bütün enerjiyi tüketmiş(insanın doğasında var bu ) yer altında yeni bir enerji kaynağı bulunuyor.
    Ancak zaten bu kaynakları kullanan yer altında yaşayan locustlar var. İnsanlık bir süre direnmeye çalışıyor ama artık iyice gerilemeye başlanıyor. Ve ordu artık her türlü askere ihtiyaç duymaya başlıyor. Bu noktadada bizim Marcus ortaya çıkıyor işte. Kaç yıl önce bilmiyorum ama bir küsür yıl önce cepheyi bırakıp babasını kurtarmaya gidiyor ama çabası nafile kurtaramıyor. Bide üstüne orduya ihanetten hapse giriyor. İnsanlık bu kadar gerileyincede ordu serbest bırakıyor Marcusu. Yani locustlar bu sebeple dünyayı işgale kalkışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    3 yıl önce açıldı
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

Hocam biraz bakındım bulduğum kadarı ile olay şu ;
    İnsanlık sera adlı gezegende, bütün enerjiyi tüketmiş(insanın doğasında var bu ) yer altında yeni bir enerji kaynağı bulunuyor.
    Ancak zaten bu kaynakları kullanan yer altında yaşayan locustlar var. İnsanlık bir süre direnmeye çalışıyor ama artık iyice gerilemeye başlanıyor. Ve ordu artık her türlü askere ihtiyaç duymaya başlıyor. Bu noktadada bizim Marcus ortaya çıkıyor işte. Kaç yıl önce bilmiyorum ama bir küsür yıl önce cepheyi bırakıp babasını kurtarmaya gidiyor ama çabası nafile kurtaramıyor. Bide üstüne orduya ihanetten hapse giriyor. İnsanlık bu kadar gerileyincede ordu serbest bırakıyor Marcusu. Yani locustlar bu sebeple dünyayı işgale kalkışıyor

sağolasın dostum bu da yeterli benim için

• Hocam nette bende bir kaç önce araştırıp bulamamıştım.http://www.xoyun.com/inceleme.php?id=gears-of-war şu konudanda bakabilirsin.

Edit : Yanlış link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizil_elma -- 11 Kasım 2011; 21:09:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.