Şimdi Ara

GEOMETRİYİ FULLEMEK İSTİYORSAN İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
13
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, tüm geometri videolarını hiç sıkılmadan izlediğim bir kanal önerim var. Bilenleriniz vardır. Bu sene çok faydasını gördüm. Geometriye ne kadar çalışılırsa çalışılsın, bazı soruları için gerekli kuralları bilmeden işin içinden çıkılamayacağı bir gerçek.
    Farklı kanal önerileriniz vardır ya da çözdüğünüz kaynaklar aşağıya yorum olarak bırakırsanız meslektaşlarımız faydasını görür.

Ben upper çözdüm, zaten bu seviyede bile konuya giriş kısmını aradan çıkarıyor, bu seviyesi yeterli olur bence size çok şey katacağını düşünüyorum ama temelim yok derseniz beginner’dan başlayın derim.
    Kanal adı: Nurtaç Hoca
    Videolarını keyifle izlediğim bir gerçek. Her gün bir konu bitirin ya da ikişer konu falan ve mutlaka videoyla birlikte gidin çabuk bitirirsiniz. Çözdüklerinizi de cevap anahtarında karalayabilirsiniz. Ayrıca çıkmış soruları da çözme fırsatı bulursunuz.

Mutlaka çıktılarını alın. PDF’lerini atıyorum.

Beginner:https://drive.google.com/file/d/1V7q7_5HXwP_kHRF9KerIDTM6E84pR7of/view?usp=drive_open
    Upper:https://drive.google.com/file/d/1Zpz1JZXtfeNLwUlVpOCM8nYZKLQ7Mg0W/view?usp=drive_open

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 10 Eylül 2020; 6:50:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dans dersi için birebir

• haha evet hocam onu unutmuşum

• KENAN KARA candır fulletti bana

• uP

• Kenan Kara > Pisagor > Diğer geometriciler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rampes kullanıcısına yanıt
    kenan karanın nâmını duydum yalnız bu kanalın içerikleri tamamen ücretsiz, faydalı ve eğlenceli geometriyi yapabilenler için yeterlidir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 27 Ağustos 2020; 19:49:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En zor tyt denemeleri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Carlsén kullanıcısına yanıt
    KENAN KARA da tamamen ücretsiz, keyifli, dinleyip de fulleyen çok örnekleri var

• MHD. kullanıcısına yanıt
    evet ben onu savunmamazlık yapmıyorum bu sene acilden aldığım kaynakların çözümünü ondan dinledim :D

• Konu güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalınız hayırlı olsun hozam.
  • yt kanalı olarak kenan kara
    sb olarak acil, fen bilimleri,apotemi, nitelik, endemik çözsün derim fullemek isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buncayilsenle -- 10 Eylül 2020; 9:50:44 >
  • sağ olun hozam :D

• nurtaç hoca iyidir eğlenceli olması bir yana konuyu gerçekten güzel kavratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 4 Ekim 2020; 23:50:32 >
  • buncayilsenle kullanıcısına yanıt
    fen bilimleri venüs serisi mi hocam
  • aslında iyi bi hoca da ekran falan çok kötü bi de şu oynama işi saçma geeliyo bazen:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.