Şimdi Ara

geometri kitap tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geometri kitap tavsiyesi. istiyoruım. hayatımda ılk kez calıstım temelı kaptımda dık ınıp sorularda cozemıyorum benzerlık vs.. orta okul kıtaplarından mı baslamam lazım kpss ıcın soruyorum.. meslke lısesı cıkıslıyım ama geoda takılyıorum. dıgerlerınde sorun yok

• konu anlatımlı bir güvender kitabı işini şimdilik görür .
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

konu anlatımlı bir güvender kitabı işini şimdilik görür .

evet güvenderler bu konuda çok iyi.
  • Yalnız orta okula gerek yok. 9. sınıf kitapları zaten orta okulu tekrar edip üstüne bir şeyler katıyor.
  • Derine inip anlatmada Karekök iyidir.
    Bol bol çözümlü örnek istiyorsan Esen iyidir.
    Konuyu öğretmenden dinlerim bana soru bankası lazım diyorsan Birey A almanı öneririm.
  • Kartezyen yayınları yeşil kitabı. öğretmen önermişti temelden öğrenme açısından iyi diyordu bir bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinoir -- 25 Eylül 2010; 11:45:08 >
  • kartezyen lgs mı anlamadım hangisi.. ben önlısans mezunuyum az temelım var ama dık ınıp cozemeıyorum uzunluk sorularını ucgende.. esen yayınları soru bankasımı anlamadım konu anlatımımı?

http://www.ucuzkitapal.com/yayinevleri-alfabetik/yayinevleri-k/kartezyen-yayinlari-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 25 Eylül 2010; 17:36:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Kitap önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uppp
  • karekök 9. sınıf alabilirsin. komple üçgenler olması lazım onun. üçgenleri konularına göre ayırmış işte benzerlik, alan, açılar falan diye. her ayırdığı konunun içinde de köşetaşı diye tabir ettikleri bir şey var. 1 tane çözümlü soru, 4 tane o soru tipinden senin çözmen gereken soru var her sayfada. konu bitiminde tarama testi (mesela diyelim 5.soruyu yapamadın, 5 numaralı çözüme dönüyorsun o tipteki soru bir daha bakabiliyorsun) var, konu testleri falan var. yardımcı olabilir.
  • Karekök alırsan psikolojin bozulur. Geçen yıl tüm okul karekök aldık, tüm okul pişman.
  • yaş 26 oldu geo kasıyoz. ondan soruyorum temel varda bıraz tam goremıyorum
  • fem tek geçerim al hepsini çöz faydasını görürsün zamanında ondan öğrenmiştim hepsini
  • Önce güvenderi çöz daha sonra hemen feme geç ilk etapta fem zorlar ama femi çözebilirsen olay bitmiştir
  • arkadaşım sen gel beni dinle

yukarıdaki arkadaşların çoğu,muhtemelen tümay yayınlarını hiç denememişlerdir bile,hatta bazıları bilmiyordur

sana söyleyeyim,bu piyasanın en kaliteli geometri kitapları, "Geometri Dünyamız" isimli seridir,Tümay Yayınlarından çıkmaktadır,ve 3 kitaptır

kaliteliliden kasıt ne? konu anlatımı kesinlikle çok iyi,yani,herhangi zeka seviyesinde bir insan oturup okuduğunda anlamaması diye birşey sözkonusu değil

ayrıca soruları da şahane,hem klasikleşmiş tip sorular var,hem de çok orijinal sorular var

çok memnun kalacaksın
  • arkadaşlar saolun .. tavsiye üzerine şu kıtabı aldım her konuda 150 soru var ve ogretici basitr sorular. ben hayatımda böyle kitap gormemiştim. sadece istanbulda gördüm bu kıtabı ve 2. el olarak 5 liraya aldım. bakalım devam ediyoprum. bunu bılen vardır belki..

geometri kitap tavsiyesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.