Şimdi Ara

Tyt-Ayt Kitap Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir hemşirelik fakültesinde son sınıfa geçtim hemşirelik bittikten sonra ankara hukuktan yoluma devam etmek istiyorum ama neredeyse 3 yıldır tyt ayt ile hiç alakam olmadı o yüzden temelim 0 diyebiliriz. Bana matematik ve türkçe için önerebileceğiniz bir kaynak varmıdır ya da aşağıda yazdığım kaynakları önerirmiydiniz?

49 günde tyt matematik türkçe rehber matematik

70 günde tyt matematik mert hoca

• Yakınınızdaki bir dershaneden kurumsal denemelere kayıt olun, deneme analizine önem verin.

Tyt matematik:

Önce elindeki kitaplardan çok sıkı bir şekilde okuldaymışçasına çalış. Konuları öğrendikçe aşağıdaki soru bankalarıyla beraber götür, "yapabiliyorum" özgüvenini kazandığında hafiften denemelere başlayın. Konu anlatım kitaplarını %100 bitirmek zorunda değilsin.

Full matematik soru bankası

Metin yayınları soru bankası

Acil problemler(eğer problemler temelin hiç yoksa)

345 ve full yayınlarından deneme

Tyt türkçe:

Bilgi Sarmalı soru bankası

Toprak soru bankası

345 soru bankası

Eğer çok ihtiyacın yoksa sadece birini veya ikisini de alabilirsin. Bunlardan belli bir düzende paragraf çözün. Dilbilgisi için YouTube'dan konu anlatımı dinleyin.

Tyt sosyali şimdilik boşver. Arada tyt coğrafya videoları izleyebilirsin ama genelde deneme analizleri sırasında öğreniliyor zaten. Tyt fen için bu işe yaramıyor çünkü hiç bilmeyen biri için ciddi konu çalışmak gerekiyor. Ona da yılın başlarında bakarsın şimdilik öncelik değil.

AYT edebiyat:

Bence son 3-4 ay çalış, daha önceden çalışmak zaman kaybı. Ama özellikle son iki ay çok ciddi çalışmak gerekiyor. Youtube'dan dinleyip not tut, notlarını sürekli tekrar et. Konu anlatım kitapları da alabilirsin.

En iyiden en kötüye(hepsi iyi ve hepsi yardımcı olur ama aralarında küçük farklar var) soru bankalarımı sıraladım, ihtiyaç durumuna göre istediğin miktarda alabilirsin.

Limit Soru Bankası

Toprak Soru Bankası

3D Soru Bankası

Bilgi Sarmalı Soru Bankası

AYT Tarih:

Edebiyattan bir tık önce başlayabilirsin, genelde sos1'de en belirleyici ders tarih oluyor. YouTube'dan konu anlatımı dinleyip not tut. Benim Hocam'dan dinleme çok kötü anlatıyor. Tuttuğun notlardan sürekli tekrar et.

Tarihin Kara Kutusu soru bankası

345 soru bankası

Sos1 için düzgün deneme keşfet sınava 2 ay kala çözmeye başla.

AYT coğrafya'yı çok takma, arada video izlersin, deneme analizi süresince zaten öğrenirsin.

AYT Matematik:

Youtube'da matematik anlatan ve farklı öğrenme tarzlarına hitap eden bir sürü hoca var, sana uygun olanı keşfet. Onlardan konu anlatımı dinle.

345 Soru bankası

Bilgi Sarmalı Soru bankası

Karekök soru bankası

Bunlardan özellikle ilk ikisini sil süpür

Apotemi Limit-Türev-İntegral kitapçıkları alabilirsin. Acil trigonometri vardı bende o da yardımcı olur.

3D, Metin, Limit, 345, Apotemi gibi yayınlardan AYT Matematik denemeleri al. Sınava 4-5 ay kala çözmeye başla.

Girdiğin kurumsal denem kitapçıklarındaki yapamadığın soruları tekrar çöz.

Geometri

Youtube'dan sana hitap eden hoca bul ondan konuları dinle.

Birey yayınları orta düzey soru bankası

Bilgi Sarmal yayınları tyt-ayt geometri(bu bir tık zor)

Umarım yardımcı olur.

• Bıyıklı matematik iyi,ücretli istiyorsan mikail hoca

Fizikte eğitim vadisi start serisi ve 345 iyi,kimya biyo çok fark etmez al bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 14 Temmuz 2022; 0:4:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verdiğiniz için çook teşekkürler   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt-Ayt kaynak Rehberi?
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik video önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.