Şimdi Ara

Geometri İle Yasadigim Problem (HERKES İCİN GECERLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk once durumumu paylasmak istiyorum sonra onerilere ihtiyacim var.

Ortanin ustu bir a.lisesindeyim. geo notlarim ya 4 ya 5 tir. bunun sebebi sinavlara siki calismam ve bir gece oncesinden yuklenmem. boyle olunca sinavdan sonra unutuyorum ve denemelerde yapamiyorum.

bu dersi calisinca yapabilecegimi biliyorum fakat zaman bulamiyorum mat1 veya fizikkimyabio calismak daha cazip geliyo. sebebi sanirim KORKU.
    11. sinifim.

okuldan 5 gibi gelip derse 7 gibi oturabiliyorum. haftalik program ile calisiyorum pazar gunu ne calisicagimi yaziyorum oyle.

elimde finalin 2008 basimi oss konu anlatimli ve soru bankasi var. bi tane de ygs lys konu anlatimli kitap var.

lutfen yardimci olun, nasil calismaliyim nasil basarili olurum? gelistikce bu konuya yazicam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • up!!1!!
  • up

• Bildiğin beni anlatmıssın takip
  • arkadaş bi allahın kulu akıl vermemiş

biri akıl verene kadar uplarım ben üşenmem
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11. Sınıfta böyle bir karar verdiğin için şanslısın. Ama öncelikle korkunu yenmelisin. Çalışma programındaki geometri sayısını artırmalısın. Ödevlerini yapmış olmak için değil, kendine bir şeyler katmak için yapmalısın. Ve en önemlisi dersi sevmelisin. Ben 12. Sınıfım. Oldum olası geometrim iyidir çok şükür. Birinci nedeni: bu dersi çok seviyorum. Ben de biyolojiyi sevmiyorum. Ama bak mesela bir konuyu yapamıycam diye çalışırsan yapamazsın. Kötü olduğun halde, yapabilirim diye başla. 5 sorudan 3ünü mü yapamadın? Sor hocana, anlamadan geçme hiçbir soruyu. İstersen müzik dinleyerek çalış. Ben hep öyle yapardım geçen sene. İnşallah düzeltirsin dersini. Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuaMma*

11. Sınıfta böyle bir karar verdiğin için şanslısın. Ama öncelikle korkunu yenmelisin. Çalışma programındaki geometri sayısını artırmalısın. Ödevlerini yapmış olmak için değil, kendine bir şeyler katmak için yapmalısın. Ve en önemlisi dersi sevmelisin. Ben 12. Sınıfım. Oldum olası geometrim iyidir çok şükür. Birinci nedeni: bu dersi çok seviyorum. Ben de biyolojiyi sevmiyorum. Ama bak mesela bir konuyu yapamıycam diye çalışırsan yapamazsın. Kötü olduğun halde, yapabilirim diye başla. 5 sorudan 3ünü mü yapamadın? Sor hocana, anlamadan geçme hiçbir soruyu. İstersen müzik dinleyerek çalış. Ben hep öyle yapardım geçen sene. İnşallah düzeltirsin dersini. Başarılar.

Allah razı olsun. Peki internetten video olarak çalışmama gerek var m ı

elimdeki kitaplar final 2008 basımı konu anlatımlı öss ve soru bankası öss var.

bir de ygs lys konu anlatımlı kitap var

• geometri görmeyle alakalı, seversen olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: MuaMma*

11. Sınıfta böyle bir karar verdiğin için şanslısın. Ama öncelikle korkunu yenmelisin. Çalışma programındaki geometri sayısını artırmalısın. Ödevlerini yapmış olmak için değil, kendine bir şeyler katmak için yapmalısın. Ve en önemlisi dersi sevmelisin. Ben 12. Sınıfım. Oldum olası geometrim iyidir çok şükür. Birinci nedeni: bu dersi çok seviyorum. Ben de biyolojiyi sevmiyorum. Ama bak mesela bir konuyu yapamıycam diye çalışırsan yapamazsın. Kötü olduğun halde, yapabilirim diye başla. 5 sorudan 3ünü mü yapamadın? Sor hocana, anlamadan geçme hiçbir soruyu. İstersen müzik dinleyerek çalış. Ben hep öyle yapardım geçen sene. İnşallah düzeltirsin dersini. Başarılar.

Allah razı olsun. Peki internetten video olarak çalışmama gerek var m ı

elimdeki kitaplar final 2008 basımı konu anlatımlı öss ve soru bankası öss var.

bir de ygs lys konu anlatımlı kitap var

Ne kadar çok soru tipi görürsen, soruyu çözmen o kadar kolaylaşır. Geometriden hiç video izlemedim. Yorum yapamayacağım o konuda ama bol soru çöz. Videodan mesela yamuk konusuna çalış. Sonra o konudan en az iki kaynaktan, toplam 200 civarı soru çöz. Sakın şöyle deme ama: Şu kişi çok az çalışıyor ve benden iyi net yapıyor. Herkesin beyni aynı çalışmıyor. Bu sistemi hiç sevmiyorum. Yıllarca tarih, biyoloji gibi sözel derslere boşuna çalıştım gibi hissediyorum. Mesela biyolojiyi düzgün çalışıp rahatlıkla yapabiliyorsan tıp okuyacaksın. Gerçi vermişsindir kararını da. Konudan saptım biraz. Demek istediğim, ne çok çok iyi yapacağını bekle, ne de yapamam de. Sevmediğin bi dersi ancak sadece o derse çalışarak mükemmel yapabilirsin. Geometriyi sevmiyorsun diye böyle konuştum. Biraz test çözerek zevk alırsan mükemmel olmaması için hiçbir neden yok. İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuaMma* -- 11 Nisan 2013; 22:27:31 >

• Bende geometri iyi yapamıyorum ama öncelikli şart şu; üçgeni iyi bileceksin.%60 %70 sorular buradan çözülüyor.Ben mesela karekök 11.sınıf aldım çalışmaya başladım çemberden çalışıyorum 20 sorudan 15 tanesini filan yapabiliyorum. Geometri birikim işi olduğu için lisede ilk defa çalışmaya başladığım için zorlansam da bir şekilde halletmeye çalışıyorum.(Çalışmaya başlayalı 2-3 gün oldu.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.