Şimdi Ara

Geometri çözemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene kenankara 2022 dinledim.(üçgen)
    Geo ilacindan bitirdim.

Bu sene de 2023 kamp kitabı+ 345 şeklinde gidiyorum. Lakin sorular orta üstüne çıkınca kalem bile oynatamıyorum. Çözüm bilen veya önerisi olan var mı?

Eğer gerekli ise 2022 msü mat geosuz 20 net
    22 tyt 17net geosuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ucgenleri az buçuk biliyorsan (özel ucgenler falan işte 30 60 90 gibi) bence direkt çember ve daire, analitik geometri, katı cisimler şeklinde ilerle. Bu konulardan her deneme ikişer soru çıktığı için netlerin artar ve yapabiliyorum diyip moral toplarsın. Cokgenleri, dortgenleri falan daha sonraya birak bence.

Kanal olarak Hamleleriyle Geometri çok güzeldi, tekli soru çözümü yapıyor. Konu anlatımı da var sanırım ben izlemedim ama güzel olduğunu düşünüyorum çünkü tekli soru cozum videoları baya güzeldi

• Hocam, az çok biliyorum. Kenan karadan 1 tur daha bitirip öyle ilerlemeyi düşünüyordum. Deneme için daha vakit var o yüzden şu an uzun vadede net önemli. Hamleleri ile geometri kanalına da bakayım. Tekli soru çözümü iş yapabilir.

• Konuyu bilincede bazen basit soruda kafan basmıyor çözümünü bir izliyorsun adam 2 çizgi çekmiş soru bitmiş . Bana olurdu geçen sene bu durum

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Evet, hocam. Ben bunu yapardım, biliyorum. Oluyor. İlginç bir durum bakalım çözülür inşallah

• Hocam 345 sağlam kenan kara da diyor zor soruları var diye klasiklerle ilerideki 1-2 testi çözüp çok zorlanmaya başladığınızda başka bir kitaba geçip 345 e geri öyle dönmek faydalı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.