Şimdi Ara

Genpa Telefon Değişiminde Fatura İstiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani telefonum yenisiyle değiştirilecekmiş. Forumlarda dolaşırken yeni cihazı verirlerken fatura istiyorlarmış diye okudum, doğrumu? Ben 2. el aldım telefonu birşey olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 17 Aralık 2010; 20:29:04 >

• Evet cihazın yenisiyle değiştirilmiş, hayırlı olsun.
  • Oh sonunda Peki kutusu, kulaklığı, şarjı falan vermiyorlar değil mi?
  • hayır sadece jelatinde telefon geliyor kutusu vs sizin kendi önceki telin kutusu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

hayır sadece jelatinde telefon geliyor kutusu vs sizin kendi önceki telin kutusu olur

Evet şimdi araştırdım bende. Neyse sevindim. 1 senelik telefondu, arkada kronik çatlak, tek hoparlör az ses veriyordu, bir de bolca çizik vardı güzel oldu bu haber Teşekkürler.
  • Birşey soracağım forumlarda dolaşırken yeni cihazı verirlerken fatura istiyorlarmış doğrumu? Ben faturasını kaybettim nolacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Birşey soracağım forumlarda dolaşırken yeni cihazı verirlerken fatura istiyorlarmış doğrumu? Ben faturasını kaybettim nolacak ?

bir arkadaşımda aynı durumu yaşamıştı, fatura istemiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.tolga

quote:

Birşey soracağım forumlarda dolaşırken yeni cihazı verirlerken fatura istiyorlarmış doğrumu? Ben faturasını kaybettim nolacak ?

Hocam kimiside gerekli diyor anlamadım gitti..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.tolga

quote:

Hocam kimiside gerekli diyor anlamadım gitti..

sen hiçbirşey demeden veriyorlar, sessiz kal

• Pazartesi gittim aldım yeni cihaz.İstemiyorlar sadece servis fişi o kadar...
  • Umarım öyle olur, teşekkür ederim
  • 3 kere değişti telefonum, hiç birisinde fatura istemediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

3 kere değişti telefonum, hiç birisinde fatura istemediler

Anladım teşekkürler, yarın gidip alacağım öyleyse :)
  • Daha önce 3GS cihazımın şarj adaptörü arızalandığı için genpaya götürmüştüm. Kıçı kırık birşey için bile fatura diye tutturmuşlardı. Ne gibi bir standartları var hakkaten merak ediyorum.
  • Konu açılalı 3 sene geçmiş hortlatıyorum,

Bugün genpayı aradım ve değişimde fatura lazımmı diye sordum. Evet fatura gerekiyor dediler. Önceden istemiyorlardı şimdi istiyorlarmı anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.