Şimdi Ara

Genpa Sonrası Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugün telefonumu genpadan aldım. Ekran çizilmişti 140 lira karşılığında tamir ettirdim. Telefon 3GS yani cami değişti. Ama ekran ve cam arasında 2 tane kir kalmış. Telefoncunun dediğine göre ekran bir milim yukaridaymis. Ne yapmalıyım sizce? Düzgün olmamış diye geri mı gönderirim yoksa genpanin yapabileceği bu deyip sineye mı cekmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddaniel -- 19 Eylül 2011; 20:01:52 >

• kimse cevap vermemiş ama merak eden olur belki 1 saatlik çaba sonrası tekrar gönderdim. genpa herkesi enayi yerine koymaya çalışıyor. eğer sorunum çözülmezse mahkemeye gitmeyi düşünüyorum. çok önemli bir sorun mu? değil... ama yine de bunu genpa'nın yanına bırakmak istemiyorum.
  • geri götürmeniz en mantıklısı.. işçilik hatasıdır bu, düzeltip geri vermeliler.
  • ozensiz iscilikten dolayi olmustur gidip soyleyin silip tekrar takarlar. ama soylemeden gecemicem 1 cam icin 140tl bir hayli fazla geldi bana yine genpa yine ayni terane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 20 Eylül 2011; 16:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

ozensiz iscilikten dolayi olmustur gidip soyleyin silip tekrar takarlar. ama soylemeden gecemicem 1 cam icin 140tl bir hayli fazla geldi bana yine genpa yine ayni terane.

o ayrı bir konu zaten. taktıkları camın da orijinal olduğunu düşünmüyorum zaten. ama maalesef ki Türkiye'deki en güvenilir(!), en köklü(keşke köklülüğün getirdiklerini biz de görebilsek) garanti firması da böyle bir firma. yazık gerçekten... o kadar para verip aldığımız cihazlar bizlerden daha fazla bilgisi olmayan elemanların, yöneticilerin elinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.