Şimdi Ara

genpa hakkında şüphe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçtiğimiz günlerde şöyle bir sorun yaşamıştım. sorunum çözülmeyince ben de teknik servise gönderme kararı aldım.http://forum.donanimhaber.com/m_70092530/tm.htm

genpa merkezini aradığımda, "kargo ile doğrudan yollayın, başka bir şey yapmanıza gerek yok 1-2 günde yaparız" dediler ancak bunu pek güvenli buladım. sizce de riski değil mi? doğrudan kargoya vermek içime sinmiyor. yakınımda da genpa servisi yok. sizce ne yapmalıyım?

• herhangi bi turkcell merkezine git elinde faturan olsun cıhazımı genpaya gondermek ıstıyorum de yardımcı olacaklardır.
  • Ben yolladım kargo ile. Yollamadan önce web sitelerinden online başvuru formunu doldurdum. Gitmesi gelmesi 10 gün içinde halloldu. Yenisini yollamışlar...herhangi bir aksaklık yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun olacağını zannetmiyorum hergün yüzlerce cihaz bu şekilde gidip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

sorun olacağını zannetmiyorum hergün yüzlerce cihaz bu şekilde gidip geliyor

Doğrudur. Bir başkasıyla yurtiçi kargoya yollamıştım. Adresi de yazdım verdim. Genpa servis deyince "gerek yok adrese bizde kayıtlı " demişler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen Cehaletimi ve konuyla uzaktan ilgisi oldugu için bağışlayın beni. Genpa da sadece wifi lı ipad satılıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.