Şimdi Ara

>Yardım< Sıfır telefon hakkında (aldım ama sıfır mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lumia 1320 aldım sıfır olarak Ankara kızılayda bir telefoncudan,telefon açılmamış paket haldeydi (taahhütle alınıp paket açılmadan telefoncuya satılmış nakite çevirmek için,bu şekilde çok telefon vardı elinde) fiyat 850₺. Ama telefonu eve geldiğimde incelerken alt sol kısımda (kapağın çıkarıldığı) ezikle çizik arası 2 çizik var yıpranma var. Aklıma kuşku düştü,acaba telefon sıfır değil miydi diye? İncelerken klavyenin sol tarafında da benzer bir çizik gördüm (çok belirgin değil) kuşkum daha da arttı. Fakat telefon naylon ambalaj kaplıydı biz açtık ambalajı (ama bu ambalajda Dora yazısı yoktu teknosadan aldığım L525 gibi) ayrıca netcell garanti etiketi de yıpranmamış haldeydi biz yırtıp açtık kutuyu açarken. Şimdi sormak istediğim, 1320 alan arkadaşlar ambalajınız nasıldı? Aynı netcell etiketi sizde de var mıydı? Ambalajda dora yazar mı? Taahhutle 1320 alan arkadaşlar özellikle cevaplarda sevinirim
    (bu sorunları fark edince telefoncuyu aradım böyle böyle cihazın sıfır olduğuna emin misiniz diye,o da eminim ama yarın getirin bakalım dedi,götüreceğim ama sizlere de Bi danışmak istedim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır cihazda çizik olmaz kardeşim. Bence götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Sıfır cihazda çizik olmaz kardeşim. Bence götür.

Hocam netcell distribütör garanti oluyor bildiğim kadarıyla değil mi?

• Hocam sen anlarsın bu işlerden

• Onu bilmiyorum kardeş ama ben olsam telefoncudan ikinci el tel almam.

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfır olarak aldım,ambalajlarını fln da ben açtım ama demek ki bu ambalaj, garanti etiketi sonradan yapıştırılabiliyor tekrar hocam?

• Ambalajdan kastın kutunun üstündeki netcell yazan jelatin mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Hem o hemde kutunun dışındaki şeffaf renk naylon kaplı ambalaj

• Cihazın dışında yazan yazı distribütörüne göre değişir. Fakat cihazı ilk defa siz açıp da çizik ile karşılaşmanız sıkıntılı bir durum.
  • Şimdi Resimler den hangisini açtın ?

Eğer sıfırsa Netcell Yazan Jelatini görüyorsun. Ayrıca Sağ Altta Netcell Etiketi De var.

>Yardım< Sıfır telefon hakkında (aldım ama sıfır mı?) >Yardım< Sıfır telefon hakkında (aldım ama sıfır mı?) >Yardım< Sıfır telefon hakkında (aldım ama sıfır mı?)

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Cihazın dışında yazan yazı distribütörüne göre değişir. Fakat cihazı ilk defa siz açıp da çizik ile karşılaşmanız sıkıntılı bir durum.

Fabrika çıkışı böyle bir sıkıntı olma ihtimali de yoktur tabi? O netcell etiketini ben yırtıp açmamış olsam tamam da bu sefer aklıma gelen o etiketlerin de sahtesini mi yapıyorlar artık? Netcell iyi bir servis mi peki hocam son olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Şimdi Resimler den hangisini açtın ?

Eğer sıfırsa Netcell Yazan Jelatini görüyorsun. Ayrıca Sağ Altta Netcell Etiketi De var.

>Yardım< Sıfır telefon hakkında (aldım ama sıfır mı?) >Yardım< Sıfır telefon hakkında (aldım ama sıfır mı?) >Yardım< Sıfır telefon hakkında (aldım ama sıfır mı?)

Benim aldığım telefonun jelatini sadece şeffaf renkti hocam,böyle netcell yazmıyodu sadece yazısız şeffaf jelatindi, jelatini çıkardıktan sonra netcell etiketini yırtıp açtım kutudan çıkarmak için.. Bak ya canım sıkıldı şimdi,demek ki jelatin de sonradan yapılmış çünkü sizin resimdeki gibi üzerinde netcell yazmıyodu jelatinin

• Nokia resmi servisi Teleservice ve ENT adında bir servistir. Netcell distribütör firmadır
  • Hocam yani bu paralel ithalat dediklerinden mi oluyor bu netcell?

• Netcell Olanlarınki Böyle. Diger Etiket ise Kalkıp Yapışıyor.

Cihazının Kullanılmış Olabilir. Çünkü Netcell den Böyle Geliyor.
  • Hayır elbette. Distribütör demek servis demek değildir. Örneğin benim cihaz Brightstar tarafından ülkemize girmiştir fakat servisi TELESERVICE tarafından sağlanmaktadır.
  • Netcell Paralel İthalat Yapmıyor Nokianın Resmi Distribütörlerinden Biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 10 Mayıs 2014; 0:31:01 >
  • Anlaşıldı benim cihazda Bi sıkıntı var,özellikle zahidow hocamın attığı sıfır ambalaj resminden sonra iyice belli oldu artık,yarın götürelim bakalım ne olacak,ya değişim ya iade güzellikle hallederiz inş sıkıntı çıkmadan.. @Mr. H @zahidow çok teşekkür ederim hocam sizlere, ilginize

• İnşallah sıkıntısız halledersin.

• Umarım sıkıntısız halledersin çeşke teknosa gibi mağazalardan alsaydınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.