Bildirim
genismarket.com güvenilir midir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güvenilir... -
evet bende merak ediyorum sitesinde ne bir adres ne başka birşey var bir tane cep numarası o kadar. -
bana hiç güven vermedi -
Donanımhaberde de reklamını görünce şaşırdım, bilgisi olanlar varsa paylaşırsa seviniriz güvenilir mi değil mi ? -
o ipodlar Refurbished (yenilenmiş) olması lazım -
Sitesi üzerinden iletişime geçtim şu cevabı aldım.
quote:
Adres bilgilerimiz mesafeli satış sözleşmesinde bulunmaktadır. Mesafeli satış sözleşmesi ise siparişinizi onaylama esnasında önünüze gelecektir. İstanbulda satış noktamız yoktur. Ürünlerimiz faturalı olduğu için Türkiyede 1 yıl garantisi mevcuttur. Güven konusuna gelince ürünlerimiz açılmamış kutusunda ve % 100 orjinal olup kutusunu ilk açan siz olacaksınız. Aksi taktirde her türlü iade hakkına sahipsiniz. Ürünün kutusunu açmadıktan sonra 30 gün boyunca ürünü iade edebilirsiniz. Kutusunu açmanız durumunda ise sadece sorunlu cihazlar iade kapsamındadır. Tekrar görüşmek dileğiyle...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X