Şimdi Ara

Geniş Aile (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
163.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ulvi çok aktif bu zamana kadar
  • Çok zevkli başladı böyle devam eder inşallah
  • Ulvi Ile Bilal'in yeni tarzlari bomba :)
  • Bilal ile kavruğun tipleri kötü olmuş ya. Bilal yine tam koyu olmuş da Cevo hiç olmamış. Bilal kahvenin yarısını almış. Astığı resim süper. Kart yapmış bi de.

Mektep tatlısı.

Senin mülkünün temelinde kuluçkaya yatarım.

• Al bu çocuğu yeniden yap
  • Halit Akçetepe nerede? diziden neden ayrıldı?

İlk sezona nazaran birşeyler eksikmiş gibi geldi. Finale doğru neyse ki biraz toparlandı.
  • Islandı bozuldu çocuk.

Dizi yaş kış oynadı tatil yapmaları gerekirken erken başladılar. Helal valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Halit Akçetepe nerede? diziden neden ayrıldı?

İlk sezona nazaran birşeyler eksikmiş gibi geldi. Finale doğru neyse ki biraz toparlandı.

Erken başlayınca kopuk kopuk oldu her şey. Senaryoyu tam oturtup başlasalar iyi olurdu. Her şey yarım yarım şu an. Aceleye gelmiş gibi ama yine kötü bölümler gelmiyor.
  • Güzel başladı umarım bu şekilde devam eder
  • bilal'le cevahir'in atışması farklı bir boyuta gelmiş, pek beğenmedim bunu. onun dışın ulvi yine çok iyi götürdü diziyi. rojda demirer'e gelirsek, inş. zuhal topal'ı aratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Güzel başladı umarım bu şekilde devam eder

zaten tv de izlenecek bişey yok bu aralar güzel oldu... ulvi forever
  • o değilde konu çok durgun geldi bana
  • survivordan dolayı izleyemedim, netten indirip izleyim mi ne dersiniz güzel miydi bu bölüm?
  • Çok acele ettiler yeni sezonu açmak için. Sanırım reyting kaygısı sarmış. Sezon açılışı vasattı. Böyle giderse bayacak sanki.

Yeni oyunculardan bir tek bıyıklı kız parlıyor.
  • 18+ espri çok mu fazlaydı bana mı öyle geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

18+ espri çok mu fazlaydı bana mı öyle geldi?

Kesinlikle fazla idi. Özellikle Sevo ve Ulvi li bölümlerde biraz dozu kaçırmışlar gibi...

Ama yine de AT GIDA, KOYU YEMİŞ bomba idi...
  • quote:

aynen oraya bende takıldım

Özellikle Ramazan'ın içinde olduklarını sürekli vurgulayıp daha sonra ulviyle sevimi parkta o vaziyete sokmak pek yakışmadı

ayrıca bizim gelenek ve göreneklerde kayınvalide ile yada diğer büyüklerle pek ulvinin konuştuğu gibi cinsel hayatı ulu orta konuşma veya belaltı espriler yapma yoktur,onada dikkat etseler daha hoş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 11 Ağustos 2010; 3:23:08 >
  • Beğenmedim ilk bölümü. Belkide beklentim yüksekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

aynen oraya bende takıldım

Özellikle Ramazan'ın içinde olduklarını sürekli vurgulayıp daha sonra ulviyle sevimi parkta o vaziyete sokmak pek yakışmadı

ayrıca bizim gelenek ve göreneklerde kayınvalide ile yada diğer büyüklerle pek ulvinin konuştuğu gibi cinsel hayatı ulu orta konuşma veya belaltı espriler yapma yoktur,onada dikkat etseler daha hoş olur.

%100 katılıyorum Pek beklentimi karşılamadı ama ben rojda nın tutacağına inanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.