cevahirin askerlik yaptığı yer sanıyorum emret komutanımın çekildiği yer.
şu stardaki çekim tekniği neyse insanı soğutuyor bir mavilik mi fazla spot ışığı mı var nedir parlıyor milletin suratı
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
Merhaba Geniş Aile sevenleri Biraz önce KanalD'de ilginç bir tanıtım filmi gördüm.Cevahir askerdeydi, Bilâl ise hapse girmişti.En sonunda da 10 Ağustos Salı gününü bekleyin denildi ve sonra dizinin adının Görüş Günü olduğunu söylediler
Ben film sanmıştım ya
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Koyu tohumluk tam kavruk olmuş.
Senaristler iyi malzeme çıkarır bu konulardan.
o ne lan bıyıklı asker mi olur
Bilal'de bıyık bırakmış , Aynı İbo olmuş valla
Bomba gibi geliyor. Rojda Demirer'in ise ekibe katılması güzel olmuş, diziye yeni bir hava katacaktır.
Dizinin dehşet müzikleri var. Hele hele Şükufe ile anlaşmazlık yaşadıklarında çalan bir müzik var ki o bambaşka birşey zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Bomba gibi geliyor. Rojda Demirer'in ise ekibe katılması güzel olmuş, diziye yeni bir hava katacaktır.
Süper olmuş bu karar.
quote:
Geniş Aile sezonu erken açıyor
Kanal D ekranının sevilen dizisi “Geniş Aile”den Halit Akçatepe ve Zuhal Topal ayrıldı.
Ancak diziye sürpriz yan karakterler eklendi. Merakla beklenen yeni kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Geçtiğimiz sezon “Melekler Korusun” dizisinde oynayan Rojda Demirer, “Geniş Aile”nin yeni sezonunda Zeynep rolüyle izleyici karşısına çıkacak.
Dizinin yeni bölümü, 10 Ağustos Salı akşamı ekranda olacak. Teaser’ı Kanal D ekranında dönmeye başlayan dizinin yeni sezondaki ilk bölümünde Cevahir 15 ay süren askerliğini tamamlayıp eve dönecek. Koyu Bilal de hapisten çıkacak. Ezeli düşmanlar, bu kez aynı kadın için çarpışmayacak. Çünkü Zeynep, birinin emaneti, diğerinin ise rakibi olacak. Mürsel ve Nazan da heyecanla bekledikleri bebeklerine nihayet kavuşacak.