Şimdi Ara

Geniş Aile (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
5
Favori
162.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

koyu bilalin saçlar uzunken daha iyiydi :D
  • cevahirin askerlik yaptığı yer sanıyorum emret komutanımın çekildiği yer.
  • şu stardaki çekim tekniği neyse insanı soğutuyor bir mavilik mi fazla spot ışığı mı var
    nedir parlıyor milletin suratı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Merhaba Geniş Aile sevenleri
    Biraz önce KanalD'de ilginç bir tanıtım filmi gördüm.Cevahir askerdeydi, Bilâl ise hapse girmişti.En sonunda da 10 Ağustos Salı gününü bekleyin denildi ve sonra dizinin adının Görüş Günü olduğunu söylediler

Ben film sanmıştım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Koyu tohumluk tam kavruk olmuş.

Senaristler iyi malzeme çıkarır bu konulardan.

o ne lan bıyıklı asker mi olur

• Bilal'de bıyık bırakmış , Aynı İbo olmuş valla
  • Bomba gibi geliyor. Rojda Demirer'in ise ekibe katılması güzel olmuş, diziye yeni bir hava katacaktır.
  • Dizinin dehşet müzikleri var. Hele hele Şükufe ile anlaşmazlık yaşadıklarında çalan bir müzik var ki o bambaşka birşey zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bomba gibi geliyor. Rojda Demirer'in ise ekibe katılması güzel olmuş, diziye yeni bir hava katacaktır.

Süper olmuş bu karar.
  • quote:

Geniş Aile sezonu erken açıyor

Geniş Aile

Kanal D ekranının sevilen dizisi “Geniş Aile”den Halit Akçatepe ve Zuhal Topal ayrıldı.

Ancak diziye sürpriz yan karakterler eklendi. Merakla beklenen yeni kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Geçtiğimiz sezon “Melekler Korusun” dizisinde oynayan Rojda Demirer, “Geniş Aile”nin yeni sezonunda Zeynep rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin yeni bölümü, 10 Ağustos Salı akşamı ekranda olacak. Teaser’ı Kanal D ekranında dönmeye başlayan dizinin yeni sezondaki ilk bölümünde Cevahir 15 ay süren askerliğini tamamlayıp eve dönecek. Koyu Bilal de hapisten çıkacak. Ezeli düşmanlar, bu kez aynı kadın için çarpışmayacak. Çünkü Zeynep, birinin emaneti, diğerinin ise rakibi olacak. Mürsel ve Nazan da heyecanla bekledikleri bebeklerine nihayet kavuşacak.

http://www.gercekgundem.com/?p=300082

• Halit Akçatepe niye ayrıldı acaba
  • Büyük gün.
  • Yeni sezon fragmanını gördüm, geçen sezon sonlara doğru izleyememiştim.Sezon sonunda ne oldu biri söyleyebilir mi? Bir daha izlemeyeyim o kadar.
  • Baya değişim olmuş dizide.Umarım bu değişiklikler dizinin kötülüğüne olmaz da geçen sezonki kadar zevkli bir Geniş Aile izleriz
  • Ben önceden de demiştim aşk dizi olmamasını iyi oldu iyi bu arada ulvi nerede ki acaba
  • İyi olmuş
  • Ulvi'den dk 1 gol 1 taramali tufek getirdin mi bana :D
  • Of başını kaçırdım. Ne kadar oldu başlayalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Of başını kaçırdım. Ne kadar oldu başlayalı?

10 dakika falan
  • hööyyyt beeeee başladı dizi

ulvinin bıyıklar 10 numara
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.