Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum telefon hakkında genel bir yorum yapıyım dedim.

Windows mobile işletim sistemini ilk defa kullanıyorum ve gerçekten bu işi de microsoft hakkıyla yapmış. Diğer dokunmatik telefonlarla kıyaslandığında ekrandaki görsellik sayesinde 1 adım önde diye düşünüyorum. Grafikler menü geçişleri gerçekten şahane. İlk aldığımda klavyeyi dahi değişemedim fakat sonra bilgisayar mantığı ile yapıldığı için telefona alışmak zor olmadı. Çok basit ve kullanışlı özellikleri var. Olumsuz yönlerinde ise beni en rahatsız eden şarjının çok az gitmesi oluyor. Telefonun bekleme süresi çok uzun fakat konuşma veya kurcalama süresi çok kısa. 1-2 saatlik kullanımda hemen şarjın bittiği veya bitmeye yaklaştığını görünce psikolojik olarak telefondan memnun olmamanız gerekmesi şeklinde baskı oluşuyor beyninizde.
    Hafıza kartı olmadan telefon nokia 3310 dan farksız oluyor. Her türlü yapacağınız şeyde hafıza kartı istiyor.
    Sesi çok az çıkıyor. Hoparlörünün tam arka kapakta olması hiç güzel değil. Telefon kullanırken her zaman ekran üst tarafta oluyor ses alttan çıktığı için ses yetersiz kalıyor.
    Rakiplerine göre ekranı küçük ve yetersiz kalıyor. Ama berbat denmez. Klavye takımını bilgisayar yerine telefon tuş takımı haline getirilince çok rahat halde kullanabiliyorsunuz.
    Kamera için flaş olmaması da bir dez avantaj.
    Windows mobile özelliği midir bilmiyorum ama her gelen mesajın ayrı ayrı listelenmesi yerine kişiye özel halde listelenmesi çekici bir özellik.
    Tek ekranda şarj durumu, hat, şebeke, hava durumu, mesaj, bildirim, cevapsız, ses seviyesi, saat, tarih, takvim gibi özelliklerin gösterimi en etkili özelliklerinden birisi beni için. Bu kadar küçük ekrana sıkıştırmadan tepiştirmeden hoş görsellikle bu kadar özelliği bir arada görmek hoşuma gidiyor.
    Arka kapak pek sağlama benzemiyor, tümden tek parça olması sebebiyle oynama yapıyor.

Bu fiyata bu kadar hoş bir telefon alabileceğimi sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uckonra

TEŞEKÜR EDERİM silenter telefonda böyle can sıkıcı bişeyin olmsı çok kötü. aldığıma pişmanım açıkcası. bu sorunlar yetmzmiş gibi birde hafıza kart tutucusu arızalandı kart yerinde durmuyor fırlayıp duruyor. telefon 10 gündür serviste. açıkçası telefondan hiç memnun değilim almak isteyen varsa iyi düşünsün

Bu arada 64 kb lik avea hatla sıkıntı olmuyor , vodafonun 64 kb si aveanin 128 kb si w2 de sıkıntı çıkarıyor, servisi aradım neden böyle diye, windows uyumsuzdur dediler. iki kartı incelediğimiz vakit yapıları aynı ve w2 de sorun teşkil ediyor. bu telefonda şu ana kadar sorunsuz çalıştırabildiğim hatlar şöyle : vodafone 32 kb, avea 64 kb, türkcell 64 kb
  • arkadaşlar bende bir w2 kullanıcısı olarak yorumumu yazayım. telefon işletim sistemi olarak çok güzel fakat bu telefonun kıyaslama yapacak olursak çok eksikleri var fotğraf çekimi 3mp olmasına rağmen çok iyi çekim yapmıyor, 3g olmamasıda büyük eksiklik çünkü 3gli bir telefon internet bağlantısında sayfaları çok daha hızlı açabiliyor, WiFi açık iken pil çok ısınıyor, telefonu ilk aldığımda donmalar oluyordu hatta tamamen donup kalıyordu satıcı firma yenisiyle değiştirdi. şimdilik donma yapmadı yenisi fakat hatalı üretim oranı bayağı fazla galiba bu telefonda çünkü donma sorunu yaşayan bayağı çok kişi var forumlarda. ben tavsiye etmiyorum arkadaşlar gerçekten seçim yaparken iyi düşünün daha doğru dürüst bişey alın derim
  • ARKADAŞLAR TELEFON BU FİYATA GERÇEKTEN GÜZEL SATICISIYIM VE KENDİMDE KULLANIYORUM,KARŞILAŞTIRMA SİTESİNDEKİ FİYATLARA ALDANMAYIN,GARANTİSİNDENDE KORKMAYIN ARTIK,ÇÜNKİ TELPA GM'Yİ SATIN ALDI VE GARANTİ SAĞLAYICISIDA TELPADIR ARTIK,GİTTİ GİDİYORDA 303 TLYE SATIŞTA VAR,ANLIK İNDİRİMLERLE YAKLAŞIK 288 TL YE TAKSİTLEDE ALABİLİYORSUNUZ BUNLARIDA BİLMENİZİ İSTEDİM
  • Arkadaşlar w2 yeni aldım nasıl türkçeleştireceğim güzel program yada uygulamalar için önerileriniz neler türkçeleştirmek için link verip uygulamanın nasıl yapıldıını anlatırsanız çok dua ederim şimdiden teşekkürler
  • yorum varmı almayı düşünüyorum 200 e ?
  • arkadaşım bende ereyondan dün aldım 12 ay taksitle 213 tl telefon ingilizce geliyor menülerde türkis setup var ilk kurduğumda başlat menüsü kilitlendi sonra 2. sayfada arkadaşın anlttığı şekilde yaptım sıfırladım tekrar deneyip kurdum şimdi süper oldu türkçe menü başlat filanda çalışıyor kamerası idare eder wifiye hemen bağlandı hiç sorun yaşamadım gps de öyle radyo-televizyon filan kuruncaa daha iyi olacak merak ettiğin bir şey olursa bildiğim kadar cevaplarım
  • teşekkürler bende alıyorum.
    kurdun programlar filan konuşuruz.
    ısmarladım geliyo :)
  • GENERAL MOBİLE W3
    acil yardım gerekiyor menü tuşu kilitlendi.bn türkçeleştirmiştim ama şimdi ingilizce.menüye girilmiyor,internet artık yok acil yardım edin burda biri anlatmış nasıl düzeltmemiz gerektiğini ama ben nerden bilşiyim spb tuşunu birazda biz çok ii bilmiyenler gibi anlatsanız daha açık ve net lütfen!!
  • Telefonu ereyondan 209 liraya spariş ettim.Şu an herşey gayet güzel,spb baya şaşırttı beni fakat ir sorun var ben mesela telefonu tamamen spb'nin eline biırakmak istiyorum yani orjinal menüsünü filan görmek istemiyorum bilen varmı nasıl yapabilirm bunu?Birde klavye tuşları çooook küçük acaba onu nasıl hallediyosunuz?
  • konuyla ilgili ilk mesajlarda aradığın yardımı bulacaksın,bunun haricinde internette windows mobile için sbp menü olarak ararsan keyleri de olan ful sürümler göreceksin onları yükle.
  • Ereyondan Nokia 503 kulaklık almıştım. Yine piyasadan çok ucuzdu. Paket içeriği standart değildi. Saklama kılıfı ve kullanım klavuzları yoktu. Zaten bunu ürün özellikleri kısmında yazmışlardı.
    Ürünü gençcellden tedarik etmişler.

Ürün hakkında 3.5 kulaklık girişi ve el feneri flaşı olmaması benim vazgeçme sebebim. Kişiye göre değişir.

Ereyon güvenilir, sadece ürün sayfasını iyi okuyarak sipariş verin. Beğenmezseniz iade politikaları da var.
  • ben de dün sipariş ettim ereyondan bugün elime gecti. telefonu alan arkadaslar valla ben telefonu calıstıramadım. bataryayı takmadan önce yuvasının orda siyah bişi var o duracak mı onu kopartacaz mı? bide ekran geliyo sonrasında allign screen diyo anlamadım bi yardım edermisiniz:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter14

ben de dün sipariş ettim ereyondan bugün elime gecti. telefonu alan arkadaslar valla ben telefonu calıstıramadım. bataryayı takmadan önce yuvasının orda siyah bişi var o duracak mı onu kopartacaz mı? bide ekran geliyo sonrasında allign screen diyo anlamadım bi yardım edermisiniz:(

öncelikle hayırlı olsun. ben de yeni aldım teleonu. o siyah plastik kalacak. bataryayı kolay çıkartabilmek için. telefonu açtığınız zaman gelen ekran kalibrasyon için. dediğiniz ekran gelince önce ekrana ir kez dokunun sonra kalemle her defasında + işaretinin ortasına dokunun. sonra tarih saat ayarlayın. açılacaktır. ilk açılışta route66 navigasyon programı çalışıyor. onun da birkaç uyarı mesajı geliyor. sonra ilk uyduya bağlanması için bir süre beklemeniz lazım (bende 15 dk sürdü)

• konu ile ilgili bilgilendirmen için tsk ederim arkadasım. bir de benim anlamadıgım wireless konusu... wlan ben de görünmüyor. cevremde ve evde wlan baglantısı olmasına ragmen baglanamıyorum sürekli sebekeden baglanmaya calısyo; ben telefonda baglantı ayarlarını (wifi ayarını) off durumundan on durumuna getirmeye calısıyorum kabul etmiyo değiştirmek istediğimde uyarı sesi veriyo acaba nereyi ya da neyi eksik yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
  • wifi olayını ben de çözemedim. uçuş modunun olduğu sayfada wifi off yazıyor. açmak için basıyorum kabul etmiyor. başka bir triği var sanırım.
  • all secren ekran ayarı için artı işareti gibi bir işaret çıkıyor üzerine bastıkça hareket ediyor sen basmaya devam et o işarete en son ekran dokunmatiği kendisi ayarlayacaktır ve ekran açılacaktır hard resetteen sonrada aynı şey çıkıyor telefonu düz bir yere koyuğ yine işarete hareket ettikçe basın ekran ayarlanıp açılıyoro siyah şey bataryayı rahat çıkarman için koparırsan batarya çıkarmakta zorlanırsın
  • dostum allgın screen olayını cözdük sağolasın. bi de wlan olayını cözebilirsen yada biliyosan anlatıverirmisin
  • arkadasım emin ol bircok siteden daha güvenilir. ben oradan aldım ürünü 24 saat olmadan elime ulaştı. telefon bi de izmirden boluya geldi. en önemlisi kredi kartınızın bilgilerini girdikten sonra teyid için arıyolar. valla bu fiyata hic biyerde yok bimeks teknosa gittigidiyor vs hepsinde 300 ve üstü civarlarında. tabi böyle bi telefon alacam ve baska sitelerden/yerden 300 lira verip alıcam diyosan tercih senin.
    quote:

Orijinalden alıntı: prototip2

merhaba
    bu ereyon sitesi guvenilir mi ? tecrube sahipleri ödemeyı nasıl yaptınız ben genelde mal elıme gecmeden para ödemeyı garantılı bulmayanlardanım
    Birde telpa nın kendı satıs magazası yokmu ordan alınamaz mı?
    ereyon a kefilmisiniz arkadaşlar ? bene şüphe bıraktı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.