Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değişik kombinasyonlar denedim ama olmadı. pc den bi program ile bağlanıp yüklü programları kaldırdım ve ingilizce oldu. daha sonra menüye girmeye başladı. menüye girince de formatı attım. türkçe kullanmam artık. sorun oluyosa kalır öyle. daha çözmeye çalışıyorum baya bi meşgul edicek beni sanırım :) bu arada güzel bi klavye programı arıyorum. tavsiyeleriniz var mı??

quote:

Ahize sesini nasıl yükseltiriz arkadaşlar kulağıma yapıştırıyorum ama karşı tarafın sesini duyamıyorum! yandaki ses açma tuşundan ahize simgeli kısım ve telefon simgeli kısımları fulledim ama nafile. Bir de wi-fi için ayar yapmak gerekiyor mu ben bir türlü bağlanamadım!

Düzenleme : Konuşurken yandaki ses açma tuşunu kullanmak gerekiyormuş! Diğer sorunu da hallettim. Telefonun gerçekten sarj süresi çok kısa devamlı prizde dolaşıyorsunuz nerdeyse, ama bu fiyataqda başka böyle özellikli telefon almak imkansız.

wifi olayını çözdünüz mü? ana ekranda iken üstteki işaretlere tıklayıp soldan 2. seçeneğe tıklayıp ordan ayarları değiştirebilirsiniz. üstteki işaretlerin herhangi birinin üstüne bir tık, 2. sıradaki telefon ve ok işaretleri simgesi, gelen pencereden wireless manager,açılan ekrandan wifi kısmındaki işareti sağa kaydırırsanız açılır. edge ile bağlanıyo genelde ve kontör gitmiyo gibi gördüm.

ses için de şuraya bi bakın. orda bi program var. ses simgesi var. denemedim ben..

http://www.techtreak.com/tech-gadgets/cell-phones/36-most-useful-windows-mobile-applications/#more-1429

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 6 Haziran 2011; 18:16:24 >

• http://www.google.com/mobile/maps/

bu siteden en alttan telefon modelinizi seçip, google maps i indirip telefonunuza kurabilirsiniz. sabahtır geziyorum internet explorer ile filan bi tane kredi azalmadı. umarım sonradan toplu bi fatura kesmezler :) google maps kesinlikle diğer gps lerden çok daha iyi hiç yoktan güncel ve lisans derdi yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 6 Haziran 2011; 20:15:29 >
  • bende bugün teslim aldım ama ilginç bi sorunum var. Cihaz bir kez arıyor ardından tekrar arama yapmıyor, aramayı sonlandırmayı denediğimde bi süre ekran donuyor. Kendine geldiğindeyse tekrar arama yapmıyor.? Başına gelen oldumu bilmiyorum, umarım böyle örnekler çok olmuyordur.. Bu arada hattım avea 128 kb simkartla alakalı bişeyler okumuştum gibi hatırlıyorum ama henüz nerde okuduğumu bulamadım...
  • quote:

bende bugün teslim aldım ama ilginç bi sorunum var. Cihaz bir kez arıyor ardından tekrar arama yapmıyor, aramayı sonlandırmayı denediğimde bi süre ekran donuyor. Kendine geldiğindeyse tekrar arama yapmıyor.? Başına gelen oldumu bilmiyorum, umarım böyle örnekler çok olmuyordur.. Bu arada hattım avea 128 kb simkartla alakalı bişeyler okumuştum gibi hatırlıyorum ama henüz nerde okuduğumu bulamadım...

aynen onu bende okudum. hatırlıyorum öyle bişey. 64kb olanla değiştirmeniz lazım diyo. bende vodafone hatta telsim kullanıyorum. hiç bi sorun yok. gerçi çok fazla biryeri arayıp denemedim ama sorun olmadı hiç.
  • Beyler skype kuran deneyen yok mu ???

Sırf skype için bana bir telefon lazım ve 500 -600 lira telefona skype kullanmak için para vermekte istemiyorum..
    yardımcı olursanız eger bu telefonu alacagım....

skype eski wm'lerde çalışıyor ama bunda çalışmıyor mu ?
  • Sorunum diğer arkadaşlar gibi sim kartla alakalıymış sanırım. Vodafone hattımla problem yok şu an. Telefonu türkçeleştirmeyi nasıl halletmeli? Bilgisayar telefonun cdsini tanımıyor. Windows 7 ultimate yüklü şu an, uyum sağlamak için xp gerekmez umarım?..
  • skype gördüm ama denemedim. büyük ihtimalle sorunsuz çalışır. pocket pc yada wm65 sürümü olanlar çalışıcaktır. yeni bikaç program kurdum ve çalıştı sorun yapmadı..

windows cd si olmadan menüden girince bende menüde bişey vardı ordan yüklemiştim ama sorun verdi şimdi ingilizce kullanıyorum sorun yok. türkçe denemek istemiyorum bi daha. yoksa uğraştırıyo beni baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £L£SSAR
    skype gördüm ama denemedim. büyük ihtimalle sorunsuz çalışır. pocket pc yada wm65 sürümü olanlar çalışıcaktır. yeni bikaç program kurdum ve çalıştı sorun yapmadı..

windows cd si olmadan menüden girince bende menüde bişey vardı ordan yüklemiştim ama sorun verdi şimdi ingilizce kullanıyorum sorun yok. türkçe denemek istemiyorum bi daha. yoksa uğraştırıyo beni baya.

Anladım. Ama yinede denemem gerekiyor, ingilizce olarak kullanmak benim için zor olur çünkü.. Bu arada cevaplar için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlk

Sorunum diğer arkadaşlar gibi sim kartla alakalıymış sanırım. Vodafone hattımla problem yok şu an. Telefonu türkçeleştirmeyi nasıl halletmeli? Bilgisayar telefonun cdsini tanımıyor. Windows 7 ultimate yüklü şu an, uyum sağlamak için xp gerekmez umarım?..

ikinci sorun sycronise win7 ile uyumlu değil onun yerine window mobile aygıt merkezini kurdum bu sorun da tamam.

Bizde sorunlarla uğraşıyoruz ama en azından eski mesajları okuyoruz, Türkçeleştirme yaparken kurulumu telefona yapın hafıza kartına değil.
  • Benim şu an ki sorunum msn e girememek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkelium

quote:

Orijinalden alıntı: tarlk

Sorunum diğer arkadaşlar gibi sim kartla alakalıymış sanırım. Vodafone hattımla problem yok şu an. Telefonu türkçeleştirmeyi nasıl halletmeli? Bilgisayar telefonun cdsini tanımıyor. Windows 7 ultimate yüklü şu an, uyum sağlamak için xp gerekmez umarım?..

ikinci sorun sycronise win7 ile uyumlu değil onun yerine window mobile aygıt merkezini kurdum bu sorun da tamam.

Bizde sorunlarla uğraşıyoruz ama en azından eski mesajları okuyoruz, Türkçeleştirme yaparken kurulumu telefona yapın hafıza kartına değil.

Bende eski mesajları okumuştum ama biraz tazelemem gerekiyor sanırım, amacım mesaj kirliliği değildi yanlış anlaşılmasın. Insan çoluk çocuğa karışınca boş vakitleri daha değerli oluyor.. Bu arada bahsettiğiniz kurulumu windows 7 üzerine yaptınız değilmi?

• Al benden de o kadar zaten kafa da basmıyor bir yaştan sonra, ağır aksak gidiyoruz, evet dediğim program win7 ye yüklenecek, matah birşeyde değil zaten daha kapsamlı olmasını beklerdim. Mesela bir program nasıl yüklenir nereye yüklenir henüz bulamadım.
  • :) daha genç ve deneyimli arkadaşlardan yardım almalı öyleyse.. Şaka bi yana zamanla problem kalmaz, önemli olan cihazın mantığını kavramak.
  • quote:

Anladım. Ama yinede denemem gerekiyor, ingilizce olarak kullanmak benim için zor olur çünkü.. Bu arada cevaplar için teşekkürler..

alttaki mesajda söylendiği gibi telefon hafızasına kurabilirsiniz. ben denemedim ama siz bi deneyin umarım olur..

quote:

Türkçeleştirme yaparken kurulumu telefona yapın hafıza kartına değil.

quote:

benim şu an ki sorunum msn e girememek.

bende başta girememiştim ama şimdi sorunsuz giriyorum ayarları nasıl yaptım anlatmaya çalışıyım
    -masaüstündeki yazılardan e-mail olana geliyoruz ve üstüne tıklıyoruz.
    -2. adımda e-mail setup kısmı geliyo burdan e mail ve şifremizi giriyoruz. alttan next diyoruz.
    -gelen ekranda tekrar next diyoruz.
    -şimdi gelen ekranda altta accept ve reject var. accept e tıklıyoruz ve bi sonraki adıma geçiyoruz.
    -burda gprs bağlantımız ile internetten bilgilerimizi almaya çalışıyo izin verin alsın.
    -ondan sonra gelen her ekranda next e tıklıyoruz ve ilerliyoruz. en son ekrana gelince e-mail bilgilerimizi, msn kişilerimiz filan alıyo.
    -en son complete oluyo ve bi mesenger ekranı geliyo. burda işimiz tamam olmalı.
    -şimdi masaüstünde en altta windows live yazısı gelmiş olmalı. burdan sağ ve sol tuşlarıyla yada o windows live yazısının sağında ve solundaki küçük ok işaretlerine tıklayıp, eşitleme kısmına gelmemiz lazım. burda en üstte windows live, 2. sırada connected yada disconnected gibi bişeyler yazmalı. onun altında da last sync yada son eşitleme yazmalı. bu kısımı bulunca ütüne tıklıyoruz ve eşitlemeyi bekliyoruz.

eşitleme bittiğinde tekrar last sync yazmalı. şimdi yine aynı masaüstündeki windows live kısmından sağa sola giderek live hizmetini seçiyoruz. örneğin messenger. üstüne gelip tıklıyoruz. msn oturum açma ekranı geliyo. nasıl görünmek istediğimizi seçiyoruz(online offline vs..) ve sol alttan sing in diyoruz. artık messenger deyiz.

yine masaüstündeki yazılardan hotmail yazan kısma gelip, üstüne tıklayarak e-mailllerimizi kontrol edebiliriz.

umarım doğru anladım ve doğru anlattım. ben telefonu çok sevdim ama fazla oynayınca sanki ısınıyo. yada ellerim ısınıyo.. tek eksiği tuş takımı gibi ama ona da bi klavye programı buldum şimd daha rahat. telefondan şimdilik çok memnunum :)

• Bende türkçeleştirmeyi hallettim. :)ve türkceleştirme ile birlikte klavyede değişti. Bu enteresan gelişme sonrası telefona daha çok ısındığımı itiraf etmeliyim.
  • Msn için teşekkürler, onu da hallettik :) Şimdi mp3 ü nasıl zil sesi yapacağız onu bulalım :)
  • mp3 olmuyormuş ama wav ları çalan zil yapabiliyoruz, wav dosyasını my ringtones dosyasına atın ve telefondan seçin, mp3 leri wav a çevirmek için softonic downloader programı işe yarıyor.
  • müzik kısmında benden iş çıkmaz ben hep titreşimde tutuyorum :) belki liseden beri alışkanlığım :)
    klavyede sorun yaşayan varsa alttaki linkten harika programı indirin derim. ordaki vidyoyu da izleyin nasıl yazıldığını anlarsınız :) ama türkçe t9 sorunu var yoksa uygulama ingilizce kelimelerde harika çalışıyo.. ben kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: £L£SSAR

müzik kısmında benden iş çıkmaz ben hep titreşimde tutuyorum :) belki liseden beri alışkanlığım :)
    klavyede sorun yaşayan varsa alttaki linkten harika programı indirin derim. ordaki vidyoyu da izleyin nasıl yazıldığını anlarsınız :) ama türkçe t9 sorunu var yoksa uygulama ingilizce kelimelerde harika çalışıyo.. ben kullanıyorum :)

hani link hani video
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte 4shared hesabı var.Denenmiş ve işinize yarayabileceği düşünülmüş program ve oyunlar var.Ayrıca zaman buldukça güncellenecek
    http://www.4shared.com/folder/hgg84e1m/General_Mobile_W2.html
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.