Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biyerlerde

saolasın wifi sorununu hallettım otekıde hallolduda bılerek yapmadım gene su klavye ısını bılen bırı olsa cunku oekı klavyelerı daha kulanıslı mesaj yazarken veya ınternette ezerken

Hocam mesaj bölümünde isen altta ortada klavye ikonu belirir birkaç saniye basarsan klavye menüsü çıkar oradan istediğini seçebilirsin. Yalnız tavsiyem kendi içindeki klavyeler yerine Resco Keyboard, SPB Keyboard yada Finger Keyboard programlarını kullanman. Hem daha kullanışlılar hem tuşlar büyük. Benim kullandığım Finger Keyboard parmakla rahatlıkla mesaj yazılabiliyor
  • iyi günler telefonu 3 gün önce aldım daha önce windows mobile kullanmadım çok fazla özellik var kafamı karıştırdı ama alışınca güzel oluyor.Ben wifi bağlantısı yapamadım bir türlü ağı göremedi bunu nasıl yaparım , Birde sbp mobile 3.05 i indirdim ama kurulum hakkında bilgi verebilecek varmı adım adım şimdiden teşekkürler..
  • Kimse görmedi galiba yada yazmak istemedi neyse yinede sağolun
  • ya mıllet wondow tusuna bastıımda yada tıkladıgımda ale sadece kasıyor ama ana menuye gırmıyo napıcam bı yardım edın
  • bılgısayardan format atabılırmıyım acaba ? cunku wındows tusuna bastıgımda hıc bısı acılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyerlerde

bılgısayardan format atabılırmıyım acaba ? cunku wındows tusuna bastıgımda hıc bısı acılmıyo

Aynı olay benimde başıma gelmişti. Başlat tuşuna basınca sadece ev seçeneği çıkıyor tıklayınca yine başa dönüyordu. Ayrıca telefonun dili de ingilizce olmuştu. Tam telefona servis yolu göründü derken, ekranın üst bölümünde ki saat, pil gücü vs. bilgilerinin olduğu yere tıklayıp tamam demiştim. İkinci kez aynı yere tıkladığımda ise ayarlar menüsü açılmış ve oradan Master Clear bölümüne 1234 yazarak fabrika ayarlarına dönmeyi başarmıştım. Nasıl yaptığımı hala çözemedim ama bir şekilde olmuştu. Bu şekilde sizde probleminizi çözebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Ayarlar menüsünde Master Clear bölümüne 1234 yazarak fabrika ayarlarına döndüm arkasındandan türkçeleştirdim ve sorun başladı.

Telefonum şu an sadece arama, yanıt verme , sms yazma vs telefon fonksiyonlarını yerine getiriyor. sol alt köşede bulunan başlat tuşuna basınca bir süre hiç bir işlem yapmıyor sonra ekranda gezinmeye izin veriyor.

her hangi bir windows özelliği yada yüklediğim uygulamalara ulaşamıyorum. Master clear yapmam için ne yapmam gerekir..... Sol alt windows başlat tuşunu aktif hale nasıl getirebilirm.
  • arkadaşlar merhaba, özellikle de barkar

SPB mobile Shell 3.5 nereden indirebilirim, crackli olarak tabii...

yardımın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starfish30 -- 17 Kasım 2010; 7:05:46 >
  • bende gm windows mobil 6,5 kullanıyorum memnunum ama tek şikayetim windows tuşunun işlev görmemesi. bunu nasıl halledebilirim :S hiç birşey yapamıyorum birde sbp menüsünden temayı nasıl değiştiriyoruz? kendimizin ariyetten bir program yüklemesi gerekirmi?
  • arkadasşlar yardım lütfen, windows başlat tuşu çalışmıyor.... w2 yi sadece telefon olarak kullanıyoruz, hiç bir uygulama kuramıyor, çalıştıramıyoruz

yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • arkadaşlar general mobile tarafından verilen windows cd'sinde windows mobile 6.5 bulunuyor mu? bulunuyorsa bunu telefona tekrar kurmamız mümkün mü? piyasada dolaşan rom'lar ile yapmaya cesaret edemedim bilmem haksız mıyım?
  • W2 telefonda windows başlat tuşunun donduğu durumlarda yapılması gerekenleri 15 günlük telefonu kurcaladıktan sonra keşfettim ve aşağıda yazdım. Ancak türkçe dil seçeneğini yükleyince aynı hatayı tekrar veriyor. İngilizce kullanmak gerekecek sanıyorum.

Telefonu data kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz ve x-plorer programını setup.exe ile data kablosu üzerinden pc’den kuruyoruz.

x-plorer programını indireceğiniz adres (http://www.lonelycatgames.com/?app=download)

telefonu kapatıp daha sonra açıyoruz

telefon açıldıktan sonra üstteki kapatma tuşuna tıklayarak enerji saver’ı devreye sokuyoruz

daha sonra yine üstteki kapatma tuşu ile telefonu uyku modundan çıkarıyoruz

ekranın alt kısmında soldan ikinci spb mobile programının simgesi var ona tıklıyoruz

yeni açılan ekranda, sağ alt köşede settings’e tıklıyoruz

yeni açılan ekranda system’e tıklıyoruz

yeni açılan ekranda sağ altta ok tuşuna tıklıyoruz

yeni açılan ekranda Master Clear tuşuna tıklıyoruz

yeni açılan ekranda 1 2 3 4 yazıp Temizle tıklıyoruz

telefon açılıp kapanıyor, first setup ….

Bölge, saat dilim vs ayarlarını yapıyoruz.

telefon eskisi gibi karşınızda…

bu işlemleri yapmadan önce, contact listesi , mesajlar vs. yedeklemeniz gerekiyor….

Ben sorunu hallettim umarım sizinde de işe yarar….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starfish30 -- 27 Kasım 2010; 7:46:25 >

• yaa yaptım fakat hafıza kartını çıkarıyorum yine aynı oluyor.. ay kafayıı yicemmm :/ beğenerek aldım telefonu ama pişmanlık duygusu yaşamaya başladım :S
  • ben de sorunsuz çalısıyor 2 gündür mobile Shell 3.5 yükledikten sonra türkçe problemi de ortadan kalktı....ama hafıza kartını çıkarmadım... 15 gün uğraştım ben, biraz sabır :)
  • Konuyu baştan sona okudum ama Gm W2 nin zil sesini yükseltmek ile ilgili bir şeye rastlamadım. Yoksa ben mi göremiyorum
    Bu telefonu eşime hediye aldım lakin sesi kısık işte çaldığı zaman duyamıyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
  • merhaba arkadaşlar bu spb mobile shell nasıl kaldırılıyor? yapıştı kaldıramıyorum lütfen yardım edin...
  • mrb arkadaşkar öncelikle verdiğiniz bilgiler için tşk ederim. telefon elime geçeli 2 gün oldu. arama ve mesaj atmada sıkıntı yaşıyorum. servis sağlayıcıdan bütün ayarlarını yaptırdım ama yinede sıkıntı var. örneğin telefon ilk açıldığında herhangi bie sorun yok aramada mesajda normal ama 1 dk. sonra yine sıkıntı yaşıyorum. başına böyle bir olay gelen yada bana yardımcı olabilecek kimse varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: taci37

merhaba arkadaşlar bu spb mobile shell nasıl kaldırılıyor? yapıştı kaldıramıyorum lütfen yardım edin...

ayarlara gir sisteme gir orda program kaldır yada remove programs aç ve listeden spb mobile shell sec ve remove yap gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: uckonra

mrb arkadaşkar öncelikle verdiğiniz bilgiler için tşk ederim. telefon elime geçeli 2 gün oldu. arama ve mesaj atmada sıkıntı yaşıyorum. servis sağlayıcıdan bütün ayarlarını yaptırdım ama yinede sıkıntı var. örneğin telefon ilk açıldığında herhangi bie sorun yok aramada mesajda normal ama 1 dk. sonra yine sıkıntı yaşıyorum. başına böyle bir olay gelen yada bana yardımcı olabilecek kimse varmı???

aynı sorunu bende yaşadım başlangıçta ve bu sorunla yaşamaya alıştım çözümü biraz garip ama ben 24 saat mesajlaşan (nişanlı :)) biri olarak sıkıntı yaşamıyorum artık

çözüm: wireless yöneticisine giriyorsun telefon özelliğini devre dışına alıp bekliyorsun ve tekrar devreye alıyorsun bundan sonra sorun ortadan kalkıyor ta ki telefona reset yada batarya bitinminde kapanana kadar, telefonu açık tutmalısın yada bu uygulamayı her acıp kapattıgında yapmak zorunda kalırsın

• TEŞEKÜR EDERİM silenter telefonda böyle can sıkıcı bişeyin olmsı çok kötü. aldığıma pişmanım açıkcası. bu sorunlar yetmzmiş gibi birde hafıza kart tutucusu arızalandı kart yerinde durmuyor fırlayıp duruyor. telefon 10 gündür serviste. açıkçası telefondan hiç memnun değilim almak isteyen varsa iyi düşünsün
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.