Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tamamen şans eseri buldum kombinasyonu da Sol ses yükseltme tuşuna basılı tutarken yukarıdaki açma tuşuna bastığımız anda sırayla yeşil ve kırmızı cevap verme reddetme tuşlarına basınca ekranın komple beyaz olup daha sonra Windows açılışının gelmesi lazım. Eğer ekrana mavi yazılar gelirse başarılı olmuyor hard reset o zaman da kırmızı ve yeşil tuşa aynı anda basmak lazım

Radyo desteğinin gelmesi de çok iyi oldu telefona çekimi ses kalitesi de çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Hocam tamamen şans eseri buldum kombinasyonu da Sol ses yükseltme tuşuna basılı tutarken yukarıdaki açma tuşuna bastığımız anda sırayla yeşil ve kırmızı cevap verme reddetme tuşlarına basınca ekranın komple beyaz olup daha sonra Windows açılışının gelmesi lazım. Eğer ekrana mavi yazılar gelirse başarılı olmuyor hard reset o zaman da kırmızı ve yeşil tuşa aynı anda basmak lazım

Radyo desteğinin gelmesi de çok iyi oldu telefona çekimi ses kalitesi de çok iyi

Öğrendiğimiz iyi oldu. Şimdilik ihtiyaç yok ama bilmek lazım. Umarım gerekte kalmaz

Radyo konusunda bende memnunum. Genele olarak cihazdan çok memnunum diyebilirim.

@ozanSRC Anlatımın için teşekkür ederim dost.

• ben demiştim zamanında radyo var diye
    gerçekten basit ama güzel bir detay oldu telefon için. sağolasın OzanSRC .

birde şu zil sesini yükseltmeyi söyleyen biri çıksa ne güzel olcak
  • Kardeşler peki flashplayer doğru çalışıormu?mesala facebooktan girip tarlamızı sulayabiliomuyuz :p ? Bu arada bolt browser le deneyen var mı hiç?bence en iyi internet browser bolt ne dersiniz?saolun..
  • Arkadaşlar,

bluetooth bağlantıyı yapabilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? günlerdir activesync ile uğraşıyorum, denilen herşeyi her ayarı yapıyorum ama pc ile w2 yi bir türlü bağlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacel

Kardeşler peki flashplayer doğru çalışıormu?mesala facebooktan girip tarlamızı sulayabiliomuyuz :p ? Bu arada bolt browser le deneyen var mı hiç?bence en iyi internet browser bolt ne dersiniz?saolun..

hocam tarlayı bırak biz saksıyı sulayamıyoruz daha şaka bir yana o tür flash uygulamaları nasıl çalıştırıldığı hakkında yaygın bir bilgi yok. sadece skyfire ve uzardweb tarayıcıları ile flash video oynatılabiliyor benim bildiğim. gerçi skyfire'ın türkiye desteği yok şu anda. onun dışında flash videolarla işim yoksa opera kullanıyorum. bolt'u denemedim ama denerim ilerde.

quote:

Orijinalden alıntı: cemilu
    Arkadaşlar,

bluetooth bağlantıyı yapabilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? günlerdir activesync ile uğraşıyorum, denilen herşeyi her ayarı yapıyorum ama pc ile w2 yi bir türlü bağlayamadım

ben pc ile senkronize etmek için kablo kullanıyorum ve sorun yaşamadım bugüne kadar. anladığım kadarıyla notebook kullanıyorsun hocam. o zaman önce işletim sistemine göre uygun yazılımı indirmen lazım. xp kullanıyorsan activesync ile bağlanmaya çalışman doğru. ama vista yada 7 kullanıyorsan windows mobile device center yüklemen lazım.

birde şöyle biri yabancı biri türkçe olan 2 sayfa buldum, belki yardımcı olabilir sana

http://www.amset.info/windowsmobile/bluetooth3.asp

http://www.cepforum.com/forum/windows-mobile-bolumu-287/bluetooth-ile-activesync-baglantisi-yapmak-141207.html

• Şurayı bir inceleyin Flash için

http://forum.donanimhaber.com/m_42698600/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar.

Dün itibari ile GM W2 elime geçti. Türkçeleştirmeyi falan yaptım ancak wifi ayarlarını bir türlü çözemedim. İş yerimde kablosuz internet var fakat bir türlü erişim sağlayamadım. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bir de radyo programını kuramadım. setup.xml i açıyorum. ama kuruluma geçmek yerine explorer ile açmaya çalışyor.

iyi günler.
  • Soruma cevap veren olmamış. Rica ediyorum wifi konusunda yardım rica ediyorum. wireless bağlantıya erişemiyorum. hangi ayar üzerinde düzeltme yapmam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkinen

Soruma cevap veren olmamış. Rica ediyorum wifi konusunda yardım rica ediyorum. wireless bağlantıya erişemiyorum. hangi ayar üzerinde düzeltme yapmam gerek.

Cihazın için en iyi ayarı kendin yaparsın , şurayı incele mutlaka General Mobile web sitesinden destek
    siteyi takip edin sürekli destek de alırsınız.

www.generalmobile.com.tr

Cihazın kullanım kılavuzu , Wi-Fi dahil tüm ayarlar ve destek mevcut inceleyin

http://www.generalmobile.com/support_TR/DSTW2/GM_W2.pdf

Bu sayfada da FM Radyo kullanımı , ayarlanması ve program kurulumu hakkında detaylı destek var
    sadece Zip dosyasını bilgisayara indirip içeriğini inceleyin !

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Windows_Mobile_Phones/DSTW2_support
    _________________________________________________________________________________

Xml dosyasıyla filan işiniz yok , .Cab uzantılı dosyayı direkt olarak cibhazın hafızasına atın
    daha sonra cihaz içerisinden dosya yöneticisinden .cab uzantılı ilgili dosyayı tıkladığınızda kuruluma başlar
    .cab uzantılı program cihaza kurulur. Biraz deneme yapın lütfen , birkaç defa format atın tekrar deneyin
    hafıza kartını takın format atın karta da , sürekli denerseniz çok daha iyi öğrenirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: barkar

ben demiştim zamanında radyo var diye
    gerçekten basit ama güzel bir detay oldu telefon için. sağolasın OzanSRC .

birde şu zil sesini yükseltmeyi söyleyen biri çıksa ne güzel olcak

Ben de yeni öğrendim Radyo olması iyiymiş kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullanıldığını,
    kurulumunu filan paylaşırsa iyi olur. Yeni kullanan arkadaşlar için....
  • Ben pda konusunda daha yeni olduğum için radyo kurumunu falan setap.xml üzerinden yapmaya çalıştım. .cap uzantılı dosyaları direk pda ile kurabiliyorum ama .exe leri pc ile bağlantı kurup öyle kurabileceğimi daha yeni yeni öğreniyorum. windows mobile deyince aynen pc de olduğu gibi exe leri çalıştırabileceğimi sanmıştım.

Yalnız şuanda telefonumda ciddi bir sorun var. ilk önceleri ara ara kopsada win 7 yüklü pc ile wm aygıt merkezi ile bağlayabiliyordum. ama şimdi asla bağlanmıyor. xp yüklü pc ile denedim gene senkronize olmuyor. Pc algılıyor usbden bir aygıt takıldığını ama asla bağlantı kurmaya çalışmıyor. win 7 için gerekli kurulumu (driverupdate x86) dosyasını da indirip yükledim falan banamısın demiyor. micro sd kart ile usb flash disk gibi kullanabiliyordum ama artık onda da çok sık sorun yapmaya başladı. Telefon çoğu zaman hafıza kartının olmadığını bildiriyor. çıkarıp takıyorum o zaman görüyor ama biraz sonra görmeme başlıyor. özellikle pc ile bağlantı kurunca hemen hafıza kartını görmemeye başlıyor. kafayı yedirecek bana. pocket pc diye aldık ama hic bişey yükleyemiyorum.

• senkronizasyon sorununu kendim çözdüm. telefonu fabrika ayarlarına getirince bağlantı sorunu çözüldü. kopmalar falan artık olmuyor. ama daha türkçeleştirmedim. türkçeleştirince sorun olur mu bilmiyorum.
  • merhaba arkadaslar
    telefonu 1 haftadır kullanıyorum. daha önce toshiba g500 kullandığım için ilk dokunmatik telefonum bu. gerçekten fiyatına göre çok iyi. bu measjı da telefondan atıyorum. edge ile bağlandım. telefon mu yavaş yoksa vodafone mi yavaş anlayamadım. bu hızla flash mlash izleyemeyiz.telefonun sensörü gayet iyi çalışıyor. pili çok çabuk bitiyor.dokunmatiği gayet başarılı. kamerasan bişey beklemeyin. ben şu an için memnunum.
    saygılar
  • Windows Mobile ilk kez kullanan ve iyice öğrenmek , tecrübe kazanmak isteyen arkadaşlar şurayı
    inceleyim her türlü soru ve problemleriniz için de çok iyi bir sitedir.Bir sürü de program vardır.

www.ctrlpda.com

Şurada da çok sayıda full ve harika program var çok iyi bir sitedir.

www.ipmart-forum.com

http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=657

Navigasyon ve GPS programlarıyla ilgili olarak da şuraya bakın kendi konusunda en iyi sitelerden biridir.

www . f o r u m n a v i g a t i o n . com

• Selamlar ;

Arkadaşlar bu telefonda sorunsuz kullandığınız, mutlaka olmalı dediğiniz ve tavsiye edeceğiniz uygulamaları link vererek paylaşmanızı yada liste halinde belirtmenizi istesem çok mu şey istemiş olurum ?

Bu sayede yazılıma ve uygulamalara yabancı ( benim gibi ) ve yabancı dil özürlü ( yine benim gibi ) arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Verilen linkleri inceledim ancak elimde bu şekilde bir referans olmadığı için pek bir şey ifade etmedi.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler ...

• ya beyler wifi ye nerden baglanılıyo kafayı yıcem bulamadım

bıde dun yanlıslıkla mesaj yazarken kulanılan keyboardu degıstırmıstım sımdı tekrar eskısıne dondu onu nasıl yapıyoruz acıl yarım edersenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyerlerde

ya beyler wifi ye nerden baglanılıyo kafayı yıcem bulamadım

bıde dun yanlıslıkla mesaj yazarken kulanılan keyboardu degıstırmıstım sımdı tekrar eskısıne dondu onu nasıl yapıyoruz acıl yarım edersenız sevınırım

Arkadaşım bende cihazı yeni aldım ancak bu sayfaya pek uğrayan yok sanırım.

Wifi yi açmak için ---- Başlat > Ayarlar > Bağlantılar > Kablosuz Yönetici > wi-Fi ON

Wi-Fi ayarları için aynı sayfadanın (Kablosuz Yönetici) alt böümünde ayar tuşuna tıklayıp Wi-Fi ayarını seçerek yapabilirsiniz. Bende default ayarlarda bağlandı diye hatırlıyorum.

Diğer sorununuz hakkında ne yazık ki fikrim yok.
  • saolasın wifi sorununu hallettım otekıde hallolduda bılerek yapmadım gene su klavye ısını bılen bırı olsa cunku oekı klavyelerı daha kulanıslı mesaj yazarken veya ınternette ezerken
  • ya arkadaşlar ben de bu telefondan kullanıyorum ama dünden beri yanlışlıkla soldaki ses açma kapama tuşlarının aynı zamanda alt tuş takımının işlevini kaybettim.. basınca tuşlar çalışıyor ama fonksiyonunu yerine getirmiyor.. nasıl düzeltebilirim acaba?? yardım ediiiinnn :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.