Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zil sesi nasıl ekleyebilirim bu cihaza? Birde bu gps kullanımı kontörümüzdenmi yiyor yoksa ücretsizmidir anlayamadım. Teşekkürler.
  • arkadaşlar meraba bende az önce sipariş verdim ereyondan kapıda ödeme ile ödiycem. toplamda 213 lira vericem. ereyonda aksesuarlar yok mu?? yoksa kötü gerçekten...
  • merhabalar. iyi günlerde kullanın.
    http://www.genccellbayi.com/aksesuar/default.aspx
    burda bişeyler var ama daha inceleyemedim. fiyatlar da fena değil gibi. ben de yedek batarya 1500mAh, araç şarjı falan düşünüyorum.
  • http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productid=498077

teşekkür ederim. şurdan bakınca kutudan çıkan aksesuar kısmında yazıyo bişeyler. umarım vardır içinde kulaklık filan. 1 iş günü dediler gelsin bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 4 Haziran 2011; 17:40:47 >
  • Beyler bende ürünü 27 mayısta aldım içinden pil çıkmadı geri gönderdim sonra pille birlikte geri gönderdiler vs vs yani firma güvenilir bir firmadır, şüpheniz olmasın, ikinci olarak general mobile uae birleşik arap emirlikleri markasıdır üretimini çinde yaptırır.

Şimdi ben biraz yaşlıyım arkadaşlar bana yardım etmeniz lazım sorularım olacak,

1. Türkçeleştirmeye kadar her şey güzeldi onu yapinca windows kayboldu bu reset hangi tuşlarla yapılıyor,
    2. Cd deki senkronazisyon programı işe yaramıyor win 7 ile uyumsuzmuş ne yüklemem lazım
    3. Spb 3.5 i indirdim bu telefona nasıl yüklenecek
    4. İlk başta navigasyonu kurdu fransa haritası açıldı, sağa çeke çeke Türkiyenin üzerine getirdim büyümüyor ayrıntı göstermiyor bu ne biçim bir şey, haydi beyler elleriniz dert görmesin bir yardımcı olun.
  • reset atma olayını şurada bir arkadaş söylemiş ama bi deneyin. telefon elime geçmedi. malum haftasonu. elime geçince bende karıştırır bişeyler bulurum sanırım :)

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Hocam tamamen şans eseri buldum kombinasyonu da Sol ses yükseltme tuşuna basılı tutarken yukarıdaki açma tuşuna bastığımız anda sırayla yeşil ve kırmızı cevap verme reddetme tuşlarına basınca ekranın komple beyaz olup daha sonra Windows açılışının gelmesi lazım. Eğer ekrana mavi yazılar gelirse başarılı olmuyor hard reset o zaman da kırmızı ve yeşil tuşa aynı anda basmak lazım

Radyo desteğinin gelmesi de çok iyi oldu telefona çekimi ses kalitesi de çok iyi

• Teşekkür ederim birbirimize yardımcı olalım çünkü gerçekten karışık bir alet.
    Telefon kapalıyken yazılan gibi sol ses açılış tuşu ve sırasıyla yeşil ardından kırmızı tuş kombinasyonu telefonu beyazlaştırıp sonrada resetliyor ve açıyor, buraya kadar güzel Türkçeleştirmeyi kendiliğinden başlattı bitirdi ve ingilizce olarak kaldı yeniden başlattım menu Türkçe oldu ve ms yine gitti sanırım ingilizce kullanacağım sadece. Diğer konularda da arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • ben diğer sorulara da cevap vermeye çalışıyim ama bilgim olduğundan değil tahmini olarak :)

-yardım sayfasında filan bişeyler yok mu acaba?? güncel sürümü olabilir.
    2. bi yol da, programı uyumluluk modundan xp filan yapıp çalıştırırsanız belki çözülebilir.
    -spb 3.5 programı demişsiniz dosyanın uzantısı ne?? eğer uzantı .cab ise onu telefonunuza atın ve telefonunuza attığınız yerden çalıştırın. kurulumun o şekilde olması lazım. uzantısı exe ise bilgisayardan kuruluyomuş ama ben o kısmı tam bilemiyorum.
  • Ok resetlemeyi yaptıktan sonra programı hafıza kartına kurmamak lazım telefona kurunca düzeldi şimdi bu sorunu hallettik, ikinci sorun sycronise win7 ile uyumlu değil onun yerine window mobile aygıt merkezini kurdum bu sorun da tamam, spb3.5 indirdim ama yüklenecek bir yeri yok ne exe ne cab burada takıldım, wi fi ve gps programını halen çözemedim.
  • Gps de tamam lisans istedi gprs ile bağlanıp lisansı aldım 1 aylık bedava sürüm çalışmaya başladı daha evvel bildiğim bazı koordinatları yazdım doğru gösteriyor, hala spb ve wi fi yok :(
  • Wi fi da tamam üzerine tıklayınca değil i phone gibi kaydırınca on konumuna geçiyormuş, neyse geriye spb kaldı.
    Wi fi için ayarlar - bağlantılar- kablosuz yöneticisinde wi fi butonunu kaydırarak on konumuna getiriyoruz sonra bağlantılarda wi fi sekmesine girip modemimizi bulup şifremizi yazıyoruz, açık açık yazıyorum ki daha bir sürü alacak olan arkadaş var onlarda yararlansınlar.
  • :) yararlı olucak inşallah :) bende uğraşmıycam aynı sorunlarla :) kurcaladıkça açılıyo :) bende heyecanlanıyorum :) biran önce gelsin de kullanmaya başlıyim hemen :) en kısa zamanda kalan sorunu da çözersiniz inşallah :)

edit: bide şunu sormak istiyorum sizde ereyondan mı aldınız?? cihaz alttakii mi?
    http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productid=498077

ve yanında ne aksesuarlar var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 5 Haziran 2011; 21:10:49 >
  • Bende ereyondan aldım, pil aktarım kablosu şarj cihazı ve kulaklık çıkıyor, aktarım kablosu hem aktarıma hemde şarj cihazına bağlanıyor geri kalan işe yaramaz bir kullanım kılavuzu üç beş kağıt işte :)
  • cevap için teşekkür ettim. dedikleri şekilde aksesuarlar varmış onu öğrenmek istedim. :) fiyatı başka yerlerde 430 liraya kadar çıkıyo burda neden ucuz aksesuar mı yok diye düşündüm ondan sordum :) ereyonda özelliklerde gps-navigasyon yok diyo ama kendi sitesinde var diyo ve sizde kullandım diyosunuz. vede ctrlpda isimli bi sitede kırılmış programlar var onları deneyebilirsiniz. her ne kadar kırık programları desteklemesek de...
  • Wi fi ya bağlandım, bir internet sitesine gireyim dedim tutturdu gprs kullanmaya çalışıyor ne ters bir telefon bu yahu.
  • İlk defa Win Mobile kullananların sabırla araştırması lazım. Hemen soğumayın.
  • Cihaz ile ilgili izlenimlerimi size yararlı olacağını düşündüğümden paylaşmak istiyorum.

+ Bu fiyata alınabilecek en iyi wm pocket pc olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çoğu wm telefonlarda olmayan dahili gps olması cihaza artı bir değer daha katmış durumda. ( Bu arada cihazın aksesuarlarında araç içi şarj aleti yok satın alabilirsiniz ancak size tavsiyem carrefour hipermarketlerde 6 tl gibi bir rakama alabiliyorsunuz ben aldım memnunum. Blackberry cihazları için olan şarj aletleri bu telefona uymaktadır.)

+ Tema programları ile beraber telefonunuzun görselliğini tamamen değiştirebiliyorsunuz ki bu da klasik bir telefondan alacağınız zevki göz önüne aldığınızda bulunmaz bir nimettir.

+ Küçük boyutlarda olmasıda cepte taşınabilirliği arttırmak adına avantajlı ama size tavsiyem bir kılıf alıp kullanmanız. Çünkü dokunmatik ekranın hassasiyetini düşünmek zorundasınız.

+ Wi-fi nin olmasıda çok iyi düşünülmüş, bizi extra kontör harcamaktan kurtarıyor.

- Pil şarj süresi kısa olmasına karşın ömrü fazla uzun sürmemekte. Kullanıma bağlı olarak değişkenlik göstersede size tavsiyem 1500 mAh lik pili satın almanız olacaktır.

- Kamera yazılımı çok güzel ama çekim kalitesi vasat denebilir. ( Pda kullanan birisi için kameranın çok işlevsel olduğunu kafaya takmayın derim. )

Dip not olarak General Mobile her geçen gün bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Daha öncede GM DST Q100 kullanıcısı olarak diyebilirimki bu markaya sonuna kadar güvenin, tek eksiği etiketi yok.. :)

• Ahize sesini nasıl yükseltiriz arkadaşlar kulağıma yapıştırıyorum ama karşı tarafın sesini duyamıyorum! yandaki ses açma tuşundan ahize simgeli kısım ve telefon simgeli kısımları fulledim ama nafile. Bir de wi-fi için ayar yapmak gerekiyor mu ben bir türlü bağlanamadım!

Düzenleme : Konuşurken yandaki ses açma tuşunu kullanmak gerekiyormuş! Diğer sorunu da hallettim. Telefonun gerçekten sarj süresi çok kısa devamlı prizde dolaşıyorsunuz nerdeyse, ama bu fiyataqda başka böyle özellikli telefon almak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtayC -- 6 Haziran 2011; 14:17:44 >
  • bende türkçe yükledim ve menü açılmaz oldu.. format atamıyorum neden acaba :S her seferinde mavi yazılar geliyor ve öyle kalıyor. bi çözümü olan??

edit: şimdi pc ye bağlayıp gps programını kaldırdım ve format atılmış şekilde açıldı. anlamadım nasıl oldu ama türkçe yüklemiycem. ingilizce kullanırız artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 6 Haziran 2011; 17:20:07 >
  • Yeşil ve kırmızı ya sırasıyla değilde aynı anda basmayı denediniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.