Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıllık telefonuma bu telefonun kampanyada olduğunu görüp buradaki yorumlarıda okuyunca veda ettim,telefon bugün elime ulaştı.Yorumlardaki olumsuzlukların hiç birinin benim başıma gelmemeside benim şansımBurada sayılan hemen hemen tüm programları kurdum,telefon birkere bile donmadı ve reset vs hiç bir şeyde atmadım.Dokunmatik hassasiyeti iyi sayılır arada takılmalar oluyor.

Şimdilik gördüğüm tek sıkıntı zil sesi az çıkıyor,inceledikçe bakalım daha neler çıkacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 2 Ağustos 2011; 19:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

5 yıllık telefonuma bu telefonun kampanyada olduğunu görüp buradaki yorumlarıda okuyunca veda ettim,telefon bugün elime ulaştı.Yorumlardaki olumsuzlukların hiç birinin benim başıma gelmemeside benim şansımBurada sayılan hemen hemen tüm programları kurdum,telefon birkere bile donmadı ve reset vs hiç bir şeyde atmadım.Dokunmatik hassasiyeti iyi sayılır arada takılmalar oluyor.

Şimdilik gördüğüm tek sıkıntı zil sesi az çıkıyor,inceledikçe bakalım daha neler çıkacak...

zil sesi için gerekli ayarlamaları yaparsanız, sesin daha yüksek çıktğığnı göreceksiniz.

Öncelikle yandaki ses tuşlarından sesi sonuna kadar açmanız ve daha sonra profil ayarlarından da zil sesini ayarlamanız, zil sesini istenilen düzeye getirmenize yardımcı olacaktır.

Normalde telefonu çok kurcalamaz ve ne ile geldiyse o şekilde kullanırsanız bir sıkıntısı yok ve gayet yeterli bir telefon. Hatta bence fiyatını fazlasıyla hak eden, iyi bir seçim.

Ama farklı şeyler yüklemek(başka teleonlar için yapılmış programlar), sonrasında tekrar kaldrımak vs telefonda bazı sıkıntılara sebep olabiliyor. Sonuçta bu kadar kurcalamaya her telefonda bazı sistem çakışmaları olabilir.

• Hocam zil sesi için her türlü ayarlamayı yaptım ama yinede ses biraz az çıkıyor ama titreşim canavar gibiikisini bir arada kullanınca pek sıkıntı olmaz.

Telefona alıştıkça dahada hoşuma gitmeye başladı,yanınızda resmen bilgisayar taşıyorsunuz daha ne olsun.Kablolu modem var ama bluetooth üzerinden internete bağlanıyorum,hız iyi sayılır,internet explorerde youtubeden takılarakta olsa video izleyebiliyorum,wifi olsa sanırım daha akıcı olur.Televizyon,ibb trafik ve ntvmsnbc sorunsuz.Yorumlarda opera için çok iyi dediler ama youtube videolarını açmıyor

Dokunmatikte elim alıştıkça ekran üzerinde film olmasına rağmen gayet akıcı.Bencede verilen parayı hakediyor,almak isteyen ereyondaki kampanyayı kaçırmasın derim...

• yardıımm!!!!!arkadaşlar bende dün bi tane w2 aldım.Ancak türkçe kurulum yaptıktan sonra ana menüye giremiyorum.Acaba bu sorunu nasıl halledebilirim.Hard reset yapmayı denedim ancak bi türlü olmuyor.Ses açma tuşu ardından cevaplama yani yeşil tuş ve kapama açma tuşlarına aynı anda bastığım halde hard reset atmayı beceremedim.
  • kapalıyken yap hard reseti :)
  • quote:

Hocam zil sesi için her türlü ayarlamayı yaptım ama yinede ses biraz az çıkıyor ama titreşim canavar gibiikisini bir arada kullanınca pek sıkıntı olmaz.

Telefona alıştıkça dahada hoşuma gitmeye başladı,yanınızda resmen bilgisayar taşıyorsunuz daha ne olsun.Kablolu modem var ama bluetooth üzerinden internete bağlanıyorum,hız iyi sayılır,internet explorerde youtubeden takılarakta olsa video izleyebiliyorum,wifi olsa sanırım daha akıcı olur.Televizyon,ibb trafik ve ntvmsnbc sorunsuz.Yorumlarda opera için çok iyi dediler ama youtube videolarını açmıyor

Dokunmatikte elim alıştıkça ekran üzerinde film olmasına rağmen gayet akıcı.Bencede verilen parayı hakediyor,almak isteyen ereyondaki kampanyayı kaçırmasın derim...

telefonda wifi var :) sanırım wifi kullansam gibisinden bişey demek istediniz :)
    Televizyon,ibb trafik ve ntvmsnbc sorunsuz. bunları ben bilmiyorum :) onları nerden yapıyosunuz?? opera gerçekten iyi ama evet youtube da video izlerken sorun var. izlenmiyo video. diğer arkadaşların önerdiği bi uygulama vardı "uZard Web" olması lazım onda video izleniyodu. onu deneyebilirsiniz.. ie8 gibi bi uygulama bulmuştum bi forumda ondan da izleniyodu snaırım ama emin değilim.

quote:

Orijinalden alıntı: hakan501

yardıımm!!!!!arkadaşlar bende dün bi tane w2 aldım.Ancak türkçe kurulum yaptıktan sonra ana menüye giremiyorum.Acaba bu sorunu nasıl halledebilirim.Hard reset yapmayı denedim ancak bi türlü olmuyor.Ses açma tuşu ardından cevaplama yani yeşil tuş ve kapama açma tuşlarına aynı anda bastığım halde hard reset atmayı beceremedim.

türkçe kurulumu hafıza kartına değil telefona yaparsanız bi sorun olmuyo. bende hard reset yapamamıştım sonrada telefonu pc ye bağladım ordan mobility center gibi bi uygulama ile pc üzeriden telefona kurulu bikaç program kaldırdım ve düzeldi sonrasında menüye girdi bende ordan fabrika ayarlarına döndürdüm. bu şekilde yapabilirsiniz sanırım.

• youtube için kendi programını indirip kurarsanız sorunsuz şekilde videoları izleyebilirsiniz.
    Hem kendi menüsü olduğundan, çok daha verimli ve hızlı kullanabilirsiniz.

"YouTube for Windows Mobile 2.2.6" diye aratırsanız bulursunuz. Eğer 2.2.6 başarılı olmazsa daha eski versyonunu deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 5 Ağustos 2011; 12:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: £L£SSAR

quote:

Hocam zil sesi için her türlü ayarlamayı yaptım ama yinede ses biraz az çıkıyor ama titreşim canavar gibiikisini bir arada kullanınca pek sıkıntı olmaz.

telefonda wifi var :) sanırım wifi kullansam gibisinden bişey demek istediniz :)
    Televizyon,ibb trafik ve ntvmsnbc sorunsuz. bunları ben bilmiyorum :) onları nerden yapıyosunuz?? opera gerçekten iyi ama evet youtube da video izlerken sorun var. izlenmiyo video. diğer arkadaşların önerdiği bi uygulama vardı "uZard Web" olması lazım onda video izleniyodu. onu deneyebilirsiniz.. ie8 gibi bi uygulama bulmuştum bi forumda ondan da izleniyodu snaırım ama emin değilim.

quote:

Orijinalden alıntı: hakan501

yardıımm!!!!!arkadaşlar bende dün bi tane w2 aldım.Ancak türkçe kurulum yaptıktan sonra ana menüye giremiyorum.Acaba bu sorunu nasıl halledebilirim.Hard reset yapmayı denedim ancak bi türlü olmuyor.Ses açma tuşu ardından cevaplama yani yeşil tuş ve kapama açma tuşlarına aynı anda bastığım halde hard reset atmayı beceremedim.

türkçe kurulumu hafıza kartına değil telefona yaparsanız bi sorun olmuyo. bende hard reset yapamamıştım sonrada telefonu pc ye bağladım ordan mobility center gibi bi uygulama ile pc üzeriden telefona kurulu bikaç program kaldırdım ve düzeldi sonrasında menüye girdi bende ordan fabrika ayarlarına döndürdüm. bu şekilde yapabilirsiniz sanırım.

Telefonda wifi olduğunu biliyorum hocam benim modem kablolu onu demek istedim

Aşağıdaki linkte sorunsuz olarak kullandığım programları veriyorum,program klasörünü rardan çıkarıp direk hafıza kartına atın(Program klasörünün içindekileri rardan çıkarmayın,ben ilk olarak öyle yaptım çalışmamıştı,niye olmuyor diye iki saat uğraşmıştım)

HTC ve Swype qwerty klavye
    İBB trafik
    NTVmsnbc
    java emulator(Oyunları açıyor ama dokunmatik olmayınca hiç bir işe yaramıyor,dokunmatik java oyun lazım,bulan link verirse iyi olur)
    Pdf dosya açıcı
    Adobe flash lite ve player
    Clear temp
    Spb mobil shell 3.5.3
    Spb TV
    GM Radyo

http://hotfile.com/dl/125937814/db77021/PROGRAM.rar.html

veya

http://uploading.com/files/d5c53418/PROGRAM.rar/

• Activesync ile bağlantıda sorun var. bilgisayar bazan tanıyor daha sonra "not connected" diyor bazan takınca usb den hiç tanımıyor. başka bilgisayarlarda da denedim aynı sonuç. servise göndersemmi acaba.
  • ewet arkadaşlar telefon kapalıyken hard reset olayına girişmek gerekiyomuş :) Şimdi ki sorum ise şu olacak wifi ayarlarını nasıl yapıcaz.Telefonun üst bölgesinde yer alan sekmeden wireless manager kısmına girdiğimde fly mode, phone, wifi, bluetooht kısımlarının on/off olayına cihaz izin vermiyor.
  • @MBUĞRA
    aynen youtube programı çok kullanışlı ama tarayıcı özelliği yok. o özelliği de olsa tadından yenmez

@ulusalonur
    biliyosanız sorun yok verdiğiniz tv ve radyo programları internetten mi çalışıyo? HTC ve Swype qwerty klavyelerin türkçe özelliği var mı? özellikle swype ın? çok kullanışlı

@koc000
    bağlandıktan sonra bende de bağlantı kopuyodu sonra telefona takılı olan yeri söküp tekrar takıyodum ve düzeliyodu, sorun kalmıyodu. sorunumuz aynı mı bilmiyorum ama aynıysa ilk takıştan sonra bişeyler kopyalamaya çalışınca yavaş kopyalıyo ve bi süre sonra kopyalanamıyor diyo. ardından telefona takılı olan yerdeki kabloyu çıkarıp yeniden takarsanız daha hızlı kopyalıyo ve bağlantı kopmuyo. yani bende bu şekildeydi. aynısını deneyebilirsiniz.

@hakan501
    cihaz izin verir normalde. sanırım kaydırmak yerine tıklayıp açmaya çalışıyosunuz. kaydırarak açmayı bi deneyin. yani kapalıdan açığa doğru sürükleyin ordaki şeyi normali bu şekilde..

• çok teşekkürler elessar yardımın için Peki wifi yi aktif hale getirdekten sonra internete girmeye çalıştığımda network log on sayfası çıkıyor burda da kullanıcı paralo ve domain kısımları var .Bunların ayarını nasıl yapmalayım
  • valla ortamda kablosuz bi ağ varsa direk göstermesi lazım size. siz kablosuz ağı açıp az bekleyin yeter. diğer kısımlara girdiğinizde sanırım daha gelişmiş ayarlar var. şuan telefon bende değil. diğer arkadaşlar o ayaları anlatabilir sanırım
  • @ELESSAR

Hocam radyo zaten telefonun kendi radyosu yazılım desteği ile geliyor,diğerleri evet internetten yayın.

http://www.umnet.com/phone/4479-General_Mobile_W2

Yukarıdaki sitede telefon ile ilgili her uygulama mevcut

Benim telefonun ekranı arada sellektör yapıyor normalmidir yoksa bir problemin işaretimi?

Elinde youtube izleme programının son sürümü olan upload edebilir yada link verebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 6 Ağustos 2011; 16:28:47 >
  • hmm tamam gm radyonun açılımını hiç düşünmedim ayrı bi radyo sandım bende de oluyodu o sellektör olayı. genelde oluyodu ama arasıra olmuyodu sanki. bende bilmiyorum normal mi. değil gibi geliyo bana..

youtube player uygulaması için cepten
    m.youtube.com.tr/app

yada web tabanlı sürüm için

m.youtube.com.tr

adreslerine girebilirmişiz google dan aldım.
    http://www.google.com/mobile/youtube/

yani büyük ihtimalle en son versiyonu ordan indirebiliriz

• Denedim olmuyor,bende başka versiyon var sorunsuz çalışıyor hiç takılmada yok ama son versiyonu indirsek daha iyi olurdu.

2 satranç,tavla,sudoku,trafik,fifa 2006 ve zeka oyunu tavsiye ederim,rardan çıkarıp direk hafıza kartına atın

http://hotfile.com/dl/126120841/30ea52f/OYUN.rar.html
  • http://www.wupload.com/file/39858827/iGo8.v8.3.4.142975.rar

Bugün yukarıdaki linkteki igo8 i kurup balkonda deneme yaptım.Yorumlarda balkona değil açık alana çıkın 10-15 dakika içerisinde uyduları bulur deniliyordu.

Belki inanmayacaksınız ama balkonda olmama rağmen programı çalıştırmamdan itibaren 63 saniyede uyduları bulup koordinat zaman vs. verileri ekrana yazmaya başladı.Uydu menüsünden harita menüsüne dönüp doğru buldumu diye baktım evet balkondan 10 metre ilerdeki sokağı gösteriyordu.

Ayar olarakta ayarlara girin,sağ ok ile devam edin gps tıklayın;gps etkin işaretleyin,bağlantı noktasını 3 ve veri hızını 57600 olarak ayarlayın tamamdır.

Telefona ilk sim kart taktığımda telefonun operatör ayarlarının kurulmasına izin vermemiştim,böylelikle olası internete vs bağlanma veri alma durumlarının önüne geçtim.Yinede emin olmak için Ayarlar/Sistem/Device info'dan gprs trafiğine bakabilirsiniz...

• ben igoyu kullandım aynı ayalarda ama sadece 25. uyduyu bulabildim. telefon elime geçince tekrar bakıcam. köyde bulmayı denedim 1 uydu buldu bide merkezde deniycem bakalım ne farkı olacak. ve 63 saniye çok az bi zaman şanslısınız sanırım
  • Az önce karanlık basınca yine denedim bu seferde 58 saniyede buldu.Gece olduğunu cihaz algılıyor ve harita gece moduna geçiyor.Ses olayınıda yeni gördüm hatun yolu tarif ediyor
  • Turkcell hat kullanıyorum ve çekim kalitesi berbat, Nişantaşının göbeğinde çekmiyor, çekiyor gibi görünmesine rağmen arayanlar ulaşamıyor, sizde nasıl ve çekim gücünü arttırabilecek trickler biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.