Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde böyle olmamalı. wireless e bağlıyken bütün internetle olan işini wireless üzerinden yapmalı. az önce modeme bağlanıp hava durumunu güncelle dedim ve wireless den bağlandı. siz bağlanmadan mı deniyosunuz acaba??
  • Arka plan ışığı hiç bir işlem yapmadıktan sonra çok geç sönüyor. Ayarlara baktım en az 1 dk var. Bu çok uzun bir süre değil mi?
  • evet biraz fazla bi süre sanırım. program vardır belki ama ben o iş için harici bi program kullanmıyorum.
  • £L£SSAR yardımların için teşekkürler google maps ı kurudm internet vireless la nete bağlıyken muazzam ama uydu bağlantısıyla kötü buldum navigasyon tatmin etmedi beni açıkçası..
  • @mrtksm
    önemli değil internete edge olarak bağlandığından öyle bi sorun var evet. 3g yok. telefonda en büyük eksik bu sanırım. google maps ile gps uydusuna bağlanabildiniz mi? google maps gerçekten güzel bi uygulama ama uyduya bağlanıp deneme şansım olamadı bi türlü..
  • Batarya konusunda son gelişmeler neler? Telefonu kullanmadım 5-6 saat batarya %10 anca azaldı. %45ti yattığımda uyandığımda telefonun kapalı olduğunu gördüm. Açmaya çalıştım açılmadı. Sarja takıp açtım sarj %40 görünüyordu; neyse dedim dolana kadar sarj ettim. Sarjtan çıkarıp 2-3 dk bir oyun açtım ki, oynamadım bile, şarj %80e düştü. Nedir bu yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metnky -- 25 Ağustos 2011; 20:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metnky

Batarya konusunda son gelişmeler neler? Telefonu kullanmadım 5-6 saat batarya %10 anca azaldı. %45ti yattığımda uyandığımda telefonun kapalı olduğunu gördüm. Açmaya çalıştım açılmadı. Sarja takıp açtım sarj %40 görünüyordu; neyse dedim dolana kadar sarj ettim. Sarjtan çıkarıp 2-3 dk bir oyun açtım ki, oynamadım bile, şarj %80e düştü. Nedir bu yav.

Ne zaman almıştınız telefonu?
  • bende geçen şarja taktım ve çok kısa sürede %40 dan %80 e yükseldiğini gördüm. neyse bu kadar yeter deyip çıkardım ve yolda şarja bi daha baktığımda %50 filandı. bazen de oyuna girip çıktığınızda bataryayı düşük gösteriyo ve telefonu kapatıp açınca düzeliyo.. batarya konusunda bi tuhaflık var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

Orijinalden alıntı: metnky

Batarya konusunda son gelişmeler neler? Telefonu kullanmadım 5-6 saat batarya %10 anca azaldı. %45ti yattığımda uyandığımda telefonun kapalı olduğunu gördüm. Açmaya çalıştım açılmadı. Sarja takıp açtım sarj %40 görünüyordu; neyse dedim dolana kadar sarj ettim. Sarjtan çıkarıp 2-3 dk bir oyun açtım ki, oynamadım bile, şarj %80e düştü. Nedir bu yav.

Ne zaman almıştınız telefonu?

Pazartesi günü elime geçti telefon. Şarjını bitirip 10 saat şarjda tutmuştum klavuzda yazdığı gibi. Bugün 3. kez şarj ettim, 5-6 saat anca oldu, şu an yine %40 olmuş. :/

• 1 Hafta 10 gün bekleyin bence performans için.
  • @£L£SSAR
    bağlanıyor fakat yaklaşık 3500 metre sapma ile :)
  • şebeke üzerinden bağlanıyo olmasın bende o 3500 değerini hatırlıyorum ve şebeke üzerindendi sanırım o
  • ha sen gprs den diyosun o zaman? ya ben zırt pırt bağlanıo diye gprs ayarlarını bozdum bilerek
  • evet gprs. yani gprs den bağlanıyo sanırım o gogle maps. gps e bağlanıp yerini tam bulsa o harika olur. ben hatsız deneyince google maps çalımıyo. hatlı deneyince de 3500m sapma da bende oluyo.
  • arkadaslar telefonda baslat menüsü ile giriş yapamıyorum. telefona hard reset atmak istiyorum. daha önce arkadasın biri anlatmıs ama pek acıklayıcı değil sol ses tuşu kapama tuşu ve ardından cevaplama ve reddetme tuşlarına basın demiş. bilen varsa ayrıntılı güzel bir sekilde anlatırsa sevinirim. bir de bu hard reset tel kapalı iken mi yapılır?
  • bende yapamamıştım ama çözümparktan bi yazı buldum. sana veriyorum sen bir bak. umarım olur. ben denemedim. çok fazla program kurulu

quote:

telefonun ses açma ve kapama tuşlarının üst ses açma tuşu basılı tutarken aynı anda yeşil olan tuşu basık tutuyoruz ve telefonu açma butonunu basıyoruz üçünü basık tutuyoruz ve beyaz bir ekran geliyor sonrası işlemimiz tamamdır. windows mobile 6.5 miz tekrar fabrika ayarlarına dönmüş oluyor kolay gelsin....

edit: telefonun kapalı olması gerektiğini duymuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinv26 -- 28 Ağustos 2011; 19:05:47 >
  • evet tel açıkken olmuyor kapalı olacak.
  • ereyonda bitmiş telefon. yakınlarımdan ikisine alıcaktım bitmiş. umarım gelir ve geldiğinde aynı fiyattan satılır umarım..
  • Dostum ben satabilirim istersen. Zaten LG Optimus Blackim var ikinci hattımda olmamasına rağmen ucuza bulduğum için W2'yi aldım. Telefon gayet temiz aldığım fiyata verebilirim. Tabi satmasam da durabilir
  • teşekkür ederim ereyondan biraz haber bekliycem. bayram sonunda gelirse alıcam. gelmezse ve illa bu telefonu isterlerse sana ulaşırım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.