Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea hat kullanıyorum ve bende Pendik'in göbeğindeyim full,arayanlarda hiç uluşılamıyor demediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkelium

Turkcell hat kullanıyorum ve çekim kalitesi berbat, Nişantaşının göbeğinde çekmiyor, çekiyor gibi görünmesine rağmen arayanlar ulaşamıyor, sizde nasıl ve çekim gücünü arttırabilecek trickler biliyor musunuz?

bu sorun sanırım hattınız ile ilgili değil. Zira benim hattım avea olmasına karşın, sinyal gücü full gösterirken malesef bazen hattıma ulaşılamıyor. O anda ben arama yapmak istersem nurmayı çevirir gibi yapıp biraz bekledikten sonra " arama sonlandırıdı" diye telefonu kapatıyor.

Üst üste 10/15 kez arama yapmaya çalışınca bazen arama başarılı oluyor. Telefonu kapatıp açarsanız çok kısa bir süre için sorun çözülmüş oluyor.
    Bu problemi genelde akşam 18:00 - 01:00 arası yapmasından dolayı bulunduğum yerdeki baz istasyondaki yoğunluktan dolayı oluyor diye tahmin ediyordum.
    Sanırım bu durumlarda telefon baz istasyonu ile başarılı şekilde iletişimde kalamıyor. Daha önce wi-fi arızasında dolayı değiştirdiğim GM W2 " de de aynı problem vardı. Aynı saatlerde hattımı başka telefona takarsam herhangibir sorun gözükmüyor.

Telefon açık ve tam çekerken insanların size ulaşamamsı yada siz arama yapacağınız zaman telefonu asıl amacı dogrultusunda kullanamamak moral bozuyor.

Benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.

• Androidli telefonum olmasına rağmen bu telefonun bu kadar özelliğe rağmen geçen yıl 400 tlden bile iyi f /p oranı verilirken şimdi sıfır 200 tl olması ve sahibinden.com sitesinde sıfıra yakın cihazı daha makul fiyata bulmam nedeniyle aldım. Haftaya elime geçer. Sonra tüm mesajları okuyacağım. wm deneyimim hiç yok bakalım nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 23 Ağustos 2011; 22:25:42 >
  • Hayırlı olsun cihaz temiz görünüyor

Telefon çok iyi,3g hariç yok yok,3g yide kullanan yok olsa ne olur olmasa ne olur

Önceki sayfalarda verdiğim programları kur,telefon daha bir güzel oluyor...
  • şu igo8 e bi ısınamadım farklı bi navigasyon programı öneriniz varmı
  • Türkçeleştirdikten sonra Başlat menüsü dondu. Sayfa 2 de starfish30 isimli üyenin dediklerini yapmaya çalıştım ama şu cümleyi anlamadım.

"Telefonu data kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz ve x-plorer programını setup.exe ile data kablosu üzerinden pc’den kuruyoruz. "

Birisi bu cümleyi daha iyi anlatabilir mi, çok yabancıyım da bu wmye.
  • tükçeleştirirken kurulumu telefona yapın hafıza kartına değil. başlattaki donma sorunu ondan oluyo.. tr yama kurmuşsunuz eğer format atabilirseniz atın. sonra 2. kez yamayı kurarken hafıza kartını değil telefon hafızasını seçin.. o zaman sorun olmamalı..
  • Telefonu alalı iki gün oldu. İndirimden (kargo dahil 12 taksit 203tl) yararlanmak istedim özellikleri etkilemişti çünkü. Şimdi türlü türlü sorunlar yaşıyorum. En basiti tuş kilidinin kapandıktan sonra slide yazısının cıkmaması. yani o saat ekranı kalıyor slide yazısı olan ekran gelmiyor; ekranın alt kısmında bir cm kadarı anca geliyor. bataryayı çıkarıp takmak çözmedi tuş kilidi kapandıktan sonra açamıyorum...
  • @metnky
    o aslında sorun değil. tuş kilidi kapanınca telefonla birlikte gelen sbp shell yada onun gibi bi uygulama var o devreye giriyo. tuşları kilitledikten sonra açmak için en alttaki o küçük kısma tıklarsan kaydırma ekranı gelir. kaydırma ekranında da en üstte küçük bi alan var oraya tıklarsan o uygulama ekran koruyucusu geri gelir. bende şuan sbp nin yeni bir sürümü var ve tuşları kilitleyince o ekran gelmiyo.. aslında ben kilit kullanmıyorum genelde. üstteki kapama tuşuna basınca beklemeye alıyo ve ışıkları söndürüyo. hiç bir tuşla aktif edemiyosun. açıcak zaman gene üstteki açma tuşuna basıp çekiyosun. bence daha güzel bi yöntem.

@mrtksm
    google maps var çok güzel. bildiğin google maps üstelik gps özelliği de var ama bende uydu bulmada sorun var o yüzden programı çok kullanamadım. yükleyin eğer uydu bulabilirseniz işe yarar bi program. hatta bence en güzeli alttaki linkten en alttan windows kısmından indirebilmeniz lazım..
    http://www.google.com/mobile/maps/

• Bende telefonu yeni alan biri olarak , şu an gerçekten ihtiyaç duyuyoruz acil desteğe. sbp shellin yeni sürümünü nerden indirebiliriz. indirdik diyelim nereye atıp nasıl kuracağz?
  • buradan önceki mesajlara bakın tam yerini bilemiyorum ama programı veren arkadaşlar olmuştu. burdan bulamasanız bile internette sbp mobile shell 3.5 gibi aratırsanız programı bulursunuz. şuan tam hatırlamıyorum kırık mı kullanıyorum. ben upload edeyim diycektim ama pc de yok program ve evde değilim diyebilirim yani ara kablosu yanımda değil. üstteki mesajlarda vardı hatırlıyorum. bakarsanız sanırım oralardan bulabilirsiniz

kurmak için ara kablosunu bilgisayarınıza bağladığınızda bilgisayarıma girdiğinizde telefonunuzun simgesini görmeniz lazım. ordan açıp telefon ve hafıza kartınızın içinde gezebilirsiniz. programı indirin ve sağ tıklayıp gönder dedikten sonra telefonunuzu seçin yada telefonunuzun bilgisayarımda görünen simgesine çift tıklayıp girin. ardından programı telefonunuza sürükleyin. telefon hafızasına atamayabilirsiniz. hafıza kartına atın. atma işlemi bittikten sonra telefonun menüsünden dosya yöneticisini bulun ve hafıza kartına girip attığınız programı çalıştırın. kurulum zaten basit. bi sorun yaşayacağınızı sanmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: £L£SSAR

buradan önceki mesajlara bakın tam yerini bilemiyorum ama programı veren arkadaşlar olmuştu. burdan bulamasanız bile internette sbp mobile shell 3.5 gibi aratırsanız programı bulursunuz. şuan tam hatırlamıyorum kırık mı kullanıyorum. ben upload edeyim diycektim ama pc de yok program ve evde değilim diyebilirim yani ara kablosu yanımda değil. üstteki mesajlarda vardı hatırlıyorum. bakarsanız sanırım oralardan bulabilirsiniz

kurmak için ara kablosunu bilgisayarınıza bağladığınızda bilgisayarıma girdiğinizde telefonunuzun simgesini görmeniz lazım. ordan açıp telefon ve hafıza kartınızın içinde gezebilirsiniz. programı indirin ve sağ tıklayıp gönder dedikten sonra telefonunuzu seçin yada telefonunuzun bilgisayarımda görünen simgesine çift tıklayıp girin. ardından programı telefonunuza sürükleyin. telefon hafızasına atamayabilirsiniz. hafıza kartına atın. atma işlemi bittikten sonra telefonun menüsünden dosya yöneticisini bulun ve hafıza kartına girip attığınız programı çalıştırın. kurulum zaten basit. bi sorun yaşayacağınızı sanmam..

Teşekkürler Elessar, evet yeni yeni wm mantığını çözmeye başlıyorum. Androide göre karmaşık bir yapısı söz konusu. Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim. Demin Fm Radyoyu kurdum ses , kulaklık kalitesi , radyo programının kalitesi hiç güzel değil bence. Yani GM ilk çıkardığında telefonu 400 tl vermeleri kötü olmuş. Zaten ederi bence wmde olsa 200 tl Telefon kalitesi açısından.

• Heeey. Spb shell 3,5 kurdum telefon başka bir boyuta geçti. Süper oldu şimdi gerçekten. Fakat telefonun ışıkları söndüğünde tekrar harekete geçirmek için herhangi bir tuşa basmak yerine illa ki üstteki açma kapama tuşuna mı basmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 23 Ağustos 2011; 22:27:07 >
  • benim ilk windows mobile deneyimimdi ve beğendim aslında. yapabilinen çok şey var. sbp gerçekten güzel bi program. menünüzü oluşturup istediğiniz gibi şekillendiriyosunuz ilerde daha çok alışırsınız
  • Telefonun ışıkları söndüğünde tekrar harekete geçirmek için herhangi bir tuşa basmak yerine illa ki üstteki açma kapama tuşuna mı basmak gerekiyor.
  • Telefon ile ilgili tüm programları önceki sayfada verdim.

Türkçe dil ve radyo hariç hiç bir programı telefon hafızasına kurmayın.

İgo8 navigasyon bence süper,balkonda dahi ortalama 60-90 saniye içinde koordinatları buluyor.

Telefonun ışıkları söndüğünde açmak için açma kapama düğmesi hariç benim bildiğim çözüm yok.
  • öyle olması lazım. ben başka yol bilmiyorum.
  • telefon desteklemiyor dedi telden maps linkiyle indirmeye çalıştığımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtksm -- 24 Ağustos 2011; 13:35:47 >
  • @mrtksm
    telefondan girmeyin. bilgisayardan bu linke girip en alta gelin. ordan windows yazan kısımdan binary indir yazan yere tıklayıp pc ye indirin. ardından indirdiğiniz o programı telefona atın ve telefonun dosya yöneticisinden programı kurun..
  • Hava durumunu güncellerken wifi olduğu halde gprsden güncellemeye çalışıyor nasıl düzeltebilriz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.