Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
436
Cevap
3
Favori
60.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert107

arkadaşlar yükledigim klavye programlarını neden kullanamıyorum aktifleşmiyorlar ?

yazarken altta klavye resmine basılı tut yüklediğin klavyenin ismi çıkar ona tıkla aktif olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rex7

quote:

Orijinalden alıntı: mert107

arkadaşlar yükledigim klavye programlarını neden kullanamıyorum aktifleşmiyorlar ?

yazarken altta klavye resmine basılı tut yüklediğin klavyenin ismi çıkar ona tıkla aktif olur

tşk ben neden akıl edemiyorum bunlar ya :(
  • telefonda hücresel yayınları açamadım. Nedense kanal numarası giremiyorum.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler.
  • @mert107

bu programı bi deneyin. bende çalışıyor. aktifleşme derken ne dediğinizi tam anlamadım.
    http://www.multiupload.com/C8Z5V1XWX5

bende bişey sormak istiyorum. daha önce hiç bi ürünümü garantiye göndermedim. şimdi gps sorunundan dolayı garantiye göndermeyi düşünüyorum. genccell e ulaşamıyorum. sadece genccell e mi gönderebilirim yoksa başka yerlerde de yapılabilir mi?? hemde garantiye göndeririken garanti belgesi ve fatura göndermeniz gerekli demişler. ben sorunumu nasıl bildiricem?
  • Telefonu bizde yeni aldık hayırlısı bakalım daha önce benq p51 kullandım bu onun yanında f16 gibi duruyo ama daha bugün elime geçti bütün sayfaya göz attım opera dan memnun gibi millet bide gördüğüm kadarıyla sbp 3.5 kurmuş herkes :D deniycem... bi de radyoyu ama şı-unlarıda söyliyim arkadaşlar wifi ısınma yaparsa pda da normal görün aşırısını değil tabi bataryayı da demiyorum. sadece wifi bir de bütün pda larda ses azlığı sorunu var gördüğüm kadarıyla windows işletim sistemi olanlarda bir de kamera çok iyi olmayabilir ama bana sorarsanız benq p51 e göre gayet iyi denemek lazım

• telefonu beğenirsiniz umarım. ben eksik olarak ekranı döndürünce yavaş dönmesini görüyorum ama çok sorun değil. ısınma sorunu sadece bu telefona has değil başka cihazlarda da olduğunu duydum bu sorunun. ısınma biraz da elde tutunca oluyo gibime de geliyo. yoksa pek bi sorununun olduğu söylenemez. sonra operayı kesinlikle tavsiye ederim. gerçekten opera güzel işler yapıyo mobilde. çoklu sekme olsun özelleştirilebilme olsun çok hoş... hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • yanlız hocam 6.5 in setup dosyasını bulamadım bugün ilk sıkıntısıyı yön tuşlarında verdi işlemiyordu. fabrika ayarlarına geri döndürünce düzeldi. bi de bana tavsiye edebileceğiniz e book varmı benq da chm ebook kullanıyodum ama bunda olmadı aynı program bilgisi olan var mı?
  • 6.5 setup dosyası derken?? neyin setup dosyası? yön tuşlarındaki sorunu arasıra bende de yapıyo ama biraz bekletince yada kapatıp açınca çözülüyo. ebook dediğiniz şeyin uzantısı pdf mi? öyleyse adobe reader filan var ama değilse başka bulunabilir. hiç aramadım ben.. başka telefonda kullandğın programı qvga olarak ararsanız ve wm 6.5 olarak ararsanız sanırım bulabilirsiniz.. ben o şekilde bulabiliyodum.

bulamadığınız şey opera mı? öyleyse(bende setup var ama nerden indirdim bulamadım. setup u upload ettim...);
    http://www.multiupload.com/FXFHDFU85S
  • beyler igo8 navigasyon'u kullanamıyorum bi türlü küçük çekmeceden başka yer göstermiyor sebebi nedir ?
    ilk defa navi kullanıyorum ayarı varmı ne yapılması gerekiyor ilk başta.
  • mert; bende de bunun gibi bi sorun var sanırım gps çalışmıyo. yeni aldıysan değiştirmeni tavsiye ederim. bende de istanbulu gösteriyo durmadan. değiştiricektim ama 7 günmüş değiştirme süresi. garantiye de göndericem ama ulaşamıyorum genccell e.. bakıcam bi çaresine artık..
  • arkadaslar operayı nasıl kurdunuz ben kuramadım bi yardımcı olurmusunuz
  • @shooter14
    operanın telefondan kurulması için bir cab dosyası olması lazım. o cab dosyasını kablo ile telefona at ve dosya yöneticisinden cab dosyasını çalıştır. kurulması lazım..
  • size bir sorum olacak,
    tkm yoğunluk haritasını görebiliormusunuz, denermisiniz acaba
  • ben hiç bişey göremiyorum :) garantiye göndericem sonunda ulaştım adamlara ama bakalım çözebilicekler mi sorunu. olmadı bikaç kere gönderirim onlarda aynı sorundan yenisini gönderirler :) umarım o olay hala devam ediyodur :)
  • Ok !
    bakalım bekleyelim senin duruma göre bende gönderebilirim...
    Birde gps'in çalışmadıgını nasıl anlarız ?
    google map'de bulungum yeri bulabiliyor mesela...
  • igo 8 de sadece haritayı görebiliyorum. uydu bulundu diyo ama hiç bi uydu görünmüyo. diğer programlarla da denedim ama hiç bağlanamadım uyduya. uyduya bağlandı desede bağlanmıyo. konumumu göremiyorum. igo 8 le filan yerimi bildirmeli yada bağlı olduğu uyduların sayısını ve çekme miktarını göstermeli ama hiç bi uydu ve çekim miktarı görünmüyo..
  • arkadaşlar ben de ereyondan bugün itibarı ile cihazı aldım. Türkçe kurulumu da yaptım. Bakalım neler ekleyebileceğiz ve bir sorunla karşılaşacak mıyız??..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaninkilici -- 14 Temmuz 2011; 14:57:24 >
  • yok hocam ebbok derken html olarak kaydedilmiş kitaplar var ya mesela onlar için setup derken de hard resette kullanılanı katediyorum.
  • igo daki sıkıntı bende de var galiba kullanmayı bilmiyoruz haa nedersiniz
  • ben dün route 66'yı aktif hale getirdim ancak 10-15 dakika beklememe rağmen konum saptayamadı. Acaba yanlış bişey mi yapıyorum?? Navigasyon için adım adım yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir??
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.