Şimdi Ara

General Mobile şikayetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir konu açma gereği duydum çünkü GMnin yaptıkları artık gına getirdi.
    Ucuz telefon diyerek piyasaya sürdüğü telefonlar ile göz boyadı ve bunun ekmeğini ileride getireceği cihazlarda yiyecek.
    Aslında bu işe tarafsız (!) forum editörleri de sağ olsun yardımcı oldu.İlk türk firma tarzında olabilir ben de öyle düşündüm başta ancak ne açtığımız ne de pm ile ilettiğimiz şeyler hiç kullanıcılara aktarılmadı ve bu firma Türk falan değil ne yapılan mallar Türkler tarafından yapılıyor ne de satılan telefonların parası Türklerin cebine giriyor.

Gm'nin yaptıklarını listeleyecek olursak.
    İlk partide IPS dediği ekranı telefon tutulunca çok daha kalitesiz bir ekranla piyasaya sürmesi.
    Malzemeden kesinlikle kısma var telefonun ekranı ile sorun yaşamayan kalmadı beyaz nokta yeşil nokta pembe nokta garanti yollarında çürüdü zaten telefonlar.
    Şarj soketini herkes biliyor zaten zamanında çok sıkıntı çekildiğini.
    Ve son olarak güncelleme.Tamamen Türk yazılımcı arkadaşlarla çalışıldığı belirtiliyor ancak son güncellemede ingilizce detaylar gözden kaçmadı hatta forumda arkadaşlar paylaştı.

Sürekli editörlerle röportaj yapıp biz forumdan fikir alıyoruz dediler Gmd2 şöyle olacak böyle olacak diye vaadlerde bulundular.Gm d2-elite serisinde patlama olacaktır ancak eninde sonunda patlak verecektir.Ben böyle bir politikayı yanlış buluyorum kimse kusura bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 9 Mart 2014; 20:48:20 >

• Aynen katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla ilgili hiç bir sorunum yok ama dediklerinde haklısın; özellikle ekran ve şarj soketi konusunda
  • üsluba dikkat edin bir de dava ile uğraşmayın derim

• inexo kullanıcısına yanıt
    Açılacak bir dava varsa eğer ips yazan ekranın tft çıkmasına olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 5 Mart 2014; 2:53:54 >
  • haklısınız son güncellemeyi yapmadım bile

• Size katiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer112 -- 5 Mart 2014; 3:00:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çökmüş General Mobile E-tab4
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun inceligide yalan 7,60 olması gereken ölçü 8 mm geliyor...

• ucuz etin yahnisi yavan olur
  • Sonuna kadar katiliyorum.
    Bu aldigim Discovery ilk ve son olacak.

Insanlari kandirarak kisa sureli adimlar atilir
    Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar misali aksam oldu yatsiyi bekliyoruz.

Artik GM diye bir markayi markadan saymiyorum.
    Muzaffer bey twitterdan ordan burdan forumdan sunu yapiyoruz sunu test ediyoruz diyor.

Kisacasi yapilan
    Muzaffer bey bir çinli bayanla evleniyor
    Cocugu siyahi doguyor ve babasi benim ben yaptim havasindan gecilmiyor .

Simdi sormak istedigim bukadar erteleme sirf gionee firmasini beklemek icinmiydi.
    Komik rezalet ve musteri kandirmadan ote gidemez
    Dedigin gibi Elite ve bu guncellemede olan olaylar yuzunden aksam oldu yatsiyi bekliyoruz.

• En iyisi elitin yerine nexus 5 veya g2 almak çünkü gm elitinde içine eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia90 -- 5 Mart 2014; 10:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Açılacak bir dava varsa eğer ips yazan ekranın tft çıkmasına olmalıdır.

Aynen açılacak bi dava varsa onu biz açmalıyız
  • Bir sorunum yok cihazımda ama yazılanlara katılıyorum.Ya da Muzaffer Bey'i firma doğru bilgilendir miyor mu ne yapıyorsa adamın dediği hiç bir şey tutmuyor.

• Allah tan bir Türk firması bir ürün çıkardı ve başarılı oldu discovery olmasaydı Türkiye ye ucuz ve kaliteli telefonlar daha geç gelecekti ve sen ben 200 lirafazla verip s3 mini alacaktık. Her üründe sorunlar olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz ağacı -- 5 Mart 2014; 18:23:33 >
  • Tamamen katılıyorum yazılanlara.
  • Katılıyorum, eğer GM alternatifi firmalar türerse GM nin bu tür saçmalıkları bırakacağını da belirtmeliyim. Ancak editörlerin kesinlikle objektif olduğuna inanıyorum. Eminim ekran ve soket konusunda bilgiye sahip olsalardı, bizi de bilinçlendirirlerdi.
  • bu Türk firması ürün mürün çıkarmadı, çindeki hazır ürünü aldı üstüne ismini yazdırdı buraya getirdi hepsi bundan ibaret. millet hala damardan girmeye çalışıyor, milli müdafayı savunur gibi savunmayın şu firmayı. gider ar-ge'si ile malzemesi ile montajı ile hepsini burda üretir yapar ondan sonra Türk malı dersiniz.
  • Tüm dediklerine katılıyorum özellikle Şarj Soketi konusunda çok çok haklısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: $developer;

ucuz etin yahnisi yavan olur

+1907 . İnsanlar boşuna 1.500 TL lik telefon almıyorlar . Ucuz mal böyle olur haliyle
  • Abartıyorsunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.