Şimdi Ara

general mobile iğrençliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sabırsızlıkla beklediğimiz General Mobile discovery2+ telefonunu aldığım için çok pişmanım ocak ayının başında aldığım telefonu 4 ayda 6 7 kere garantiye göndermek zorunda kaldım sürekli bir sıkıntı çıkıyor ve telefonun değişmesini talep ettiğimde sürekli bahana örnek: mekanik değişim olacakmış falan filan arkadaş biz keyif olsun diye yollamıyoruz servise. Başlıca çektiğim sıkıntılar dokunmatik berbat şarj olurken sürekli hata veriyor alt çıtasının kendiliğinden çatlaması v. s. Türk firması diye aldık gerçekten tam Türk işi çıktı kime tutturursam onun elinde kalsın mantığı. Ve sabırla yazmak istemedim artık bi yere kadar herkesi uyarıyorum alırken iki hatta 4 5 kere düşünün. +++++ dm atın her sorunuza cvp atım

Ondan sonra telefonun aldım kutudan çıkan kulaklık orijinal çıkmadı düşünebiliyor musunuz zar zor onu da değiştirdiler. Gerçekten kullanıcıyım iletişime geçmek isteyen dm atısın

• General mobile pişmanlıktır.

2 arkadaşımda gmd2 var dokunmatik o kadar berbat ki adamlar ekran kilidini açamıyor.

Orijinalden alıntı: beckham24

aynen hocam rezil oldum telefonumu hala değiştirmiyorlar her yerden savas açtım mahkemye verceğim.

En güzelini yaparsın.

Orijinalden alıntı: beckham24

Öncelikle sabırsızlıkla beklediğimiz General Mobile discovery2+ telefonunu aldığım için çok pişmanım ocak ayının başında aldığım telefonu 4 ayda 6 7 kere garantiye göndermek zorunda kaldım sürekli bir sıkıntı çıkıyor ve telefonun değişmesini talep ettiğimde sürekli bahana örnek: mekanik değişim olacakmış falan filan arkadaş biz keyif olsun diye yollamıyoruz servise. Başlıca çektiğim sıkıntılar dokunmatik berbat şarj olurken sürekli hata veriyor alt çıtasının kendiliğinden çatlaması v. s. Türk firması diye aldık gerçekten tam Türk işi çıktı kime tutturursam onun elinde kalsın mantığı. Ve sabırla yazmak istemedim artık bi yere kadar herkesi uyarıyorum alırken iki hatta 4 5 kere düşünün. +++++ dm atın her sorunuza cvp atım

Ondan sonra telefonun aldım kutudan çıkan kulaklık orijinal çıkmadı düşünebiliyor musunuz zar zor onu da değiştirdiler. Gerçekten kullanıcıyım iletişime geçmek isteyen dm atısın

araştırmadan almışsın. gm türk markası falan değil. forumda bunu bilmeyten kalmadı.gionee nin t.c şubesi gibi birşey. bende zamanında gmd1 aldım. çok memnun değilim,daha sonra gmd yi babama verip kendime l820 aldım. mağaza hariç gayet memnunum. hız olarak androidi kesinlikle çarpar.

• Telpa varsa bir isin icinde uzak durun g.mobile discovery kullanicisi olarak yaziyorum cihazlarda sarj soketi sorunu ve ekranda sararma ve parlak noktalar olisuyor ama canavarlar uyanik hizli para kazanip dunya markasi olacaklarya kullanici hatasi deyip gonderiyorlar hakkimi helal etmiyorum.. Sn. General mobile ailesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Telpa ile olan durumları anlatayım. Öncelikle Arkadaşın Discovery 1 aldı. Sıkıntısız kullandı halen de kullanıyor. Bataryası bozulmuştu servise yolladı ve yenisini yolladılar... O dandik denilen servis bataryanın yenisini yolladı enteresan...

Kızarkadaşıma discovery1 aldık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorduk ki malum soket arızası bizimde başımıza geldi. Telpa sitesinden vip servis formunu dolrdurum yolladım servise salı ellerinde oldu. ÇArşamba öğleden sonra agrıza kaydını girdiler. Perşembe akşam üstü telefonun anakartını değiştirip yolladılar cuma sabah elimdeydi...

Teyzeme Discovery 1 aldık. 15 gün sonra ortadaki sabit tus calısmamaya basladı. Vatandan almıstık verdik vatana 15 -20 gün sonra ( araya bayram girmişti) Telefon değişim olarak gelmiş 0 telefon servisten. O sırada Discovery 2 cıkmıstı. Üzerine farkını koypu discovery 2 alabilirmiyiz dedik olur dediler. Discovery 2 aldık neredeyse 1 yıl olacak cok memnun teyzem sorunsuz sıkıtnısız kullanıyor...

aşağıyada en son servis kaydımı koyuyorum... Discoveryde sorunum cıktı servisiyle hiç sorunum cıkmadı beni yada cevremdekileri hiç madur etmediler. Telpaya çamur atanlar diğer markaları Asus şikayet / samsung şikayet / Iphone Şikayet / sony şikayet / htc şikayet vs vs vs diye google da aratsılar neler cıkıyor...

700 tlye 2 yıl güncellemeleri ilk önce alacak gayet kullanıslı ki dolar bu seviyelerdeyken resmen mükemmel fiyata piyasaya girdiler ve elbet çekemeyenler olacaktır artık onlarada anten kampanyası yapsınlar

general mobile iğrençliği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çökmüş General Mobile E-tab4
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trol belli maşallah paralı asker seni :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.