Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
86
Favori
329.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat oldukça etleyici xiaomi markasını çok seviyorum ui arayüzü güzel ama stok android de iyi

Uzun süre kullanan arkadaşlar cihaz hakkında yorumunuz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gm9 pro nun çift hatlı modeli varmı? Bana çift hatlı lazım, hazır fiyatı inmişken kaçırmadan alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: zupar

4 yillik gm4g mi gömerek 9 proya geçtim. Teknoloji cok gelişmiş 😃 İndirim gelmeseydi poco alacaktim ama oyun oynamiyorum gerek yok 700 tl cepte ve Amoled harika!
    Hocam benimkide 4 yillik 550 tl ye almistim GM 9 Pro güzel fiyat alsam mi diyorum

• İnceleme videolarına bakıyorum acaba yerli üretim diye fanatiklik mı yapıyorlar yoksa gerçekten iyi mı cihaz. Bende Xiaomi modelleri ve bunun arasında kaldım. Ancak bu fiyata düşmesi beni Killandirdi lan acaba telefonda birşey mi var diye :) ancak dxomark tan aldığı puanı hak ediyorsa harbiden alınır. Uzun zamandır kullananlar keşke yardımcı olsa hatta 1 haftalık deneyim bile yeter. Ses olsun kamera olsun.

• Arkadaşlar sevgililer günü kampanyası bitiş tarihi ne zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: sawash35

Nevarmis saf androidin? Gayet güzel hızlı. Yıllarca Samsung arayüzüyle işkence çektirdi kullanıcılarına. Kendi adına konuş illa çiçekli böcekli janjanli bişey isteyen yükler bı luncher keyfine bakar.Önemli olan romun stabil hızlı, işlemci ve ram sömürmeyen,sade bir arayüzü olması.
    +1

• Mevcut fiyatıyla benimde almayı düşündüğüm telefon. Dünden beridir inceleme videolarına bakıyorum. Şuan ki fiyatıyla bence çok iyi donanıma sahip ve iyi bir tercih olacak gibi duruyor. Herhangi bir kronik arızası da yok sanırım. Kullanan arkadaşlar da memnun gibi duruyor.

GCam kurulabiliyor mu telefona ? Sizce almalı mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Mevcut fiyatıyla benimde almayı düşündüğüm telefon. Dünden beridir inceleme videolarına bakıyorum. Şuan ki fiyatıyla bence çok iyi donanıma sahip ve iyi bir tercih olacak gibi duruyor. Herhangi bir kronik arızası da yok sanırım. Kullanan arkadaşlar da memnun gibi duruyor.

GCam kurulabiliyor mu telefona ? Sizce almalı mıyım ?
    GCam kurulabiliyor mu ?

Önemli soru bu. Var mı kuran ve düzgün çalıştıran ?
  • Redmi Note 7, Meizu X8 vs. derken dayanamadım aldım GM 9 Pro'yu. Bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

GCam kurulabiliyor mu ?

Önemli soru bu. Var mı kuran ve düzgün çalıştıran ?

Alıntıları Göster
    Kamerası başarılı bir cihaz neticede gcam ile daha iyi olacaktır tabi kurulabiliyorsa ?
  • Malum cihazın sadece Altın rengi var. Telefon kaplaması üreten firmalar var farklı renk ve desenlerde. Biriyle görüştüm, yeterli talep varsa GM 9 Pro için de kaplama yapabiliriz dediler;
    Instagram hesaplarından farklı modellere bakabilirsiniz:
    www.instagram.com
    Papscover (@papscover) • Instagram fotoğrafları ve videoları
    https://www.instagram.com/papscover/?hl=tr

Şu formu doldurup talep bırakırsanız çok iyi olur arkadaşlar. Madem renk seçeneği yok kendimiz yaratalım renk seçeneklerini
    Talep formu:
    Google Docs
    Hangi telefon modelinin PapsCover'a eklenmesini isterdiniz?
    https://goo.gl/forms/yJyvJgO3Fn5sy49k1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 8 Şubat 2019; 11:30:59 >

• Gcam dediğiniz Google Camera ise şuan kurulmuyor başka bir şey ise bilgi verirseniz deneme yaparım

• tanercskn kullanıcısına yanıt
    Pie güncellemesi ile kurulabilicek deniyordu forumda bir arkadas

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Peki garanti sorun olmuyor mu kaplamada bilgi aldınız mı yada gm teyit ettimi kaplamanın garanti sorun yaratmadigini

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğiniz sticker bu özel bir şey değil. Yani cihazın üzerine yapıştırılıyor. Garantilik iş olursa çıkarıp gönderin isterseniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandir kullanan varmı bu cihazi? Bi a2 ile arasında kaldım.

• kendi kamera uygulamasında uzun pozlama yok sanırım.
    nokia kamera

asus camera
    bu kamera yazılımları çalışıyor mu?
    isteyene;
    google camera

gcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 8 Şubat 2019; 13:5:26 >

• Telefon sahiplerinden yorum alabilirsek çok güzel olacak.Birde merak ettiğim amoled ekran ile alakalı yanma durumu bu telefondada var mı?

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Yeni amoledlerde o sorun ortadan kalktı diye biliyorum ben gm9 pro kullanıcısının bu arada merak ettiklerinizi sorabiiirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 8 Şubat 2019; 13:25:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.