Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler, telefonu bi ara takip ediyordum bir iki aydır uzak kaldım. son durum nedir? alınır mı? herhangi bir kronik rahatsızlığı var mı? general mobile eski serilerinden dolayı garanti, donanım vs olsun güven vermeyen bir firma, bu algıyı düzeltmişler mi? telefonu birkaç aydır kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.
  • mustafateq M kullanıcısına yanıt
    Bir ayı geçkin kullanıyorum bi sıkıntı yok hocam. Gittiği yere kadar devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Düşünüp taşınıp alternatifleri de iyice inceleyip kurcaladıktan sonra telefonu geçtiğimiz hafta aldım ve gerçekten memnun kaldım. Burada övülen her özelliği övüldüğü kadar var, herhangi bir sorun yaşamadım. Tek beklentim şu Google Camera mevzusunun çözülmesi.

Bir de ekran koruyucu kullanan arkadaşlar ne kullanıyorlar? Ekran çok dayanıklı görünüyor ancak yine de ufak tefek çizilmeler beni hep rahatsız eder. Ekranı tamamıyla kaplayan bir ekran koruyucu var mıdır? Kenarlardan açık kalsın istemiyorum. Öylesine girdiğim bir Teknosa'da model model tam ekran koruyucuları vardı fakat GM9 pro için gelenlerin bittiğini ne zaman geleceğinin de belli olmadığını söylediler.
  • sokaktaki ucuncu adam kullanıcısına yanıt
    Telefonun tek problemi bu hocam maalesef. Aksesuar seçeneği çok az. Özellikle kılıf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan memnun musunuz kronik problemi var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi geceler
    Dual Çift hatlı cihazı olup Pie a sahip, Bootloader ı açık olan ve herhangi dm verity vb de bulunmamış varsa aktif boot img sini paylaşabilir mi
    OneDumper programı ile alabilirsiniz, googlelayınca görebilirsiniz, bana özelden yazarsanız yardımcı olurum,
    Üstteki koşulları sağlıyor olmanız yeterli

Teşekkürler, çift hatlı cihazı rootlamak magisk kullanmak ve Twrp için kullanacağız, benim cihazda dm-verity yapmıştım, bundan sebepli hata olabilir denildi, bu sebeple bu işlem yapılmamış image bulmaya çalışıyorum

• Arkadaşlar hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?
  • slowrider kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 3 haftadır elimde, direkt ana cihaz olarak kullanmıyorum ama 3 haftada konuşma,arama,internette gezme,oyun,sosyal medya vb gibi özelliklerini kullandım, cihaz gayet güzel
    bu fiyata tavsiye ederim

redmi note 7 de düşünebilirsiniz fiyatı da düşmüş birazcık, güzel cihazdır
    ama ben amoled ekranı merak ediyordum, daha önce hiç kullanmamıştım bu sebeple bu bütçeye amoled cihaz yoktu

lgv30 da ben alırken 2700 tl olduğundan düşünmemiştim

https://forum.donanimhaber.com/gm-9-pro-vs-redmi-note-6-pro-vs-mi-8se-vs-redmi-note-7-tercih--137685404

Burada karasız kaldığım durumu görebilirsiniz

Kronik sorun, forumdaiki diğer arkadaşların da bahsettiği gibi yok gibi, pie ile ses sorunu düzelmiş gibi

dokunmatik biraz farklı(iOS dan geçtiğim için böyle gelmiş olmalı), android cihazlarda dokunmak için tam üstüne dokunmak gerekiyor galiba, iosda keyboardda altına dokunarak yazıyordum, burda farklı
    bu sebeple sorun diyemiyorum, dokunmatiğini bilgili kişilerden bir sorgulayın

AOD olmaması gibi yazılımsal eksiklikler var cihazda, amoled ekrana aod koymamak da :D

umarım gelecek güncelleme ile AOD koyarlar(Always on display)

• Diskin hız testini merak eden olursa
    Androbench sonuçları

★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Merhaba çift sim ve pie sahibiyim fakat diğer soylediklerinizin ne olduğunu bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini soyleyebilirseniz yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OenomausHAN -- 23 Nisan 2019; 9:53:55 >
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    Oradan aldım. Fazlasıyla memnunum.

• merhaba arkadaşlar. telefondan çok memnunum fakat günlük hayatta çok kullandığım bi özellik olan ön kamerada video çekme sırasında aşırı derecede fps düşüşü oluyor. instagramdan çekiyorum çekerken donuk donuk oluyor bunun bir çözümü var mı ? normal kameradan çektiğimdede anı hareketler yapınca donma yapıyor youtube'ya yükledim aşağıda paylaşıyorum. gm asistana yazdım sıfırlayın dedilre ama ben çözüm olacagını sanmıyorum.. (instagramdan çekerken az da olsa arka kameradada yapıyor bu sorunu)
    Mert Haspolatyoutube
    23 Nisan 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=C-EZVO7f5DE

• Arkadaşlar pil durumunuz nasıl ? Ekran kullanım sureleriniz nedir ?

• 21gra kullanıcısına yanıt
    Öncelikle eğer pie güncellemesi yapipta telefonu sifirlamadiysaniz mutlaka sifirlayin birçok hatanın giderildiğini goruceksiniz ayrıca ayarlar-uygulamalar-kamera kısmından depolama seçeneğine girin ve onbellegi temizle ve depolama alanını temizle seçeneğini tıklayın tekrar deneyin

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Ufs mi emmc mi oluyor bu hızlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung'un yeni modellerinde camera2api desteği açık ki google kamera nimetlerinden yararlanıyorlar :(

Webtekno
    Google Kamera, Samsung'un Değişken Diyaframını Destekliyor
    https://www.webtekno.com/haber/amp/67334

• Bence bu telefonun en büyük rakibi Huawei Mate 20 Lite olsa gerek. Hala bu ikilemdeyim. Gönlüm GM den mantığım Huawei den yana.
  • OenomausHAN O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,
    Bootloadee ın açık olması gerekiyor, bu da oldukça kolay fakat cihazınız sıfırlanıyor. Eğer cihazınız boşsa yapabilirseniz sevinirim, ama yoksa başka uygun bir arkadaş bulabiliriz diye düşünüyorum

Bootloader açma işlemi ve onedumper ile qfil backup

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Hızlı emmc oluyor sanırım ama hızlı bir emmc gibi görünüyor

★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

Terminalden sorhulayınca mmc olduğumu söyledi

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.