Şimdi Ara

GM 9 PRO vs Redmi Note 6 Pro vs Mi 8SE vs REdmi note 7 ... Tercih

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda iphone 6 kullanıyorum ama eskidiği için ve bazı sorunlarından dolayı değiştireceğim.

Her ne kadar ios’ta devam etmek istesem de fiyatlarının pahalı olduğunu düşündüğümden ve çok da önemli yenilikler olmadığından devam edemiyorum.

Androidde de uygun fp olsun dedim.
    Lg v30 var güzel ama android sürümünün eski kalacak olması vb beni şuan almaktan alıkoydu. ( 2017 çıkışlı cihaz)

Aklımda üç cihaz var
    Mi8se , gm9pro, rn6p

Mi8se için düşündürenler
    -global rom olmaması, otomatik güncelleme yok hep twrp ile uğraşmak sıkabilir
    -pili
    -band 20 eksikliği

Gm9pro için düşündürenler
    -güncelleme desteğinin kötü olması
    - yazılımsal sorunları düzeltememeleri( kaynak kodu vb de olmadığından geliştiriciler de bir şey yapamıyor. )
    - ses mikrofon sorunu(?)
    -dokunmatik sorunu (?)

Redmi note 6 pro için düşündürenler
    -sd636 ( diğerleri 660 ve 710 ken bu düşük gibi)
    - micro usb ( type c olsa güzel olacakmış)
    - özellik olarak eksiği( amoled olmaması)

Redmi note 7 pro aslında çok iyi ama başlangıçta fiyatı yüksek olacaktır. 2000 falan
    Gm 1600tL
    Note 6 pro 1300TL
    mi8se 1550TL

ne alsam kararsiz kaldim yani? Sizce hangisini almalıyım, f/p olsun istedim ondan dolayı bunları seçtim.
    iphone 7-8 o fiyatlara değmez bence, çok bir esprisi olmayacak ip6dan sonra. ( ipad pro olduğundan güçlü cihazım var)

telefona da 6k( iphone xx) vermek istemiyorum. Androidlere aşırı para vermek ios tan sonra pek mantıklı gelmiyor. Bu yüzden fp cihaz bakıyorum

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, açığım.

Edit: Bu arada konuyu xiaomi bölüme açtım daha aktif olduğu için, diğer bölümlerdeki ana konularına da konu linkimi paylaşıp yorum yapabilir misiniz diye soracağım

edit2
    Şuanki fiyatlar
    LG v30 2600TL
    gm9pro 1650 TL-100chippara
    redmi note 7 2040 TL -100 Chippara
    redmi note 6 Pro 1250 TL (forumdan)

gm9 pro alayım mı, yoksa redmi note 7 için 400TL daha vereyim mi
    Eski ama güzel olsun derseniz lgv30 mu alayım, karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 30 Mart 2019; 16:13:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• honor 10 lite bakabilirsiniz hocam 1.499tl civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redmi note 7 ( sd660) nin TR fiyatları tanıtılmış az önce

4/64 1999TL
    4/128 2349 TL

• Gm 9 Pro kullanıcısı olarak kesinlikle önerdiğim bir telefon. Amoled ekranı, pil süresi ve stereo hoparlör ile düzgün bir ürün.

Birde İphone'dan geçecekmişsininz Iphone'a oldukça benziyor tasarımı : )
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Ekran süreniz nedir. Note 4x kullanıyorum ama bu cihazıda seviyorum.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Hiç olcmedim ama 1.5 günde 1 şarj ediyorum. G4 kullanırken yarım günde şarjım bitiyordu

• Mi 8 se amoled yanığı oluyor sanal butonlarin oldugu yerde tavsiye etmem biri kendi cihazım olmak uzere iki cihaza test ettim. Şu an gm9 pro kullanıyorum memnunum ama on kamera beni mutlu etmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Hiç olcmedim ama 1.5 günde 1 şarj ediyorum. G4 kullanırken yarım günde şarjım bitiyordu
    kullanıma göre değişiyor. note 4x 9 saat ekran süresi 3g de ve 48 saat bekleme yapıyır. ortalama kullanımla 3 yada 4 gün kullanım demek bu. pil çok kötüymüş gm de. note 7 nin verilerini bekliyorum bakalım o nasıl olacak
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Note 4u normal kullanımda 3-4 gün kullanabileceginize inanmadım mlsf.

Bu cihazın 3800 mah pil ile 1.5 gün normal kullanım süresi varken note 4 daha küçük pil ile 3 4 gün normal kullanım sağlıyorsa muhtemelen telefonu günde 1 saat kullanıyor olmalisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Note 4u normal kullanımda 3-4 gün kullanabileceginize inanmadım mlsf.

Bu cihazın 3800 mah pil ile 1.5 gün normal kullanım süresi varken note 4 daha küçük pil ile 3 4 gün normal kullanım sağlıyorsa muhtemelen telefonu günde 1 saat kullanıyor olmalisiniz.
    note 4 ün pili 4100 mah. normal kullanım dediğim sürekli int filan yok normal herkesi gibi. yoksa tam kullanım ile ölçü belli 9 saat ekran 48 saaat bekleme. onun için merak ediyorum ekran süresini
  • Arkadaşlar herkese merhaba konusu açılmış olduğu için tekrardan yazmak istedim. Redmi note 7 ile gm9 pro arasında kaldım. Daha nice discovery kullandım ve şarj soketi ile ilgili problem yaşamadım. Gm5 plus kullandım çerçeve çatlaması problemi dışında bir şey yaşamadım. Garanti kapsamında ekran değişti. Sonuç olarak GM markasından sıkıntı yaşamadım fakat gm 9 pro SAR değeri düşündürdü beni. Bu sebeple sizlerden fikir almak isterim bu iki model arasında kaldım.

Okuyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

• mephısto_06 M kullanıcısına yanıt
    Gm 9 da sar degerinden başka mikrofon ve kamera sorunu da çıkmış sanırım. Gm nin her seriyi aynı kalitede üretmediğini düşünmeye başladım şahsen.

• bu Sar değeri olayına ben de cok taktim. Samsunglar 0.30larda iken GM9pro 1.40 şaka gibi

• REDmi Note 7 aldım bakalım hayırlısı olsun. Ama gönlüm de GM 9Pro'da kalmadı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.