Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.082
Cevap
12
Favori
75.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski çalışmayan bir telefon götürdüm 200 tl indirimle 900 tl oldu gm 6 nın fiyatı. Sonra 900 tl üzerinden 6 taksit yaptılar. İlk taksiti peşin alıyorlar 200 tl. Sonrasında 5 taksiti 140 tl olarak aylık ödüyorsun. Yani oraya peşin para götürmen gerekiyor 200 tl. Birde 18 yaş üzeri olması gerekir kredi kayıt puanını sorgulamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakguun -- 27 Aralık 2017; 18:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom root falan çıkar mı bu alete

• Merhaba arkadaşlar,

GM6 dual sim olanı almayı düşünüyorum. İlk olarak eski telefonu getir kampanyası İstanbulda (Anadolu yakasında) nerede hangi mağazada devam ediyor?

Bir diğer sorum ise hot-spot özelliği nasıl? Kullanışlı mı?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Getir götür kampanyası 31 aralık'ta bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar zaten düşmüş görünüyor. Telpa'nın sitesinde GM 6 799, GM 5 599, GM 5 Plus 899 Lira yazıyor.

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★
  • arkadaşlar merhaba bu yeni 300 tl indirimden sonra 5plus veya gm6 almayı dusunuyorum 2 senedir gm4g kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yasamadım sizce hangisini alayım gm6 mı 5plus mı? oyun oynamıyorum sadece telefon stabil olsun sarjı , ekranı , görüşme performansı iyi olsun bide ısınma sorunu olmasın yeterli
  • ederi buydu zaten en basından beri cıkması gereken fiyat buydu ...
    Güncelleme işinide beceremiyorsun oreo verdin eksik ve sorunlu böyle yapmasan kim senden cihaz alır...

Bu arada yeni cihazları cıkmadan önce stokları eritmeye calısıyorlar tabiki
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Bence de ederi buydu, bide dediğiniz gibi yeni cihaz çıkacak ne kadar satarsak kârdır hesabı kampanya üstüne kampanya yaptılar.

• Beyler Oreodan sonra ekran suresinde artis oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 2 Ocak 2018; 18:6:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktepe

Fiyatlar zaten düşmüş görünüyor. Telpa'nın sitesinde GM 6 799, GM 5 599, GM 5 Plus 899 Lira yazıyor.

Gm 6 almaya gittim. 1300 diyen oldu 1100 diyen oldu. Telpada arkadas çalışıyor." Fiyatlar 200 300 düşecek yılbaşı sonrası" dedim. Ne düşmesi daha artacak dediler. Gittigidiyorda 750ye var almak isteyen varsa. Ben şimdi general mobile bayisinden gm6 almaya geldim. Gm6 stoklarına henüz indirim yansımamış. Gm5 plus 900 dedi. Başkası adına fatura kesilen sıfır gm5plusı 800e verdi. Gm6 alacam derken gm5plus almış oldum

• zekirdekx Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de kullanıyorum aynısını, sağlam bir cihaz değil. Tavsiyem hemen bir silikon kılıf alıp takın. Bence cama bir şey yapıştırmaya gerek yok, benimki aldığımdan beri çizilmedi. Pantolon ön ve arka cebine kesinlikle koymayın, bükülüyor telefon sonra da servise götürmek gerekirse kullanıcı hatası diyerek para ödemeniz gerekiyor.

Özellikleri fena değil ama malzeme kalitesi kötü malesef.
  • Ederi fiyatına düşmüş sonunda. Fırsat bu fırsat diyip anneme gold olanı aldım Hepsiburada'dan. Telefon dün elimize ulaştı. Hemen kırılmaz camını taktırdım. Gittigidiyor'da daha çok uzay gri satılıyor. 768 TL kargo bedava. Şu an 758'e de satan var haberiniz olsun.
    Arkadaşların dediği gibi mağazalarda hala 1100'den satılıyor. Bizzat mağazaya sordum.
    Zaten bu fiyata başka bir ürün de alınmaz da. 32 GB dahili bellek, performansı yerinde işlemci, 3 GB RAM ve android one avantajını bu fiyatta başka bir cihazda bulamıyorsunuz. Kılıf şart onu da anladım telefonu elime alınca.
    Kamera hakkında hep olumsuz yorumlar okudum ancak söylenildiği kadar kötü olmadığına kanaat getirdim.
    Tek merak ettiğim şey bu cihazın gerçekten hızlı şarj özelliğine sahip olup olmadığı. Helio P10 ve P20 de Pump Express Charge teknolojisi var ama MT673X serisi bundan nasibini gerçekten gördü mü yoksa yanlış bilgilendirme mi bunu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 4 Ocak 2018; 11:27:21 >

• Android 7 rom var mı, çıktı mı?
  • Hocam mediatek pump express 2.0 destekliyor ama benim beklediğim kadar hızlı şarj olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aliakguun

Eski çalışmayan bir telefon götürdüm 200 tl indirimle 900 tl oldu gm 6 nın fiyatı. Sonra 900 tl üzerinden 6 taksit yaptılar. İlk taksiti peşin alıyorlar 200 tl. Sonrasında 5 taksiti 140 tl olarak aylık ödüyorsun. Yani oraya peşin para götürmen gerekiyor 200 tl. Birde 18 yaş üzeri olması gerekir kredi kayıt puanını sorgulamak için

Şuan 750 TL GM 6

300 tl indirim yaptilar

• quote:

Orijinalden alıntı: zekirdekx

quote:

Orijinalden alıntı: Aktepe

Fiyatlar zaten düşmüş görünüyor. Telpa'nın sitesinde GM 6 799, GM 5 599, GM 5 Plus 899 Lira yazıyor.

Gm 6 almaya gittim. 1300 diyen oldu 1100 diyen oldu. Telpada arkadas çalışıyor." Fiyatlar 200 300 düşecek yılbaşı sonrası" dedim. Ne düşmesi daha artacak dediler. Gittigidiyorda 750ye var almak isteyen varsa. Ben şimdi general mobile bayisinden gm6 almaya geldim. Gm6 stoklarına henüz indirim yansımamış. Gm5 plus 900 dedi. Başkası adına fatura kesilen sıfır gm5plusı 800e verdi. Gm6 alacam derken gm5plus almış oldum

Hangi bayii hocam o?

• oreo ile ikonlar özelleştirilebiliyormu ?
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Denizli meserret sokakta Tekno20

• quote:

Orijinalden alıntı: zekirdekx

Denizli meserret sokakta Tekno20

4 adet GM 5 lazım başkası adına faturalıda olur kaça bırakır Sıfır kapalı kutu

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Şuan 599 TL GM 5

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.