Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
12
Favori
75.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gm nin vereceği oreo okadar olur dostlar ... YArın derlerki güncellemeyin :) Discoveryde yaptıkları gibi
  • Herkese selamlar,

bu akşam karanlıkta flaşla fotoğraf çekmem gerekti. odaklamada falan sorun olmadı ancak fotoğraf karanlık çıktı. tekrar denedim gene aynı. boyle bi sorunu olan var mı acaba? ne kadar uğraşsam da ayar falan düzelmedi.
  • TheTURK kullanıcısına yanıt
    Bende bi problem yok.

Baska bir kamera uygulaması ile deneyin bakalım sorun devam edecek mi. Sorun devam ederse mecburen Cihazı fabrika ayarlarına döndürün hocam yazılımsal problem varsa bu şekilde düzelmiş olur. Fabrika ayarlarına döndürdüğünuz hâlde sorun devam ediyorsa donanımsal sorun vardır teknik serviste hallolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliakguun kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. sanırım sorun pil seviyesi düşüklüğünden kaynaklandı. telefonu şarjdan edip tekrar çekim yaptığımda sorun çıkmadı.
  • TheTURK kullanıcısına yanıt
    Pil seviyesi yüzde 15 in altına düşünce flaş çalışmıyor bu telefonlarda hocam sorunu kendi kendinize çözmüş oldunuz :)

• Arkadaşlar merhaba 2 senedir Gm 4g kullaniyom pek bi sıkıntı cikarmadi simdi gm6 almak istiyorum genel olarak stabilitie , ekran ,pil durumu ,normal kullanimda isinma durumu vs oyun oynamam telefnda sadece sosyal medya muzik video vs

• haldir54 H kullanıcısına yanıt
    Alma hatta bütçeni söyle ona göre telefon önerelim :)
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Taksitle alcam ya 6 ay olayi var ya bunda nakit yok yani

en kötü gm 8 bekle bır ona bak ama bu sıstem olarak bayagı gerıde fıyatına gore en kötü operatörlerdenm alırsın 12 aya
  • Gm 7 yi es geçtin galiba hocam :)

7 gelmeyecek dedi arkadaş yukarıdaki mesajlarda ve atılan resimlerde hocam. direkt 8 gelecekmiş.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Allah Allah sebebi ne ki acaba niye 7 atlanıyor :)

• Oreo güncellemesi sonrası ekran kapanıp kendiliğinden açılıyor.pover tuşuna basıp kapatınca tekrar açılıyor. Kamera çekimi aşırı derece kötüleşmiş. Gece çekimleri çok kumlu. Bu problemlri yaşayan varmı.

• Hic mi gideri yok;) hosuma gitti benim dediğim gibi oyun oynamiyorum sadece normal kullanimda cok isinmasin stabil.kalsin yeter

• ufuk2834 U kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam yukarıda yazdım

Gündelik işler için gayet iyi ve hala eskiyi getir yeniyi götür kampanyası devam ediyor IMEI numarası olsun yeter çalışmayan cihazı bile kabul ediyorlar 899 TL bide 6 taksit her türlü gideri var.

• Eskiyi getir kampanyasini uygulayip ustune 6 taksit yapiliyo mu yine?

Evet yapılıyor.

• Zaten bu telefonun ederi bu. İlk çıktığında almadım çünkü 1200 TL gibi fiyat etmez bu telefon. Eskiyi getir yeniyi götürden aldım birde üstüne 6 taksit yaptılar ballı kaymak oldu. Hatta 700 e satsalar yeridir. Yeni telefonu çıkarınca general mobile, bunun fiyatı muhtemelen 700 800 civarı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakguun -- 27 Aralık 2017; 0:4:41 >
    Simdi eski telefonu götürdün 900 tl.oldu 6 taksitle alirken pesinat verdin mi nasil oldu kaca geldi taksitler

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.