Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
12
Favori
75.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gayet kral gm millet neden çamur atıyo .??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cht192 C kullanıcısına yanıt
    Burası forum, genelde millet sorunlarını paylaşmak için burada. Ama bazılarının eskiden GM ile yaşamış olduğu ciddi problemi var, kin duyuyorlar, nefret kusuyorlar. Te bu kin nefret güdenler spamliyor, trollüyor.

• GM Savunucusu kullanıcısına yanıt
    Madem bu kadar iyi anlıyorsun GM den sana bir soru sorcam şimdi ben GM 6 çift hatlı modelini kullanıyorum ama hattın birini çoğu zaman kapatıyorum sim kartlar bölümünden ama kapatılan sim kartın şebeke sinyal barı durum çubuğunda içi boş bir şekilde duruyor onu ordan sim kartı çıkartmadan nasıl yok edebilirim

• gm 6 bildirim ledi nasil kapatilir .

ekran kapaliyken surekli led yanip sönüyor.

• arkadaşlar tavsiye eder misiniz suan gm 4g kullanıyorum 2.5 senedir bir sorunum yok ama sıkıldım nakitim de olmadıgı için gm 6 taksit olayıyla alıcam hem faizde yok ya bunu yada 5 plus düşünüuorum ama 5 plus boyutu yüzünden buna yöneldim ne dersiniz sıkıntıllar nelerdir cok ısınıyor mu telefon , şarı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

arkadaşlar tavsiye eder misiniz suan gm 4g kullanıyorum 2.5 senedir bir sorunum yok ama sıkıldım nakitim de olmadıgı için gm 6 taksit olayıyla alıcam hem faizde yok ya bunu yada 5 plus düşünüuorum ama 5 plus boyutu yüzünden buna yöneldim ne dersiniz sıkıntıllar nelerdir cok ısınıyor mu telefon , şarı nasıl?

Hayır alma. Mediatek işlemcili bir cihaz hiçbir şekilde alınmaz. Hatta General Mobile alınmaz Xiaomi dururken.

• xioami alamam zaten gerçi sar değeri yüzünden de almam da , mediatekin ne olumsuzlugu var mesela
  • quote:

arkadaşlar tavsiye eder misiniz suan gm 4g kullanıyorum 2.5 senedir bir sorunum yok ama sıkıldım nakitim de olmadıgı için gm 6 taksit olayıyla alıcam hem faizde yok ya bunu yada 5 plus düşünüuorum ama 5 plus boyutu yüzünden buna yöneldim ne dersiniz sıkıntıllar nelerdir cok ısınıyor mu telefon , şarı nasıl?

★★ General Mobile GM 6 Ana Konu ★★

Oyun oynayınca ısınıyor şebeke az olursa mobil veriden internete girmek için ısınıyor oreo sürüm zaten hatalı ekranı kapatıyorsun geri açılıyor instagramda bir video oynarken direkt mesajlar bölümüne girmek isteyince durduruldu hatası veriyor uçak moduns girip çıkınca arayüz yeniden başlatılıyor mortal kombat x oynarken sesler arada bir kesik kesik geliyor normal kullanımda sıkıntı çıkarmıyor Asphalt 8 full ayarlarda kasma yapabiliyor sonuçta çok güçlü bir cihaz değil orta seviye gibi birşey kamerası düzgün ayarlar yapılırsa tatmin edici sonuçlar verebiliyor

Düşük ışık örneği

Hdr foto örneği bu da

• teşekkürler ben oyun oynamıyorum benim için ekranı şarjı iyi olsun sosyal medyada gezerken ısınmasın yeterli birde youtube de video izlerken
  • Aklıma gelmeyenler de var YouTube da 60 fps videolarda takılıyor kasıyor ama dahili hafızaya 1080p 60 fps video attım sıkıntı çıkmadı garip 720p ekran ve 294 ppi piksel yoğunluğu var ama yinede güzel gösteriyor Instagram'da dolaşırken bi kaç hatası falan var daha oreo güncellemesi üzerine güvenlik güncellemesi bile gelmedi geldikçe düzelir stabil olur mediatekin olumsuzluğu falan fazla bilmem ama kaynak kodları düzgün yayınlamıyorlarmış galiba bu yüzden hatalar çok oluyormuş bende bir yerde okudum yalan olmasın ve 6737t çipi biraz fazla şarj tüketiyor gibi zaten ilk sayfalarda da konuşulmuş

• quote:

xioami alamam zaten gerçi sar değeri yüzünden de almam da , mediatekin ne olumsuzlugu var mesela

SAR değeri çok yanlış anlaşılan bir konu. 2'nin altındaki SAR değerleri kabul edilebilir, ve General Mobile de SAR değeri konusunda çok iyi değil. Kaldı ki cep telefonlarının yaydığı radyo dalgalarının kanser ile hiçbir bağlantısı yoktur. Radyo dalgaları, ışık fotonlarından binlerce kat daha düşük enerjilidir. Ayrıntılı bilgi için:https://en.wikipedia.org/wiki/Non-ionizing_radiation

Mediatek neden mi iyi değildir?

1- Güç tüketimi ve ısınma konusunda Qualcomm'un çipleri çok daha iyi.

2- Qualcomm, çiplerinde konum ve resim izleme konusunda ekstra işlevler ekliyor, Mediatek ekstra hiçbir özellik eklemiyor.

3- Android işletim sistemi en iyi Qualcomm işlemcilerde çalışır, Android Qualcomm için özel olarak optimize edilir.

4- Qualcomm yazılım desteği olarak çok daha iyidir. Qualcomm Snapdragon kullanan bir cihaz için tonla custom ROM bulmak mümkündür, Qualcomm düzenli olarak kernel kaynaklarını yayınlar. Mediatek ise kernel kaynaklarını yayınlamadığı için custom ROM geliştiricileri ve telefon üreticileri çok sorun yaşar.

• anladım peki gm 5 plus için ne dersiniz onda qualcomm var en azından
  • quote:

anladım peki gm 5 plus için ne dersiniz onda qualcomm var en azından

1 yıl kullandım. Aşırı zayıf pil, düşük malzeme kalitesi, bug'lı stock rom ve kötü kamera yüzünden kullanmayı bırakıp Xiaomi Mi 5S aldım, şu an kenarda duruyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Android 7 romu var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya dostlar benim cihazda snapchatte girip efekt kullanmak isteyince goruntu donuyo efek kullanmazsam efektlete tiklamassam sorun olmuyo bu sorun birtek bendemi var cozumu nedir bunun ? oreo dan sonfami oldu acaba?

• SnopyzZ kullanıcısına yanıt
    Face grubunda da görmüştüm oreoya geçen çoğu kişide vardı, bende de var aynı sorun

• +1 hocam donuyor ama çektiğiniz zaman efektli gösteriyor çareyi Snapchat kullanmayı bırakarak buldum :)

• haldir54 H kullanıcısına yanıt
    Her türlü Mi A1 ile Mi5S 64 GB (tabi kaldıysa hala) için zorlayın GM6 güya android one cihazı olacak bir de bug var yazılımında. Özellikle 5S ömürlük bir cihaz. Kesinlikle 1 şansı daha hak ediyor bence. Direkt SAR'a bağlamayın bu konuda Huawei, Motorola, GM de sabıkalıdır. O sevilen Apple da öyle şayet. Ayrıca sabıkadan söz ettiğim 1'e yakın cihazları var 5 üreticinin de. 2 yi geçmediği sürece de sorun yoktur. Bu arada cihazı aile üyesine aldığım için de biliyorum yani bu yorumu yapabilecek kadar da test ettim Insta sorunu gerçek zaman zaman yapıyor, ekranı kitlediğinizde tekrar uyanıyor. Şarjda ısınıyor (Pump Express Charge var dedi arkadaşlar burada.) Normal kullanımda çok aşırı ısınması yok ama.

General Mobile GM5+ daki pil sorununa çözüm bulayım derken cihazdan da kıstı iyice. 720p ekran, 5.5 inçten 5 inç e düşüş. Bunlar yetmezmiş gibi Mediatek'in pek de verimli olmayan 37 serisini tercih ediyor. Gidip Helio P20 koysaydı da piyasada gövde gösterisi yapsaydı iddia ediyorum bütün forum ayakta alkışlardı General Mobile'ı. Hani 5+ verimsiz bir platformda (S615) duruyordu ama bu gerçekten çok iyi olmuş dedirtirdi. Umarım GM6+ ya da GM8 Snapdragon 630 ile çıkmayacaksa Helio P20 ile çıkar.
    Ayrıca kredi notunuza bakılıyor 6 taksit için umarım biliyorsunuzdur. Haberiniz olsun istedim hayal kırıklığına uğramayın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 24 Ocak 2018; 13:52:25 >

• Pil sorununa çözüm bulmak adına Gm6 da özerllikler kısılmadı... Gm6 Gm4g ve gm5 in üst modeli oldugu için bu şekilde çıktı. Giriş modli bir cihaz olarak. İsminin 6 Olması sizi yanıltmasın.

Gm6 plus yada 7 cıkmayacak direk 8 e geçiş var. Iphone- samsung - android - 2018 vs vs vs bu kadar 8 in arasında numarayı yakalamak istediler sanırım.

Ocata cıkacaktı sözde satışa başlanacak şubatta ki fuarda 2 model daha cıkacaktı. SAnırım 3 modelde şubata kaldı. MWC 2018 i beklemek lazım...

Ocakta cıkacak olan cihaz öle ahım şahım değildi sızan bilgilerde cihazların Snapdragon ile geleceği bilgisini duyduk özellikle sordum kesin dediler bakalım.

Bu çıkacak 3 cihazda biri Amiral gemisi biri giriş seviyesi Ocakta cıkacak ise orta karar bişey olacaktı
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Aman General Mobile amiral gemisi tanıtmasın. Sonu Discovery elite gibi biter. Android One önce giriş (artık android go geldi) şimdi de orta seviyeyi hedefleyen bir proje. Yani dediğiniz gerçekleşir de 3 cihaz ile gelirse piyasaya 2 tane Android one ve 1 tane çöp ile gireceğiz yeni nesil seriye.
    Gerçi üst seviye ne kullanacak diye düşünmüyor değilim S660 kullanırsa problem olmaz Google cephesinde.
    Cihazların adı da umarım bu sefer düzgün belirtilir. 8 8 Plus diye ikisini birden sunsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 25 Ocak 2018; 3:12:21 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.